Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(Juodai @ 2014 04 01, 15:15)
Na aš pagal Jūsų duotą planelį paskaičiavau  biggrin.gif .

man su fantazija prastai kai kalba eina apie metrus, todel issitraukiau metra ir issimatavau ax.gif
QUOTE(sania @ 2014 04 01, 15:15)
drinks_cheers.gif
Ką tik pamatavau savo valgomąjį. Tai galiu pasakyti 3 m į valias...O labai sėkmingai galima ir į 2,5 sutilpti. Žinoma dar priklauso ir nuo pačio valgomojo stalo ir kėdžių gabaritų. Pas mane stalas 90 cm pločio. Na nežinau labai laisvai telpam ir į 2,5 m    g.gif

g.gif gal nereik man cia nervintis del to stalo.
Tada uzimtu virtuve 3 metrus plocio ir stalas 3 m
Atsakyti
Tai vat. Aš irgi sutinku, kad turint tiek erdvės salos nedaryti - nuodėmė mirksiukas.gif. Tada, jei sėdit prie salos, prie stalo tos erdvės kaip ir nereikia smile.gif , o jei sėdit prie stalo, tai ne prie salos ax.gif ... Na, nebent pas Jus tikrai didelės kompaminos renkasi, kad visur apsėda... Bet tada jau pasiskirsto grupelėmis ir tos erdvės vaikščiojimams tikrai nereikia...
Va, padėliojau, aišku su šiek ties siauresniu stalu, bet nesakė Zyzna kokio pločio stalo jiems reikėtų:
user posted image

user posted image

Nu ką žinau, man tai tikrai pakanka vietos apeiti stalą iš visų pusių mirksiukas.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 04 01, 16:32)
g.gif gal nereik man cia nervintis del to stalo.
Tada uzimtu virtuve 3 metrus plocio ir stalas 3 m

ir nesinervinkit smile.gif sala paprastai būna stumdoma smile.gif kaip ir valgomas stalas nebus prikaltas prie grindų.. jei kas persistatysit , jei bus blogai smile.gif

juodai iš bėdos viskas neblogai smile.gif ir jei prie salos nebus sėdima smile.gif .. pas mano sesę panašiai stalas.. vietos sakykim iš vienos pusės tikrai ne prūdais.. bet sala nesėdima tai gyvent galima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 01 balandžio 2014 - 15:42
QUOTE(Juodai @ 2014 04 01, 15:36)
Tai vat. Aš irgi sutinku, kad turint tiek erdvės salos nedaryti - nuodėmė mirksiukas.gif. Tada, jei sėdit prie salos, prie stalo tos erdvės kaip ir nereikia  smile.gif , o jei sėdit prie stalo, tai ne prie salos  ax.gif ... Na, nebent pas Jus tikrai didelės kompaminos renkasi, kad visur apsėda... Bet tada jau pasiskirsto grupelėmis ir tos erdvės vaikščiojimams tikrai nereikia...
Va, padėliojau, aišku su šiek ties siauresniu stalu, bet nesakė Zyzna kokio pločio stalo jiems reikėtų:
user posted image

user posted image

Nu ką žinau, man tai tikrai pakanka vietos apeiti stalą iš visų pusių  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Aciu uz planeli 4u.gif

Na manau uztenka tos vietos, nes kaip ir sake arba prie salos visi bazuojasi arba prie stalo, kai stalo nereikia ji galima arciau sienos stumtelt, tada dideja erdve aplink sala bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 04 01, 16:42)
Aciu uz planeli  4u.gif

Na manau uztenka tos vietos, nes kaip ir sake arba prie salos visi bazuojasi arba prie stalo, kai stalo nereikia ji galima arciau sienos stumtelt, tada dideja erdve aplink sala bigsmile.gif

smile.gif va čia ir nekas.. stumdyt ... arba sėdėt tik prie stalo arba tik prie salos.. vienok panašu kad šitoje situacijoje teks kažką aukot, kažką stumdyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 01 balandžio 2014 - 15:44
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 01, 15:44)
smile.gif va čia ir nekas.. stumdyt ... arba sėdėt tik prie stalo arba tik prie salos.. vienok panašu kad šitoje situacijoje teks kažką aukot, kažką stumdyt

na nemanau kad bus taip kad vienu metu apsesta ir sala ir stalas bus g.gif nes kaip ir sakiau, slatas duok D i kelis menesius karta bus naudojamas g.gif bet jo vat vistiek reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 01, 16:39)
ir nesinervinkit smile.gif sala paprastai būna stumdoma smile.gif kaip ir valgomas stalas nebus prikaltas prie grindų.. jei kas persistatysit , jei bus blogai smile.gif

Na nežinau... mes niekaip salos nepsatumtume schmoll.gif , vien tik stalviršis 200kg sveria doh.gif ... o ir pati sala ne iš lengvųjų... bet gal dėl to, kad pas mus šonai paturbinti, masyvo daug. Gal modernios salos lengvesnės yra unsure.gif , bet kiek supratau Zyzna ją didesnę planuoja, nei pas mane, tai kažin kaip su jos stumdymu būtų...
Jie sėdimos vietos yra prie salos ir norima susėsti prie stalo - visai nieko baisaus, nes pusbario kėdės labai gražiai susistumia visai ligi pat stalviršio, tarsi jų nė nebūtų mirksiukas.gif . Daugiausia, ką reikės stumdyti šiuo atveju, tai kėdės biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(zyzna @ 2014 04 01, 16:47)
na nemanau kad bus taip kad vienu metu apsesta ir sala ir stalas bus  g.gif nes kaip ir sakiau, slatas duok D i kelis menesius karta bus naudojamas g.gif bet jo vat vistiek reikia  doh.gif

