Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(anite @ 2014 03 17, 08:56)
O dieve mano koks grozis . ir kaip plonai iskociotos gelytes doh.gif  o kaip tas apatinis ruzavas pastilazas laikosi ?  g.gif Ir kokios formos biskvita kepet ?

Aciu
Visas pasitliazas laikosi kaip ant normalaus torto. Uzdengi ir prilygini. Suklijuoji ruzava su baltu vandenuku smile.gif
O del formos, tai kepiau kvadratus ir pjausciau per puse, i virsu siaurejanciom juostelem.
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2014 03 17, 10:06)
Aciu
Visas pasitliazas laikosi kaip ant normalaus torto. Uzdengi ir prilygini. Suklijuoji ruzava su baltu vandenuku smile.gif
O del formos, tai kepiau kvadratus ir pjausciau per puse, i virsu siaurejanciom juostelem.

Aciu uz atsakymus, neitiketina man, kaip su vandeniu taip laikosi abu sulipdyti ,taigi svoris visgi unsure.gif
Atsakyti
Merginos kuo dengtas sitas tortukas ? Nejaugi beze ?
user posted image
Atsakyti
Cia bezu puostas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2014 03 16, 22:39)
Ikeliu viena savo tortuka, kad jau ne visiskai tusciomis cia smile.gif
Snikersas, 3,8kg

Tortas super atrodo, nuvogsiu jei leisit ideja, nes labai labai.. wub.gif tik man idomu, juk jis gavosi pakankamai aukstas, taip? Ar tokiu atveju nereikia torto kazkaip sutvirtint? ar nera pavojaus susmegti tiems sluoksniams nuo svorio?

QUOTE(anite @ 2014 03 17, 11:01)
Merginos kuo dengtas sitas tortukas ? Nejaugi beze ?

man atrodo beze...
Atsakyti
O kaip tas bezas taip laikosi ??? Noriu daryti su kažkokiu tokiu aptemimu bet gal grietinele geriau ? O geles is mases neištiš jei puosiu jomis ?

PS sitas irgi beze ?
user posted image

nu naip tas nuotraukas sumazint bash.gif

Aciu uz atsakymus, labai pagelbejat ax.gif
Atsakyti
As visada darau slapia beze,tai laiko bet kokia forma,jei tik gerai isplakta mirksiukas.gif taip,kad reikia nepatingeti ilgeliau paplakt mikseriu
Atsakyti
QUOTE(anite @ 2014 03 17, 11:57)
O kaip tas bezas taip laikosi ??? Noriu daryti su kažkokiu tokiu aptemimu bet gal grietinele geriau  ? O geles is mases neištiš jei puosiu jomis ?

Na, manu ir sitas su beze, o geles ant grietinels is cukraus istes tikrai, jos ant beze butu kaip tik smile.gif

O as su klausimu...kur perkat tokius maziukus balionelius, kur dazniausiai meskuciai rankoj laiko ant torto uzdejus? ar juos kazkaip is paprastu balionu darot... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 03 17, 14:09)
O as su klausimu...kur perkat tokius maziukus balionelius, kur dazniausiai meskuciai rankoj laiko ant torto uzdejus? ar juos kazkaip is paprastu balionu darot... blush2.gif

as tai paprastame kioskelyje kur visokiu niekuciu buna smile.gif kaip suprantu,ju paskirtis-bandens''bombos'' smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 17 kovo 2014 - 13:44
Sveikutės, smile.gif esu naujokė tortukų pasaulyje, bet į jūsų tortus bežiūrint užsimaniau ir pati savo pabandyti.. Taigi keletas tortukų gamintų vaikų ir ne tik džiaugsmui 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(katcia @ 2014 03 17, 16:22)
Sveikutės,  smile.gif  esu naujokė tortukų pasaulyje, bet į jūsų tortus bežiūrint užsimaniau ir pati savo pabandyti.. Taigi keletas tortukų gamintų vaikų ir ne tik džiaugsmui  4u.gif

Nieko sau naujoke thumbup.gif grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 03 17, 13:43)
as tai paprastame kioskelyje kur visokiu niekuciu buna smile.gif  kaip suprantu,ju paskirtis-bandens''bombos'' smile.gif

Dekui, bandysiu ieskot smile.gif

QUOTE(katcia @ 2014 03 17, 14:22)

Oho, tai padirbeta, grazu thumbup.gif
Atsakyti