Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos grožių kūrėjos 4u.gif

Turiu tokį klausimuką apie tortus - barbes. Ar tas lėlytes nuperka patys tėveliai pagal savo norus, ar tos lėlės yra jūsų ir suvalgę tortą gražina atgal lėlę? O gal tiesiog susitarimo klausimas? Ačiū jei atsakysit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 03 17, 16:57)
Sveikos grožių kūrėjos 4u.gif

Turiu tokį klausimuką apie tortus - barbes. Ar tas lėlytes nuperka patys tėveliai pagal savo norus, ar tos lėlės yra jūsų ir suvalgę tortą gražina atgal lėlę? O gal tiesiog susitarimo klausimas? Ačiū jei atsakysit 4u.gif

biggrin.gif noreciau pamatyti vaika kuris paskui ta lele atiduotu...o dar po to ja vel ir vel naudoti... tevams manau brangiau kuras butu atvezimui atgal negu ta lele nauja. As perku pati nes pati zinau kuriu kojos graziai issiima smile.gif tik viena syk esu kisus su kojom ir tik viena syk man atveze nes tai buvo mergaites mylima barbe, bet nenuzaista-tai tiko. Lele naudoju be koju, jas kaip ir rubus bei visa kita atiduodu su tortu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 17 kovo 2014 - 16:35
Ačiū ramune.v už atsakymą 4u.gif Aš galvoju, kad tas tortas labai pabrangsta jei įdedu savo lėlę, bet gal yra jų nebrangių. Ramune.v gal pasidalinsit, kokias būtent lėles perkat, jei čia negalima, tai į a.ž. Ačiū už tai, kad dalinatės info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 03 17, 17:52)
Ačiū ramune.v už atsakymą 4u.gif Aš galvoju, kad tas tortas labai pabrangsta jei įdedu savo lėlę, bet gal yra jų nebrangių. Ramune.v gal pasidalinsit, kokias būtent lėles perkat, jei čia negalima, tai į a.ž. Ačiū už tai, kad dalinatės info 4u.gif

Kad lele torte butu stabili visada dedu su kojom.Auksti toki darau,kad tilptu ir tuomet graziai ziurisi,ne per zema ta prasme.O perku pigiausia varianta,arba,atveza savo,jei tai kaip dovana vaikui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2014 03 15, 00:45)
Foto dejau ant pastilazu dengtu tortu  mirksiukas.gif

Isduokit paslapti-is kur toookiu graziu paveiksleliu gaunat? blush2.gif
Atsakyti
katcia ir skanu ir grazu , saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twixx @ 2014 03 17, 19:05)
Isduokit paslapti-is kur toookiu graziu paveiksleliu gaunat? blush2.gif

Pazistama daro,tik kad mes Airijoj
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2014 03 17, 20:08)
Kad lele torte butu stabili visada dedu su kojom.Auksti toki darau,kad tilptu ir tuomet graziai ziurisi,ne per zema ta prasme.O perku pigiausia varianta,arba,atveza savo,jei tai kaip dovana vaikui  mirksiukas.gif

o man leles kojos torte pjaustant neestetiska schmoll.gif
as ir torto auksti darau pagal koju ilgi, t.y. barbes naturalu ugi. Bet pjausto torta, lele graziai nuima (nes ji ten tik per dubeni ikista smile.gif ) lengvai nuima pastilaza nuo krutines, nes apacioje maistine plevele, ir kol supjausto torta vaikas gali rengti savo nauja lele. O torte nebuna jokiu koju cool.gif
Perku is PC per akcijas gaunasi apie 7-9lt, kokios nepasakysiu, pavadinimo nezinau. Imetu foto gal atpazinsit smile.gif yra ir sviesios.
user posted image
o del stabilumo, jei ji gerai itvirtinta tai viskas ten ok. Mano viena is panevezio vaziavo i Rokiski, mascarpones buvo, o kita jogurtine i Trakus liepos karstyje-bet sake viskas liuks kaip kareivis atlaike biggrin.gif cia matyt ir nuo vairuotojo dar priklauso biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 18 kovo 2014 - 10:09
QUOTE(ramune.v @ 2014 03 18, 10:03)
o man leles kojos torte pjaustant neestetiska schmoll.gif

as irgi su kojom darau) apvinioju su folija kojos ir liuks) biggrin.gif
Atsakyti
Aš tik su kojomis dedu, apvynioju maistine plėvele tiek kojas, tiek kūną .
Man nepriimtina, ištrauki lėlę, o ji be kojų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 03 18, 12:20)
as irgi su kojom darau) apvinioju su  folija kojos ir liuks) biggrin.gif

Aš taip pat kišu su kojom smile.gif juokingiausiai buvo,kai turbūt 7 metų berniukas tą lėlę išsitraukė,ir pusę valandos papus laižė,kol nulaižė viską laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2014 03 18, 15:20)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliu...
as prasau lele savo turet ir jau su sukuosena.

mano praeitos savaites
user posted image
Rududu sokoladinis su kavos likeriu tongue.gif
Atsakyti