Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

[quote=Chill!,2014 03 03, 12:51]
Jo, man nepatinka apkrauti stalviršiai, todėl internete ieškojau idėjų ir radau. smile.gif.
coco5,

o sakykit ta žaliuze metalinė? jų galima rinktis įvairių spalvų? taip pat ar jinai fiksuojasi bet kokiam aukštyje ar jau tik atsidaro iki galo ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 03 03, 11:51)

Ntu-Kpi,

Balionas standartinis, jisai baigiasi ties antrosiom rankenėlėm, ten tik imitacija padaryta, kad atrodytų jog atsidaro su stalviršiu lygiai. Nenorėjau, kad išsiskirtų labai, tai paprašiau paimituoti.

Jeigu gerai supratau ką turėjote omeny, tai durelės nebūtų atsidariusios, jeigu lentynos būtų iki galo padarytos.  g.gif Jeigu kalbat apie viršutines spinteles ten kampe. Jeigu apatines, kur kriauklė, tai ten yra spintelė viduj.  g.gif

Supratau. Aš atsisakiau didelio baliono, nupirkom mažesnį, kad tos aukštos spintelės nedaryti. Tai praplatinau spintele po kriaukle ir man jis ten telpa. Aišku užsukt-atsukti tenka pasilenkus, bet... Viskas vardan to, kad man darbastalis būtų didesnis.

Taip, aš apie viršutines klausiau. Bet vis tiek nesupratau kodėl durelėmis trukdytų ilgesnės lentynos. rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 03 03, 13:02)

Apie kokį stiklą klausiate? ax.gif 

Aciu uz atsakymus 4u.gif O kaip ji sviecia? Dabar taip idomu lotuliukas.gif

O del stiklo - tai tarp spinteliu - ne stiklas ten pas jus? g.gif
Atsakyti
[quote=ixiaa,2014 03 03, 11:11]
[quote=Chill!,2014 03 03, 12:51]
Jo, man nepatinka apkrauti stalviršiai, todėl internete ieškojau idėjų ir radau. smile.gif.
coco5,
o sakykit ta žaliuze metalinė? jų galima rinktis įvairių spalvų? taip pat ar jinai fiksuojasi bet kokiam aukštyje ar jau tik atsidaro iki galo ir viskas?
[/quote]

Taip, spalvą aš rinkausi, manęs klausė kokios norėsiu. Fiksuojasi tik viršuje, nes realiai vistiek reikia ją visą atidaryti, kad matyti kas viduje yra. smile.gif.

Ntu-Kpi,
O aš nesuprantu kaip jinai atsidarytų, jeigu šalia yra spintelė kita, tai niekaip neatsidarytų g.gif
o ten apie penkiolika cm ta siaura atvira spintelė yra, tai jeigu užlystų ta ilgoji spintelė už jos, taigi niekaip neatsidarytų durelės.

Arba aš jūsų nesuprant ax.gif
Gal jūs pabraižykit ką turit omeny, nes niekaip neįkertu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 03 03, 09:27)
turiu klausima toms, kurios turejot dujnes virykles ir paskui jas pakeitet i indukcines, kiek prisidejo el. islaidu? Jau apsisprendziau, kad pirksim indukcine kaitlente, bet drauges vyras nepatare jos pirkti, nes el. islaidu prisides apie 70-80 Lt, ir nelaikys el saugikliai, nes legalus buto ivadas yra 3000W, o kaitlentes galia yra 7400 W  g.gif kaip yra is tikruju, as suprantu, kad cia ta galia tai maksimali parasyta, visas 4 skyles vienu metu ijungus max galingumu, taip aisku nebuna, bet jei 2 ijungsi, kas buna daznai, tai tipo negealesiu jungti nei virdulio, nei dar ko nors, nes metys saugiklius  g.gif taiga kaip yra is tikruju?

Sanaudas Mindija buvo imetus praeitoj temoj ax.gif O galia mes didinom bute, trifazi vede mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 03, 11:21)
Aciu uz atsakymus 4u.gif O kaip ji sviecia? Dabar taip idomu lotuliukas.gif

O del stiklo - tai tarp spinteliu - ne stiklas ten pas jus? g.gif

Tarp spintelių kolkas nieko nėra visai, ten iššpakliuotas gipskartonis smile.gif.

Dar neapsisprendžiu kas ten bus. Linkstu į stiklo pusę, tik nerandu kas darytų už normalią kaina, nes kalba visur sukasi apie du tūkstančius..

O orkaitė šviečia gelsvai taip, matosi, kad įjungta. Tas baltas stiklas persišviečia truputį, bet neryškiai smile.gif
Atsakyti
Chill!, sveikinu su nauju pirkiniu 4u.gif Ar pati patenkinta? g.gif Man brangokai nuskambejo g.gif Labai patiko sviesi buitine technika wub.gif
Atsakyti

gal teko matyt realybėj kaip atrodo prie gartraukio įmontuota mikrobangų krosnelė? kažin patogu. nerandu kur mikrobangę prilipdyt smile.gif

http://www.cata.es/e...highlights.html
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 03, 11:29)
Chill!, sveikinu su nauju pirkiniu 4u.gif  Ar pati patenkinta? g.gif  Man brangokai nuskambejo g.gif  Labai patiko sviesi buitine technika wub.gif

Dėkui. Šiaip patenkinta, viskas gražu ir taip kaip norėjau. Dėl brangumo tai jo, man irgi biškiuka brangokai, bet furnitūra gera, liepiau rodyti ir medžiagas ne pigiausias o iš vidutinių ir brangiausių optimaliausius variantus tai už tai ir mokėjau matyt..
Kriauklė ir maišytuvas vien tūkstantį kainavo.. Įskaičiavau į virtuvinį, nes ne buitinė technika.. Rankenėlės po 25 litus, tai vėl jau kiek susidėjo..

Šiaip tikrai normaliai, laukiu kada galėsiu išmėginti. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu ir as Jūsų patarimu 4u.gif
Ikeliu savo butuko plana, gal kuri patars del virtuves (ta vieta, kur parasyta 14.5) ax.gif
busiu labai dekinga

user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 03 03, 11:29)

Viršuj tokia spintelė:
user posted image

Šią vietą turiu galvoje.
Man atroodo kad tas lentynas galima buvo daryti ilgesnes iki pat kairės sienos. Dabar kai pakeltos indų spintelės durelės, tai tarpas šviečiasi. g.gif

Jūsų pavaizduotam planelyje žemiau kaip tik parodytas kažkoks kvadraciukas kampe tarp spintelės ir lentynų.. g.gif

QUOTE(Chill! @ 2014 03 03, 11:33)

QUOTE(coco5 @ 2014 03 03, 11:41)
Sakykit o čia iškart toks stalčius buvo, ar Jūs įdėjote šitą formą šaukštams? 4u.gif

Yra tokių įrankių dėklų pirkti baldų furnituros parduotuvėse. Įvairių pločių.
Atsakyti
Chill!, o kokie viršutinių spintelių, atsidarančių į šonus, išmatavimai? Jei gerai paskaičiavau, tai aukštis 96cm? O plotis? 4u.gif

QUOTE(ixiaa @ 2014 03 03, 12:11)

aš turiu dabartinėje virtuvėje tokias žaliuzes. Plastmasinės, o fiksuotis pradeda maždaug apie sprindį nuo spintelės apačios 4u.gif
Atsakyti