Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Chill! @ 2014 03 03, 13:51)
Balionas standartinis, jisai baigiasi ties antrosiom rankenėlėm, ten tik imitacija padaryta, kad atrodytų jog atsidaro su stalviršiu lygiai. Nenorėjau, kad išsiskirtų labai, tai paprašiau paimituoti.

Sveikinimai įsigijus naują virtuvę bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 03 03, 14:11)
Supratau. Aš atsisakiau didelio baliono, nupirkom mažesnį, kad tos aukštos spintelės nedaryti. Tai praplatinau spintele po kriaukle ir man jis ten telpa. Aišku užsukt-atsukti tenka pasilenkus, bet... Viskas vardan to, kad man darbastalis būtų didesnis.

Taip, aš apie viršutines klausiau. Bet vis tiek nesupratau kodėl durelėmis trukdytų ilgesnės lentynos. rolleyes.gif   g.gif

Klausimas dėl dujų baliono. Ar yra kokie reikalavimai atstumui balionui nuo dujinės ar nesvarbu kokiu atstumu statomas?
Ntu-Kpi, rašai, kad mažas dujų balionas pas Jus, tai kokis spintelės plotis į kurią talpinot jį? Nes mes irgi linkstam prie varianto prie dujų baliono 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 04 kovo 2014 - 10:29
wub.gif mažos virtuvės projektas

http://www.baldugida...-buto-puosmena/
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 03 03, 21:17)
turejau minti daryti U raide g.gif  tik neismasciau kaip sudeliot saldytuva ir auksta spintele su orkaite...

O jeigu kažkaip va taip. Dėmesį kreipti į karštųjų taškų išdėstymą, spintučių/stalčių blokų paskirtis negalvota ax.gif . Pakabinamos spintelės irgi, šitose vietose nelabai patogios turbūt būtų, bent jau antrieji aukštai. Nebent žemesnes daryt, tuo pačiu nuimant po spitelę nuo šaldytuvo ir orkaitės spintos. Galgi pakabinamas spinteles tik ant lango sienos galvot g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

P.S. kaip ta lango rankena raudona gavosi paskutiniam paveiksliuke - nepasakysiu schmoll.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 04 kovo 2014 - 12:16

QUOTE(braskute_v @ 2014 03 04, 10:04)
Klausimas dėl dujų baliono. Ar yra kokie reikalavimai atstumui balionui nuo dujinės ar nesvarbu kokiu atstumu statomas?
Ntu-Kpi, rašai, kad mažas dujų balionas pas Jus, tai kokis spintelės plotis į kurią talpinot jį? Nes mes irgi linkstam prie varianto prie dujų baliono  4u.gif

Nežinau kokie reikalavimai, reikia kur paieškoti.
Pas mane balionas nuo kaitlentes stovi kažkur 1 metro atstumu. Spintelės plotis 80 cm. Čia pas mane vadinama spintelė po kriaukle. Dvi durelės. Telpa: šiukšlių dėžė, kibirėlis su bulvėmis, balonas, keli buteliai lenoru, visokia chemija virtuvei, kempineles, šluostės.
Jei dabar daryčiau, gal net siauresne būtų. Tuomet kai dariau, bijojau, kad gali kažkas netilpti.
Pas mano kaimynę toks balonas telpa į 60 cm pločio spintelę, taip pat po kriaukle. Tiesa, pas ją tik šiukšlių dėžė šalia telpa.
Atsakyti
Sveikos, planuoju savo virtuvę, pasiskaičiau kelias temas, pamačiau kiek gerų patarimų duodat, tad įmetu ir savo vaizdinį. Kaip atrodo iš šono?
Tik dar turiu galvaskausmį dėl mikrobangės. Įmontuojamos nenoriu, turiu seną, galvoju kur ją paslėpt. Vienintelis variantas pakabinamoj kairiojoj spintelėj apačioj ją padėt. Tik ar bus kaži patogu, nors ji laaabai retai naudojama g.gif Beje, šaldytuvas bus neįmontuojamas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aetna @ 2014 03 04, 16:19)
Vienintelis variantas pakabinamoj kairiojoj spintelėj apačioj ją padėt.  Tik ar bus kaži patogu, nors ji laaabai retai naudojama g.gif 

Tilps pagal ismatavimus?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 04, 14:37)
Tilps pagal ismatavimus?

tilps laisvai, ten tos pakabinamos spintelės po 90 cm ilgio ir 2x50 aukščio
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 03 04, 14:16)
Nežinau kokie reikalavimai, reikia kur paieškoti.
Pas mane balionas nuo kaitlentes stovi kažkur 1 metro atstumu. Spintelės plotis 80 cm. Čia pas mane vadinama spintelė po kriaukle. Dvi durelės. Telpa: šiukšlių dėžė, kibirėlis su bulvėmis, balonas, keli buteliai lenoru, visokia chemija virtuvei, kempineles, šluostės.
Jei dabar daryčiau, gal net siauresne būtų. Tuomet kai dariau, bijojau, kad gali kažkas netilpti.
Pas mano kaimynę toks balonas telpa į 60 cm pločio spintelę, taip pat po kriaukle. Tiesa, pas ją tik šiukšlių dėžė šalia telpa.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 04, 12:15)
O jeigu kažkaip va taip.

Graziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 04, 13:15)
P.S. kaip ta lango rankena raudona gavosi paskutiniam paveiksliuke - nepasakysiu schmoll.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Juodai,kaip jums taip graziai gaunasi? Super .
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2014 03 04, 16:59)
Juodai,kaip jums taip graziai gaunasi? Super .

drinks_cheers.gif tikrai super wub.gif
tik aš irgi dėčiau pakabinamas spinteles prie lango sienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aetna @ 2014 03 04, 15:19)
Tik dar turiu galvaskausmį dėl mikrobangės. Įmontuojamos nenoriu, turiu seną, galvoju kur ją paslėpt. Vienintelis variantas pakabinamoj kairiojoj spintelėj apačioj ją padėt.  Tik ar bus kaži patogu, nors ji laaabai retai naudojama g.gif  Beje, šaldytuvas bus neįmontuojamas.

O jeigu ja slepti uz zaliuzes ar kaip ji vadinasi ( kaip pas Chill virtuveje tokios metalines traukomos dureles). patogu tuo, kad gali uztraukti ar laikyti atitraukus, jei dazniau naudoji ax.gif Bet iprastoje pakabinamoje spinteleje mikrobange netinka pagal gyli,ji buna labiau issikisusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 04 kovo 2014 - 18:16