Sveikos
kaip galvojate kokią kampinę spitutę geriau pasirinkti. Be to radau informacijos, kad jų ilgis nuo 90 cm, o gal galima mažesnę pasigaminti - ar neapsimoka, nes bus nepatogus priėjimas prie jos? Lieka man 80 cm sienos, ta galvojau pasidaryti 80X80
ar
QUOTE(Chill! @ 2014 03 03, 10:43)
Jau jau viskas sumontuota yra, tik dabar galvoju ar pasirodyti su galutiniu variantu ar nupyškinti be plytelių .
Dar negyvenam mes ten, tai betvarkė, dulkės. Bet jaučiu nulėkusi nufotkinsiu bent kažkas matysis. Šiaip patenkinta esu.
Dar negyvenam mes ten, tai betvarkė, dulkės. Bet jaučiu nulėkusi nufotkinsiu bent kažkas matysis. Šiaip patenkinta esu.
laukiam dabar ir su dulkėm, o vėliau jau ir gražios. nes kitaip nu aš tai pvz numirsiu iš smalsumo
QUOTE(boikaleo @ 2014 03 03, 10:47)
Sveikos
kaip galvojate kokią kampinę spitutę geriau pasirinkti. Be to radau informacijos, kad jų ilgis nuo 90 cm, o gal galima mažesnę pasigaminti - ar neapsimoka, nes bus nepatogus priėjimas prie jos? Lieka man 80 cm sienos, ta galvojau pasidaryti 80X80
tai jau čia, kaip pačiai norisi. man gražiau, kai kampas nenukirstas
Tai va, mano virtuvė būsima. Prašau nekreipti dėmesio į dulkes, betvarkę ir nebaigtus remonto darbus(žali dažai nedamušti dažyti ir t.t. ).
Šaldytuvas, virš jo spintutė į viršų atsidaranti,po to spintelė dujų balionui, indaplovės spintelė, paprasta kampinė spintelė, be karuselių jokių, nes ten šiukšlinė ir dar vietos palikta kibirui bulvių ir t.t..
Viršuj tokia spintelė:
Po to eina paprasta spintutė apačioj su lentynom, viršuj pačios matot kas .
Toliau orkaitė, po ja stalčiukas skardoms, viršuj gartraukis spintelėj ir dar lentynėlė.
Toliau viršuj paprastos dvi spintutės su lentynomis(viena su matiniu stiklu).
Apačioj stalčiai, virš stalčių žaliuzinė spintelė. Joje bus rozetės, ten laikysiu virdulį ir kitus elektrinius prietaisus paslėpusi.
Plokščių pavadinimų, nieko nežinau tikrai, net neklausiau. Rinkausi kas patiko. Led'ai yra po ta ilgąja spintele kur džiovyklė virš kriauklės.
Su kriaukle ir maišytuvu sumokėjom ~8000LT. Be buitinės.
Buitinė panašiai kainavo. Rinkau viską balto grūdinto stiklo.
Spintelės labai aukštos, bet norėjau tokių, iki pat nuleistų lubų. Viršutinių spintelių nepasiekiu be laiptelio. Ten bus mažiau naudojami daiktai. Ieškosiu gražaus laiptelio
Darbastalio nedaug likę, bet tam bus stalas virtuvėj, jeigu pritrūktų vietos, bet dabar išsitenku su dar mažiau, retai gaminu .
Įdėsiu foto kai jau viskas bus ready, nes dabar vaizdo dar nėra.
Šaldytuvas, virš jo spintutė į viršų atsidaranti,po to spintelė dujų balionui, indaplovės spintelė, paprasta kampinė spintelė, be karuselių jokių, nes ten šiukšlinė ir dar vietos palikta kibirui bulvių ir t.t..
Viršuj tokia spintelė:
Po to eina paprasta spintutė apačioj su lentynom, viršuj pačios matot kas .
Toliau orkaitė, po ja stalčiukas skardoms, viršuj gartraukis spintelėj ir dar lentynėlė.
Apačioj stalčiai, virš stalčių žaliuzinė spintelė. Joje bus rozetės, ten laikysiu virdulį ir kitus elektrinius prietaisus paslėpusi.
Plokščių pavadinimų, nieko nežinau tikrai, net neklausiau. Rinkausi kas patiko. Led'ai yra po ta ilgąja spintele kur džiovyklė virš kriauklės.
Su kriaukle ir maišytuvu sumokėjom ~8000LT. Be buitinės.
Buitinė panašiai kainavo. Rinkau viską balto grūdinto stiklo.
