Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(likta @ 2014 03 18, 13:04)
Aš tik su kojomis dedu, apvynioju maistine plėvele  tiek kojas, tiek kūną .
Man nepriimtina,  ištrauki lėlę, o ji be kojų  schmoll.gif

QUOTE(Ulitka @ 2014 03 18, 12:20)
as irgi su kojom darau) apvinioju su  folija kojos ir liuks) biggrin.gif

QUOTE(keno @ 2014 03 18, 14:20)
Aš taip pat kišu su kojom smile.gif 

o kaip jus ikisat su kojom-issipjaunat viduj kazkiek torto ar kaip g.gif ? su kojom kazkaip garantuociau man atrodo .... mirksiukas.gif dar barbes torto nedariusi,kazkada teks isbandyt,tad noretusi kad butu butu be jokiu "siurprizu".... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2014 03 18, 14:20)
Aš taip pat kišu su kojom smile.gif  juokingiausiai buvo,kai turbūt 7 metų berniukas tą lėlę išsitraukė,ir pusę valandos papus laižė,kol nulaižė viską  laugh.gif

lotuliukas.gif oi negaliu lotuliukas.gif doze visai dienai biggrin.gif gaila reti jusu pasisakymai-o taip jie man prie dusios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(umedyte @ 2014 03 18, 14:47)
o kaip jus ikisat su kojom-issipjaunat viduj  kazkiek torto ar kaip  g.gif ? su kojom kazkaip garantuociau man atrodo .... mirksiukas.gif dar barbes torto nedariusi,kazkada teks isbandyt,tad noretusi kad butu butu be jokiu "siurprizu".... rolleyes.gif

jokiu ten siurprizu su ar be koju biggrin.gif juk pastilazas viska sutvirtina, jei kremas tada gal...
jei kisat kojas-taip ispjaunat skyle per visa ilgi i torta, isimat ta dali torto, kisat barbe (pries tai ja nuplaukit ir apvyniokit-man maistine plevele priimtiniau, lengviau ir graziau prie jos pastilazas kimba smile.gif ) pasipuosiat sijona, kisat lele (jau su sukuosena smile.gif ) ir uzbaigiat paskutinius akcentus smile.gif (sukneles virsu, liemeni ir t.t.). as klausiu ir kokia bei kiek zvakiu des, tada darau "stovelius" nes man negrazu kai zvakutes i barbes sijona sukistos blush2.gif
jei kisat be koju irgi pjaunat skyle tik cia jau vos vos issipjauna kad tiems 3-4cm ikisti iki liemens graziai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 18 kovo 2014 - 14:26
Mano pirmoji barbe tai is sijono islipo ax.gif Patirties nebuvo doh.gif Krema dariau su zeles gabaliukais, o ju turbut per daug buvo, kremas netvirtas ir per nakti tortas nuciuoze i viena puse nepataisomai, va 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 03 18, 14:24)
.....kisat lele (jau su sukuosena :) ) ....

visam Barbės torto gamybos procese mane labiausiai užknisa būtent šita dalis biggrin.gif Sunkiai man sekasi tas kudlas kaip nors estetiškai sukelt, kad prie torto nesimakaluotų.
Nelengvas tas jūsų, tortų kepėjų, užsiėmimas.. be kepimo dar reik ir šukuosenų meistrystės pagrindus įgyt, ir lipdymo pamokėles palankyt, ir fotografijos kursus pabaigt.

O jūsų visų tortukai nuostabūs - kaip visada thumbup.gif

Aš nedažnai kepu, su mase nedraugauju, vis valgomi gaunasi smile.gif Aišku, ir nufotografuot nemoku biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 kovo 2014 - 15:40
QUOTE(saintlina @ 2014 03 18, 16:30)
ir fotografijos kursus pabaigt.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 100% sutinku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 18, 16:30)
ir šukuosenų meistrystės pagrindus įgyt, ir lipdymo pamokėles palankyt, ir fotografijos kursus pabaigt.

biggrin.gif tikra tiesa biggrin.gif
jusu foto tamsoka blush2.gif nesimato viso grozio, bet jau geles wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 18 kovo 2014 - 17:36
QUOTE(ramune.v @ 2014 03 18, 17:35)
jusu foto tamsoka blush2.gif

taigi sakau - reik papildomų fotomeno žinių biggrin.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif noriu ir as parodyti savo kelis darbelius smile.gif daug broko juose, bet stengiuosi tobuleti smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
saintlina labai geles grazios...

zvirbliss puikus tortukai- saunuole)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 18 kovo 2014 - 18:49
saintlina, jau geles wub.gif ir virsus labai graziai paraizytas smile.gif

zvirbliss, labai grazus tortukai thumbup.gif
Atsakyti
Ir dar su klausimeliu. Kai darote tortus vazonus su orchidejom. Prie ko ta orchidejos saka tvirtinat prie torto? KAzkaip bambukinis iesmelis per trumpas man ir negraziai ziurisi.... ir kaip pati orchideja, juk ji ant vielutes buna, teipu apsukta, ar ja i maistine plevele vyniojat pries ikisant i torta ar kaip?.. g.gif
Atsakyti
aš tą dalį, kur kišu į tortą, pamirkau tirpintam šokolade.
Atsakyti