Sveikos grožių kūrėjos
Turiu tokį klausimuką apie tortus - barbes. Ar tas lėlytes nuperka patys tėveliai pagal savo norus, ar tos lėlės yra jūsų ir suvalgę tortą gražina atgal lėlę? O gal tiesiog susitarimo klausimas? Ačiū jei atsakysit
QUOTE(AIRA @ 2014 03 17, 16:57)
Sveikos grožių kūrėjos
Turiu tokį klausimuką apie tortus - barbes. Ar tas lėlytes nuperka patys tėveliai pagal savo norus, ar tos lėlės yra jūsų ir suvalgę tortą gražina atgal lėlę? O gal tiesiog susitarimo klausimas? Ačiū jei atsakysit
noreciau pamatyti vaika kuris paskui ta lele atiduotu...o dar po to ja vel ir vel naudoti... tevams manau brangiau kuras butu atvezimui atgal negu ta lele nauja. As perku pati nes pati zinau kuriu kojos graziai issiima tik viena syk esu kisus su kojom ir tik viena syk man atveze nes tai buvo mergaites mylima barbe, bet nenuzaista-tai tiko. Lele naudoju be koju, jas kaip ir rubus bei visa kita atiduodu su tortu.
Ačiū ramune.v už atsakymą Aš galvoju, kad tas tortas labai pabrangsta jei įdedu savo lėlę, bet gal yra jų nebrangių. Ramune.v gal pasidalinsit, kokias būtent lėles perkat, jei čia negalima, tai į a.ž. Ačiū už tai, kad dalinatės info
QUOTE(AIRA @ 2014 03 17, 17:52)
Ačiū ramune.v už atsakymą Aš galvoju, kad tas tortas labai pabrangsta jei įdedu savo lėlę, bet gal yra jų nebrangių. Ramune.v gal pasidalinsit, kokias būtent lėles perkat, jei čia negalima, tai į a.ž. Ačiū už tai, kad dalinatės info
Kad lele torte butu stabili visada dedu su kojom.Auksti toki darau,kad tilptu ir tuomet graziai ziurisi,ne per zema ta prasme.O perku pigiausia varianta,arba,atveza savo,jei tai kaip dovana vaikui
QUOTE(O-RE-AR @ 2014 03 15, 00:45)
Foto dejau ant pastilazu dengtu tortu
Isduokit paslapti-is kur toookiu graziu paveiksleliu gaunat?
katcia ir skanu ir grazu , saunuole
QUOTE(Twixx @ 2014 03 17, 19:05)
Isduokit paslapti-is kur toookiu graziu paveiksleliu gaunat?
Pazistama daro,tik kad mes Airijoj
QUOTE(O-RE-AR @ 2014 03 17, 20:08)
Kad lele torte butu stabili visada dedu su kojom.Auksti toki darau,kad tilptu ir tuomet graziai ziurisi,ne per zema ta prasme.O perku pigiausia varianta,arba,atveza savo,jei tai kaip dovana vaikui
o man leles kojos torte pjaustant neestetiska
as ir torto auksti darau pagal koju ilgi, t.y. barbes naturalu ugi. Bet pjausto torta, lele graziai nuima (nes ji ten tik per dubeni ikista ) lengvai nuima pastilaza nuo krutines, nes apacioje maistine plevele, ir kol supjausto torta vaikas gali rengti savo nauja lele. O torte nebuna jokiu koju
Perku is PC per akcijas gaunasi apie 7-9lt, kokios nepasakysiu, pavadinimo nezinau. Imetu foto gal atpazinsit yra ir sviesios.
o del stabilumo, jei ji gerai itvirtinta tai viskas ten ok. Mano viena is panevezio vaziavo i Rokiski, mascarpones buvo, o kita jogurtine i Trakus liepos karstyje-bet sake viskas liuks kaip kareivis atlaike cia matyt ir nuo vairuotojo dar priklauso
QUOTE(ramune.v @ 2014 03 18, 10:03)
o man leles kojos torte pjaustant neestetiska
as irgi su kojom darau) apvinioju su folija kojos ir liuks)
Aš tik su kojomis dedu, apvynioju maistine plėvele tiek kojas, tiek kūną .
Man nepriimtina, ištrauki lėlę, o ji be kojų
Man nepriimtina, ištrauki lėlę, o ji be kojų
QUOTE(Ulitka @ 2014 03 18, 12:20)
as irgi su kojom darau) apvinioju su folija kojos ir liuks)
Aš taip pat kišu su kojom juokingiausiai buvo,kai turbūt 7 metų berniukas tą lėlę išsitraukė,ir pusę valandos papus laižė,kol nulaižė viską
QUOTE(keno @ 2014 03 18, 15:20)
oi negaliu...
as prasau lele savo turet ir jau su sukuosena.
mano praeitos savaites
Rududu sokoladinis su kavos likeriu