Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(Juodai @ 2014 04 01, 15:45)
Tai esmė tame, kad ta patalpa ne vien tik virtuvei ir valgomąjam skirta  4u.gif . Jūs vertinat pagal save, aš pagal save  biggrin.gif , o ateis šeimininkė ir pasakys kas JAI svarbu toje patalpoje  mirksiukas.gif .

be abejo, dėl to ir nesiginčyju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zyzna @ 2014 04 01, 15:51)

manau neuztektu, nes juk tik 6m plotis kambario, o musu TV ziauriai didelis, reikia toli sedet nuo jo, kad aprept vaizda  doh.gif o ir kampas bus masyvus...velgi, nesinori suspaust visko..

bet kaip taip turėt tiek ploto ir nesutilpt smile.gif tada belieka stumdytis šiknom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 01, 14:53)
Papildyta:
bet kaip taip turėt tiek ploto ir nesutilpt smile.gif tada belieka stumdytis šiknom smile.gif

nemoku as erdves isnaudot taisyklingai, todel ir gaunasi kad siknom stumdomes smile.gif del to ir cia atejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 04 01, 15:56)
nemoku as erdves isnaudot taisyklingai, todel ir gaunasi kad siknom stumdomes smile.gif del to ir cia atejau smile.gif

tuomet gal salos nedaryt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 04 01, 15:51)
ir as g doh.gif alvoju kad mazai, jei suses visi prie stalo, biski kedes atsistums ir jau uz nugaros sunkiai kas pralys

Tai jai visi sėdės prie stalo, tai kas jau ten landžios už nugaros?... unsure.gif
Jūs pasiskaičiuokit realiai kiek užimat erdvės sėdėdami prie stalo, ir kiek jos reikia praėjimui - tada matysit, kad stadiono tikrai nereikia tam wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 01, 15:57)
tuomet gal salos nedaryt?  smile.gif

Aš tikrai neaukočiau salos, dėl kažkiek tai laisvesnių pasisėdėjimų prie stalo schmoll.gif. Čia vėlgi nuo įpročių priklauso - mūsu visi svečiai tik karštus patiekalus prie stalo pavalgo, o paskui visi būriuojasi prie salos wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 01 balandžio 2014 - 15:01
QUOTE(murce @ 2014 03 30, 19:16)
Gal kuri turite maišytuvą su ištraukiama žarna ir parašytų ar naudojasi juo? Nežinau rinktis su  ja ar be  g.gif  Iki šiol neturėjome, tai net nežinau ar reikalinga  ax.gif  rolleyes.gif

Sveiki, aš labai naudojau, kaip pirksiu nauja tik tokio ieskosiu:
patogu puodus pripildyti vandens nededant i kriaukle (nes daznai ten indu uzsilieka) kibira pripilti vandens, nuplauti darzoves (kai jos yra atskirame kriaukles skyrelyje - nesitasko)
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 01, 14:57)
tuomet gal salos nedaryt?  smile.gif

verysad.gif as kaip mazas vaikas jos noriu...bet be jos puikiai suprantu kad ohoho kiek vietos viskam butu doh.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 04 01, 14:57)
Tai jai visi sėdės prie stalo, tai kas jau ten landžios už nugaros?... unsure.gif

na maza ka, juk jei svente kokia ir maisto papildyt reikia, ar kokia lekste uzlyst paimt, kad per galvas siust niekam nereiktu, vyram parukt iseit, negi kelsi visus nuo stalo...na nzn, as pati papildomu problemu prisimastau kur ju visai nera g.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 04 01, 15:00)
Jūs pasiskaičiuokit realiai kiek užimat erdvės sėdėdami prie stalo, ir kiek jos reikia praėjimui - tada matysit, kad stadiono tikrai nereikia tam wink.gif
Papildyta:

Aš tikrai neaukočiau salos, dėl kažkiek tai laisvesnių pasisėdėjimų  prie stalo  schmoll.gif. Čia vėlgi nuo įpročių priklauso - mūsu visi svečiai tik karštus patiekalus prie stalo pavalgo, o paskui visi būriuojasi prie salos  wub.gif .