Jeigu išties tik tiek to stalo poreikio, tai tikrai net negalvočiau ir daryčiau Jūsų pirminį variantą, o gal ir neužsuktą virtuvę - čia jau pagal tai, kiek spintelių pasidėjimams reikia mirksiukas.gif . Ir patį stalą pasididinantį dėčiau, kad jis didelis riogsotų tik reikalui esant, o kasdien būtų nedidukas 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 01, 16:04)
Na nežinau... mes niekaip salos nepsatumtume  schmoll.gif , vien tik stalviršis 200kg sveria doh.gif ... o ir pati sala ne iš lengvųjų... bet gal dėl to, kad pas mus šonai paturbinti, masyvo daug. Gal modernios salos lengvesnės yra  unsure.gif , bet kiek supratau Zyzna ją didesnę planuoja, nei pas mane, tai kažin kaip su jos stumdymu būtų...
Jie sėdimos vietos yra prie salos ir norima susėsti prie stalo - visai nieko baisaus, nes pusbario kėdės labai gražiai susistumia visai ligi pat stalviršio, tarsi jų nė nebūtų  mirksiukas.gif . Daugiausia, ką reikės stumdyti šiuo atveju, tai kėdės  biggrin.gif .
Papildyta:

Jeigu išties tik tiek to stalo poreikio, tai tikrai net negalvočiau ir daryčiau Jūsų pirminį variantą, o gal ir neužsuktą virtuvę - čia jau pagal tai, kiek spintelių pasidėjimams reikia  mirksiukas.gif . Ir patį stalą pasididinantį dėčiau, kad jis didelis riogsotų tik reikalui esant, o kasdien būtų nedidukas  4u.gif .

drinks_cheers.gif

Na nelabai isivaizduoju kaip ta sala reiktu pastumt jeigu dar ir kriaukle ten darytume...
Del stalo irgi sutinku, ieskosim tokio, kuris pasididintu reikalui esant.

Na ka, beliko "tik" virtuvini susideliot biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzna: 01 balandžio 2014 - 16:08
mūsų salą sakė geri trys vyrai perstumtų.. aišku kasdien stumdyt tai nea, bet jei norisi pakeist karts nuo karto vietą, tai visai įmanoma .. kas beje saloj man labai patinka.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 04 01, 16:47)
na nemanau kad bus taip kad vienu metu apsesta ir sala ir stalas bus  g.gif nes kaip ir sakiau, slatas duok D i kelis menesius karta bus naudojamas g.gif bet jo vat vistiek reikia  doh.gif

Galvoju, kad nereiktų šiuo atveju nieko stumdyt net ir tuo atveju, kai sėdima ir prie salos, ir prie stalo unsure.gif ... na, nebent truks plyš reikalinga būtų trasa vaikams bėgioti tarp salos ir stalo lotuliukas.gif ... bet čia jau kiti reikalai rolleyes.gif . O jei Zyzna dar turės plautuvę saloj, ir sėdimos vietos bus orientuotos taip, kaip jin įkėlė savo pirmuose pavyzdžiuose - dvi vietos gale salos, dvi iš dešinės - tai praktiškai niekas niekam netrukdys bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 01, 16:08)
Galvoju, kad nereiktų šiuo atveju nieko stumdyt net ir tuo atveju, kai sėdima ir prie salos, ir prie stalo  unsure.gif ... na, nebent truks plyš reikalinga būtų trasa vaikams bėgioti tarp salos ir stalo  lotuliukas.gif ... bet čia jau kiti reikalai  rolleyes.gif . O jei Zyzna dar turės plautuvę saloj, ir sėdimos vietos bus orientuotos taip, kaip jin įkėlė savo pirmuose pavyzdžiuose - dvi vietos gale salos, dvi iš dešinės - tai praktiškai niekas niekam netrukdys  bigsmile.gif .

tai vat man ir patiko tas salos variantas...ziuresiu kaip seksis ji igyvendint smile.gif
Del vaiku...pabusiu bjauri, ir apie juos maziausiai galvosiu, name dar 100kv ir be virtuves bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 01, 17:06)
mūsų salą sakė geri trys vyrai perstumtų.. aišku kasdien stumdyt tai nea, bet jei norisi pakeist karts nuo karto vietą, tai visai įmanoma .. kas beje saloj man labai patinka..  smile.gif

Mūsų salos nė 6 geri vyrai nepastumtų turbūt lotuliukas.gif ... nors, negali žinot unsure.gif .. Ale, kai nėr kur jos stumti, tai ir poreikis bandyti prarandamas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zyzna @ 2014 04 01, 17:10)
Del vaiku...pabusiu bjauri, ir apie juos maziausiai galvosiu, name dar 100kv ir be virtuves bus  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti