Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

kaip gražu... wub.gif
Atsakyti
DIVIA SUPER thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2014 03 21, 20:57)

Labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 21, 19:58)
o kelių procentų kakavos šokoladą dedat?

as naudoju pergales pieniska sokolada 4u.gif
Atsakyti
O kokio tirstumo turi buti Sharlot kremas?
Ar pastovejes saldytuve jis sukieteja kaip sviestas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1PuPa: 22 kovo 2014 - 17:21
Laba diena mergaites! Negaliu atsigrozeti jusu sedevrais wub.gif

As atbegu prasyti jusu labiau patyrusiu patarimo ax.gif Gal galetumet patarti kaip geriau sutvirtinti torciuka pili, reiks padaryt kazka panasaus kaip foto kur idejau (tikiuosi pavyks foto idet). blush2.gif Bokstelius galvoju daryti taip pat is torto, nes daugiau nelabai sugalvoju is ko juos graziai padaryti ir iskilo klausimas kaip man juos pritvirtinti prie pacio torto kad vezant jie neisgriutu ax.gif Zadu daryti pirma auksta ir bokstelius is medaus torto, o antro auksto dar neapsisprendziau koki skoni deti.

Papildyta:
nenormalaus dydzio foto ikeliau tai istryniau nes psl istampe doh.gif bandysiu nuoroda kelt
Papildyta:
http://sweetthings-t...astle-cake.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Rojana~: 22 kovo 2014 - 17:37
QUOTE(~Rojana~ @ 2014 03 22, 17:39)
Laba diena mergaites! Negaliu atsigrozeti jusu sedevrais  wub.gif

Bokstelius galvoju daryti taip pat is torto, nes daugiau nelabai sugalvoju is ko juos graziai padaryti ir iskilo klausimas kaip man juos pritvirtinti prie pacio torto kad vezant jie neisgriutu  ax.gif Zadu daryti pirma auksta ir bokstelius is medaus torto, o antro auksto dar neapsisprendziau koki skoni deti.

Geriau daryti is popieriniu tuteliu, kurie lieka nuo popieriniu ranksluostuku, foliju ir panasiai, o jos su cukrine mase ir puosk smile.gif nieks nenukris ir nesubires, As taip dariau, tai man tortas ir taip 4kg. svere su tuscia viduriais boksteliais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Divia @ 2014 03 21, 20:57)

Labai grazus tavo tortukai wub.gif ir visu kitu kepejeliu, tortukai thumbup.gif
Atsakyti
Gal meistres galetu pakomentuoti kuo dengtas sitas tortas? ax.gif
http://sweetthings-t...weet-table.html

Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 03 22, 18:59)
Geriau daryti is popieriniu tuteliu, kurie lieka nuo popieriniu ranksluostuku, foliju ir panasiai, o jos su cukrine mase ir puosk smile.gif nieks nenukris ir nesubires, As taip dariau, tai man tortas ir taip 4kg. svere su tuscia viduriais boksteliais smile.gif

As maciau kelis pavyzdzius kad daro is kartono ir puosia mase, gal tada reiks taip ir padaryt nes is tikruju ir taip nemazas tortas gausis, o ir su pritvirtinimu nebus bedos, priklijuosiu su klijais prie pacio torto ir manau kad laikysis smile.gif Labai aciu uz paprotinima 4u.gif Beje gal turit savo pilies foto?
Atsakyti
QUOTE(~Rojana~ @ 2014 03 22, 18:46)
As maciau kelis pavyzdzius kad daro is kartono ir puosia mase, gal tada reiks taip ir padaryt nes is tikruju ir taip nemazas tortas gausis, o ir su pritvirtinimu nebus bedos, priklijuosiu su klijais prie pacio torto ir manau kad laikysis  smile.gif Labai aciu uz paprotinima  4u.gif Beje gal turit savo pilies foto?

mano pylis , as tu kartoniuku, net neisiminejau smile.gif taip ir liko viduje, tik jie apvyniuoti su maistine plevele, tai tada gerai laikosi mase ant ju.

user posted image
Atsakyti
labai graži pilis!!!

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pilis tai superine!!! wow negaliu atsiziuret!!! O stogai boksteliu irgi is popieriaus? Viskas ir as taip darysiu, turiu laiko pasiruosimui tai tikiuosi kad gausis ax.gif
Ir jus jas priklijavot maistiniais dazais prie pacio torto ar kazkaip kitaip tvirtinasi?

Atsakyti