Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Ulitka @ 2014 03 18, 19:44)
zvirbliss  puikus tortukai- saunuole)

QUOTE(Rasskee @ 2014 03 18, 20:50)
zvirbliss, labai grazus tortukai  thumbup.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anite @ 2014 03 17, 14:53)
Nieko sau naujoke  thumbup.gif  grazu  thumbup.gif

QUOTE(Ulitka @ 2014 03 17, 20:35)
katcia  ir skanu ir grazu , saunuole  4u.gif

Tai, kad žinokit, čia mano pirmieji tortukai, visada lįsdavau ganyti akis į jūsiškius ir galvodavau, kad tai labai sudėtinga iškepti tortą 4u.gif , bet va, artėjo daug progų ir prisiruošiau biggrin.gif ir pasirodo ne taip jau sunku, kai iš šono atrodo.. 4u.gif bet iki jūsų šedevrų tai dar toli blush2.gif
Papildyta:
zvirbliss gražūs tortukai, o tą su angry birds tai ne vienam vaikui būtų gaila valgyt biggrin.gif liuks thumbup.gif
Papildyta:
Beje, mergaitės, norėjau pasiteirauti, o su kuo jūs priklijuojat prie torto detales?... 4u.gif nes su vandeniu ne visada prilimpa, jeigu sunkesnis ornamentas blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katcia @ 2014 03 19, 12:18)
o su kuo jūs priklijuojat prie torto detales?...  4u.gif  nes su vandeniu ne visada prilimpa, jeigu sunkesnis ornamentas  blush2.gif  blush2.gif

yra ir valgomų klijų tam reikalui smile.gif
Atsakyti
Zvirblis,super tortukai thumbup.gif

Kas del barbiu,tai darau is meducio,ir padarau skyle tik siek tik paciam virsuj,o jau kur kojos,tai ir taip sulenda,kiek gi ten yra tu koju mirksiukas.gif
Barbe virsutine dali padarau,tada kisu i torta,o galu gale sukuosena ir aksesuarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 19, 12:29)
yra ir valgomų klijų tam reikalui  smile.gif

dekui pasiskaiciau apie juos 4u.gif ir atradau toki dalyką, kad juos galima pasidaryti namų salygom ax.gif gal kam pravers:

reikia:
tyloso miltelių
verdančio vandens

o štai čia video kaip pasidaryti.. o gal kas esat išbandę šitą būdą.. 4u.gif

http://www.youtube.c...h?v=Vs3HD3V0d2M
Atsakyti
sweikos darbstuoles man reik jusu pagalbos kad padetumet kaip man pasidaryti sita torta tokia kremu cia kazkaip uztepta ta geltona ir melyna mase gal receptuko galima ir spalva padaryti
http://www.pinterest...36545685288947/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anze20: 19 kovo 2014 - 17:25
QUOTE(anze20 @ 2014 03 19, 18:22)
sweikos darbstuoles  man reik jusu  pagalbos kad padetumet kaip man pasidaryti sita torta  tokia  kremu cia kazkaip uztepta ta geltona ir melyna mase  gal receptuko galima ir spalva padaryti
http://www.pinterest...36545685288947/

Sviestas + cukraus pudra + maistiniai dazai.
Atsakyti
QUOTE(katcia @ 2014 03 19, 15:34)
dekui pasiskaiciau apie juos  4u.gif  ir atradau toki dalyką, kad juos galima pasidaryti namų salygom  ax.gif  gal kam pravers:

reikia:
tyloso miltelių
verdančio vandens

TYLOSE
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2014 03 19, 15:29)
Zvirblis,super tortukai  thumbup.gif

Aciu smile.gif

dar vienas torciukas, siandienos darbelis smile.gif tik foto tamsoka..

user posted image
Atsakyti
Sveikos kepejele 4u.gif
Labai reikia Jusu pagalbos ax.gif uzsiprase torta sestadieniui ir breikia papuost kosmitologei ir butinai su kremu doh.gif nesumastau jokio papuosimo, gal galetumete padeti? blush2.gif
Atsakyti
laba diena kepejos smile.gif bandziau daryti sokoladini ganasa pirmasyki ir ... nepavyko. viskas ten tirpint,ismaisyt gavosi gerai,mase isejo grazi,idejau i saldytuva, laikiau per nakti. ryte kai isemiau tj ta mase tokia sustingusi buvo. pradejau plakti, tai issiplake tokia kose.... ir kiekis tokkks mazas. o per konditerini maiseli formuoti isvis nejo. taip kieta . nesuprantu, ar isemus is saldytuvo reikejo gal palaukt kol atsils tas ganasas??? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 03 20, 15:30)
laba diena kepejos smile.gif bandziau daryti sokoladini ganasa pirmasyki ir ... nepavyko. viskas ten tirpint,ismaisyt gavosi gerai,mase isejo grazi,idejau i saldytuva, laikiau per nakti. ryte kai isemiau tj ta mase tokia sustingusi buvo. pradejau plakti, tai issiplake tokia kose.... ir kiekis tokkks mazas. o per konditerini maiseli formuoti isvis nejo. taip kieta . nesuprantu, ar isemus is saldytuvo reikejo gal palaukt kol atsils tas ganasas??? sad.gif

Mano patirtis tokia pati su ganasu unsure.gif
mergynos rase kad per daug sokolado idejau, del to jis kietas gavosi.
Atsakyti