Spintelės labai aukštos, bet norėjau tokių, iki pat nuleistų lubų. Viršutinių spintelių nepasiekiu be laiptelio. Ten bus mažiau naudojami daiktai. Ieškosiu gražaus laiptelio
Darbastalio nedaug likę, bet tam bus stalas virtuvėj, jeigu pritrūktų vietos, bet dabar išsitenku su dar mažiau, retai gaminu .
Įdėsiu foto kai jau viskas bus ready, nes dabar vaizdo dar nėra.
[quote=boikaleo,2014 03 03, 11:47]
Sveikos
Gal galima rast su ištraukiamomis lentynomis, kad būtų patogesnis priėjimas, kaip čia, tik nežinau kokių min išmatavimų jinai gaminama
Sveikos
Gal galima rast su ištraukiamomis lentynomis, kad būtų patogesnis priėjimas, kaip čia, tik nežinau kokių min išmatavimų jinai gaminama
Va planiukas.
Liux idėja dėl tos žaliuzinės spintelės aš kaip tik galvojau kur tą virdulį slėpt ir dar kaip tik vamzdis matosi, tai manau pasinaudosiu šia idėja
Liux idėja dėl tos žaliuzinės spintelės aš kaip tik galvojau kur tą virdulį slėpt ir dar kaip tik vamzdis matosi, tai manau pasinaudosiu šia idėja
QUOTE(Chill! @ 2014 03 03, 12:29)
Sakykit o čia iškart toks stalčius buvo, ar Jūs įdėjote šitą formą šaukštams?
QUOTE(Chill! @ 2014 03 03, 11:33)
Kokio aukščio dujų balionas? Tas aukštas 50l?
O negalvokite lentynas daryt iki pat galo? Dabar kiek suprantu kampas neišnaudotas.
Visumoje gražu.
QUOTE(ixiaa @ 2014 03 03, 10:34)
Jo, man nepatinka apkrauti stalviršiai, todėl internete ieškojau idėjų ir radau. .
coco5,
Ten įdėta man atrodo, bet kažkaip pritvirtinta, dar neišsiaiškinau. Bet čia jau baldžiaus prašiau, kad būtų iškart toks platus. .
Ntu-Kpi,
Balionas standartinis, jisai baigiasi ties antrosiom rankenėlėm, ten tik imitacija padaryta, kad atrodytų jog atsidaro su stalviršiu lygiai. Nenorėjau, kad išsiskirtų labai, tai paprašiau paimituoti.
Jeigu gerai supratau ką turėjote omeny, tai durelės nebūtų atsidariusios, jeigu lentynos būtų iki galo padarytos. Jeigu kalbat apie viršutines spinteles ten kampe. Jeigu apatines, kur kriauklė, tai ten yra spintelė viduj.
Chili,
o koks aukstis gavosi baldu? Ta prasme virsuj kiek cm, kur baigiasi?
O stiklas cia tas be to zalio atspalvio? Kaip tvirtinosi? Kiek jis kainavo jums?
Kas viska gamino?
Tiesa, kai virduli naudosit, ji, manau, isimsit is tu spinteliu?
Kokia orkaite?
Daug klausimu
O stiklas cia tas be to zalio atspalvio? Kaip tvirtinosi? Kiek jis kainavo jums?
Kas viska gamino?
Kokia orkaite?
Daug klausimu
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 03, 10:54)
Chili,
Kas viska gamino?
Kokia orkaite?
Daug klausimu
Kas viska gamino?
Kokia orkaite?
Daug klausimu
Aukštis 237 cm man atrodo.
Apie kokį stiklą klausiate? Buitinė technika grūdinto stiklo, ir matinis stiklas spintelėje vienoje, tai jisai pilkas toks.
Virdulį ir visus kitus prietaisus ištrauksiu ant priekyje esančio stalviršio, arba šalia spintutės tos, kad neprigaruotų ir panašiai, tik tiek, kad ten bus sujungta viskas .
Orkaitė ir dujinė viryklė gorenje tos pačios linijos. Orkaitė Gorenje BO-71-ORA-W
Nenorėjau su stiklu permatomu. Jinai labai gražiai šviečia kai būna įjungta. .
Viską gamino Andrius Jovaišas. Ne firma, tiesiog baldžius. .
QUOTE(Chill! @ 2014 03 03, 12:51)
coco5,
Ten įdėta man atrodo, bet kažkaip pritvirtinta, dar neišsiaiškinau. Bet čia jau baldžiaus prašiau, kad būtų iškart toks platus. .
Super, reiks ir mano tokio stalčiaus