Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(1PuPa @ 2014 03 20, 18:08)
Mano patirtis tokia pati su ganasu  unsure.gif
mergynos rase kad per daug sokolado idejau, del to jis kietas gavosi.

teisingai. reikejo:
arba maziau sokolado det
arba ne toki gera biggrin.gif
arba ne per nakti laikyti o tik kelias val. saldytuve kad tikrai gerai atvestu.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 03 20, 22:21)
teisingai. reikejo:
arba maziau sokolado det
arba ne toki gera biggrin.gif
arba ne per nakti laikyti o tik kelias val. saldytuve kad tikrai gerai atvestu.


As dejau juoda. Gal i ganasa pieniskas dedamas? g.gif

http://www.supermama...?...78104&st=12
nors cia rasoma kad tinka visoks sokoladas ir proporcijos 1:1 unsure.gif

Gal tada galetu labiau patyrusios parasyti koki sokolada naudoja ir kokiu santykiu maiso 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1PuPa: 20 kovo 2014 - 22:40
Merginos pasakykit kaip gaminamas glajus nėriniams
https://www.youtube....h?v=OdY7GrRq5g8
kilimėlį atsisiunčiau iš ebay o koks glajus ir nerandu g.gif
Atsakyti
aš tai mačiau parduotuvėje pirkti specialios masės tiems nėriniams ir kiek man paaiškino jie yra kepami, bet kainelė, patikėk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2014 03 20, 22:32)
As dejau juoda. Gal i ganasa pieniskas dedamas?  g.gif

http://www.supermama...?...78104&st=12
nors cia rasoma kad tinka visoks sokoladas ir proporcijos 1:1  unsure.gif

Gal tada galetu labiau patyrusios parasyti koki sokolada naudoja ir kokiu santykiu maiso  4u.gif  4u.gif  4u.gif


Visada naudoju tik juodą ir kokybišką šokoladą. Jei noriu užlieti tortą, ištirpinu 1:1 karštoje grietinėlėje ir šiek tiek pravėsusį užlieju. Jei laikysite kambario temperatūroje tokią masę, ji po truputį tirštėja, po kelių valandų galima tepti kaip sviestinį kremą, naudoti tortų pertepimams. Bet jei norite kremą spausti su konditeriniu švirkštu, daryti pav. rožes, tai reiktų mažinti šokolado kiekį. Jei imate 200ml grietinėlės, joje ištirpinkite 100gr. šokolado, palaikykite per naktį šaldytuve, kitą rytą puikiai išsiplaks kremas 4u.gif


QUOTE(kovo @ 2014 03 20, 23:26)
Merginos pasakykit kaip gaminamas glajus nėriniams
https://www.youtube....h?v=OdY7GrRq5g8
kilimėlį atsisiunčiau iš ebay o koks glajus ir nerandu g.gif


Šitiems nėriniams yra spec. glajus, nemanau kad galite jį pati pasigaminti. Yra kelios rūšys kiek domėjausi, vienus gali iš karto naudoti, kitus džiovinti keletą valandų ar orkaitėje procesą pagreitinti. Kaina mūsų LT pinigėliais didelė, kitur manau normalu pagal pragyvenimo lygį smile.gif, vis gi labai gražu tie nėriniai, ypač vestuviniams tortams.
Atsakyti
o as dar karteli noriu su klausimu pasikartoti, ar ne viena nedarot orchideju vazone? neisivaizduoju kaip reikia tvirtinti ta pati kota su orchidejom ir prie jo ta strypeli is ko daryt? g.gif ....
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 03 21, 09:01)
Visada naudoju tik juodą ir kokybišką šokoladą. Jei noriu užlieti tortą, ištirpinu 1:1 karštoje grietinėlėje ir šiek tiek pravėsusį užlieju. Jei laikysite kambario temperatūroje tokią masę, ji po truputį tirštėja, po kelių valandų galima tepti kaip sviestinį kremą, naudoti tortų pertepimams. Bet jei norite kremą spausti su konditeriniu švirkštu, daryti pav. rožes, tai reiktų mažinti šokolado kiekį. Jei imate 200ml grietinėlės, joje ištirpinkite 100gr. šokolado, palaikykite per naktį šaldytuve, kitą rytą puikiai išsiplaks kremas 4u.gif




Aciu uz paaiskinimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 03 21, 09:01)
Visada naudoju tik juodą ir kokybišką šokoladą. Jei noriu užlieti tortą, ištirpinu 1:1 karštoje grietinėlėje ir šiek tiek pravėsusį užlieju. Jei laikysite kambario temperatūroje tokią masę, ji po truputį tirštėja, po kelių valandų galima tepti kaip sviestinį kremą, naudoti tortų pertepimams. Bet jei norite kremą spausti su konditeriniu švirkštu, daryti pav. rožes, tai reiktų mažinti šokolado kiekį. Jei imate 200ml grietinėlės, joje ištirpinkite 100gr. šokolado, palaikykite per naktį šaldytuve, kitą rytą puikiai išsiplaks kremas 4u.gif
Šitiems nėriniams yra spec. glajus, nemanau kad galite jį pati pasigaminti. Yra kelios rūšys kiek domėjausi, vienus gali iš karto naudoti, kitus džiovinti keletą valandų ar orkaitėje procesą pagreitinti. Kaina mūsų LT pinigėliais didelė, kitur manau normalu pagal pragyvenimo lygį smile.gif, vis gi labai gražu tie nėriniai, ypač vestuviniams tortams.

aciu, reiks vel bandyti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na štai ateinu su nauju tortuku prie kavutės 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Kas liecia ganasa darau vinas didlis indelis gritineles ir viena plytele sokolado. per nakti palaikau ir issiplaka kuo puikiausiai. saldumo irgi uztenka, o rozes tvirtos lb gaunasi is jo
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2014 03 21, 18:26)
Kas liecia ganasa darau vinas didlis indelis gritineles ir viena plytele sokolado. per nakti palaikau ir issiplaka kuo puikiausiai. saldumo irgi uztenka, o rozes tvirtos lb gaunasi is jo


o kelių procentų kakavos šokoladą dedat?


Parodysiu ir aš dar savo vieną smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 kovo 2014 - 19:19
Labas,merginos.Saunuoles darbstuoleles,grazus jusu tortai wub.gif
QUOTE(Rasskee @ 2014 03 21, 09:38)
o as dar karteli noriu su klausimu pasikartoti, ar ne viena nedarot orchideju vazone? neisivaizduoju kaip reikia tvirtinti ta pati kota su orchidejom ir prie jo ta strypeli is ko daryt? g.gif ....

Cia mano siandienine Orchideja.Ziedus ir lapus tvirtinau ant floristines vielutes,gala ikisau i toki plastmasini laikykliuka ir istaciau i torta.user posted image
user posted image

O cia mano romantiniai,bandziau pasizaisti su siluetais
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divia: 21 kovo 2014 - 21:00