Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Labai smagu, kai tiek kepeju pataria, jei kokios problemos smile.gif Aciu uz patariumus del raidziu, bandysiu plevele kitais kartais naudot smile.gif
Olesta, turejau tragakano, bet nepatiko, kazkaip man tas kvapas negalejau pakest, tai ir nenaudoju jo smile.gif Na, dar tik pradzia man, tai manau toliau ismoksiu ir ta mase pasidaryt, kaip sakot aukso viduriuka smile.gif

Ulitka, kaip grazu wub.gif o kuo kaukes dazytos, atrodo kaip tikros, su tokiu blizgesiu, cia gal purskiamais dazai kazkaip dengtos? O meduoliai tai isvis fantastika..jau seniai ziuriu i panasius ir vis galvoju, kaip jie taip nudazyti, argi aisingu?

anite, na, man tai cia tikrai neprisviles, net ir labai geras, o ypac kad geles be vieluciu, kaip jas taip padaryt, sulipint be vieluciu... ir taip graziai atrodo, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 03 15, 16:38)
Jusu LABAI grazus tortai!!! 4u.gif

Aciu blush2.gif
QUOTE(anite @ 2014 03 15, 18:13)
Na kagi PIRMAS BLYNAS , gerokai "pasviles" (sokoladas blogai labai blogai, o geles be vieluciu )  bet tikiu kad toliau bus geriau smile.gif

labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2014 03 15, 21:53)
Ulitka, kaip grazu  wub.gif  o kuo kaukes dazytos, atrodo kaip tikros, su tokiu blizgesiu, cia gal purskiamais dazai kazkaip dengtos? O meduoliai tai isvis fantastika..jau seniai ziuriu i panasius ir vis galvoju, kaip jie taip nudazyti, argi aisingu?

aciu labai)
kaukes ant virsaus apipurkstos sidabriniais dazais)

Meduoliai taip, aiskingu dazyti)
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 03 16, 00:00)
ra speciali mase
aciu labai
Meduoliai taip, aiskingu dazyti)
4u.gif

Sausainiai, tai labai , labai grazus. Mano svajone ismokti graziai dekoruoti sausainius, bet kai laiko trukumas, vis atidedu mokymasi velesniam laikui. Negaliu pasiulyti zmonems ,kol pati dar neivaldziau pilnai dekoravimo technikos .Mano darbeliai turi patikti visu pirma man paiciai.

va dar noriu paklaust kokia mase pila i silikoninius moldus neriniams, kaip suprantu yra speciali mase kuria reikia orkeiteje isdziovinti, bandziau cipciuko pastilaza,nieko nesigavo. Gal kuri zinot g.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2014 03 16, 03:17)
  va dar noriu paklaust kokia mase pila i silikoninius moldus neriniams, kaip suprantu yra speciali mase kuria reikia orkeiteje isdziovinti, bandziau cipciuko pastilaza,nieko nesigavo. Gal kuri zinot  g.gif

Aha, man irgi butu idomus suzinoti, man taip grazu tie neriniai, bet namu salygomis tos mases turbut nepabai imanoma pasidaryti...
Atsakyti
MERGAITES REKOMENDUOKIT DIAMETRUS 10KG TORTUI
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 03 16, 11:57)
MERGAITES REKOMENDUOKIT DIAMETRUS 10KG TORTUI

Pas mane visad gaunas apie 10kg triauksciai. 28-22-16 Ir po 5 blynus darau
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2014 03 16, 15:46)

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2014 03 16, 13:46)

Kokio aukscio vienas gaunasi? g.gif
Atsakyti
Erdve, Rasskee, O-RE-AR net ausys uzkaito - aciu 4u.gif upas iskart atsirado.
As kai pasidairau po jusu tortus tai atrodo kazkokia misija neimanoma man...
P.S atsiprasau uz tokia didele foto, nesigavo sumazint.

Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2014 03 16, 19:40)
Kokio aukscio vienas gaunasi?  g.gif

Apie 10cm, gal kokie 9cm.

Ikeliu viena savo tortuka, kad jau ne visiskai tusciomis cia smile.gif
Snikersas, 3,8kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2014 03 17, 00:39)

Ikeliu viena savo tortuka, kad jau ne visiskai tusciomis cia smile.gif
Snikersas, 3,8kg

O dieve mano koks grozis . ir kaip plonai iskociotos gelytes doh.gif o kaip tas apatinis ruzavas pastilazas laikosi ? g.gif Ir kokios formos biskvita kepet ?
Atsakyti