QUOTE(1PuPa @ 2014 03 20, 22:32)
Visada naudoju tik juodą ir kokybišką šokoladą. Jei noriu užlieti tortą, ištirpinu 1:1 karštoje grietinėlėje ir šiek tiek pravėsusį užlieju. Jei laikysite kambario temperatūroje tokią masę, ji po truputį tirštėja, po kelių valandų galima tepti kaip sviestinį kremą, naudoti tortų pertepimams. Bet jei norite kremą spausti su konditeriniu švirkštu, daryti pav. rožes, tai reiktų mažinti šokolado kiekį. Jei imate 200ml grietinėlės, joje ištirpinkite 100gr. šokolado, palaikykite per naktį šaldytuve, kitą rytą puikiai išsiplaks kremas
QUOTE(kovo @ 2014 03 20, 23:26)
Merginos pasakykit kaip gaminamas glajus nėriniams
https://www.youtube....h?v=OdY7GrRq5g8
kilimėlį atsisiunčiau iš ebay o koks glajus ir nerandu
Šitiems nėriniams yra spec. glajus, nemanau kad galite jį pati pasigaminti. Yra kelios rūšys kiek domėjausi, vienus gali iš karto naudoti, kitus džiovinti keletą valandų ar orkaitėje procesą pagreitinti. Kaina mūsų LT pinigėliais didelė, kitur manau normalu pagal pragyvenimo lygį
, vis gi labai gražu tie nėriniai, ypač vestuviniams tortams.