tai vat, vel gi, kiek ten prie to stalosedi, ar jis vertas tokios garbes...as irgi isivaizduoju kad jei kokie sveciai, tai sedim svetainej arba prie salos, o jei jau svente, kaledos, gimtadienis, tada prie didelio stalo...as jau pati sau priestaraut pradedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 04 01, 16:01)
verysad.gif as kaip mazas vaikas jos noriu...bet be jos puikiai suprantu kad ohoho kiek vietos viskam butu doh.gif
na maza ka, juk jei svente kokia ir maisto papildyt reikia, ar kokia lekste uzlyst paimt, kad per galvas siust niekam nereiktu, vyram parukt iseit, negi kelsi visus nuo stalo...na nzn, as pati papildomu problemu prisimastau kur ju visai nera  g.gif

pas mus irgi prie stalo prasideda vaikščiojimai.. tai atnešk, tai kas į wc tai vaikai laksto smile.gif erdvės mums prie stalo per balius reik daug smile.gif

gal pagalvot apie variantą dėt stalą tarp virtuvinio ir minkšto? pavyzdys nelabai vykęs, bet principas pats panašus , tik erdvės ir čia nedaug apie stalą smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 01 balandžio 2014 - 15:06
QUOTE(zyzna @ 2014 04 01, 16:01)
na maza ka, juk jei svente kokia ir maisto papildyt reikia, ar kokia lekste uzlyst paimt, kad per galvas siust niekam nereiktu, vyram parukt iseit, negi kelsi visus nuo stalo...na nzn, as pati papildomu problemu prisimastau kur ju visai nera  g.gif

Nu jau nežinau, kaip čia siaurai viską įsivaizduojat... unsure.gif . Pagal mano skaičiavimus Jums stalo erdvei lieka 3200mmx4000mm - 600mm virtuvės dalis prie sienos, 1200mm tarpas tarp virtuvinio ir salos, 1000mm sala, gaunas 6000-600-1200-1000 lygu 3200mm unsure.gif ...
Nejuokinkit su tuo netilpimu ir šiknų badymusi tokioj erdvėj blink.gif ... ką tada Tekai galvot - pas ją visa virtuvė su valgomuoju turbūt kaip pas Jus erdvė stalui doh.gif... nors ne, pasižiūrėjau dabar - pas ją mažesnė... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 01, 16:05)
pas mus irgi prie stalo prasideda vaikščiojimai.. tai atnešk, tai kas į wc tai vaikai laksto smile.gif erdvės mums prie stalo per balius reik daug smile.gif

Jei būtų mažiau vietos prie stalo, daugiau prie minkštos dalies, vaikai gal ten lakstytų mirksiukas.gif
Pas mane tai logika tokia - namus rengiuosi sau, o ne svečiam... tikrai neaukočiau erdvės stalui, kad per balius prie jo patogiau būtų doh.gif ... na, nebent tie baliai vos ne kas savaitgalį... tada vargšė šeimininkė doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 01 balandžio 2014 - 15:14
QUOTE(Juodai @ 2014 04 01, 15:07)
Nu jau nežinau, kaip čia siaurai viską įsivaizduojat...  unsure.gif . Pagal mano skaičiavimus Jums stalo erdvei lieka 3200mmx4000mm - 600mm virtuvės dalis prie sienos, 1200mm tarpas tarp virtuvinio ir salos, 1000mm sala, gaunas 6000-600-1200-1000 lygu 3200mm  unsure.gif ...
Nejuokinkit su tuo netilpimu ir šiknų badymusi tokioj erdvėj blink.gif ... ką tada Tekai galvot - pas ją visa virtuvė su valgomuoju turbūt kaip pas Jus erdvė stalui  doh.gif... nors ne, pasižiūrėjau dabar - pas ją mažesnė... unsure.gif

gal ir as per daug noriu....einu gerai su rulete pamatuot tuos tris metrus biggrin.gif

Jei stalas 90cm, tai pilnai atitraukus kedes uz ju lieka dar apie 60cm, nei daug nei mazai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzna: 01 balandžio 2014 - 15:16
QUOTE(zyzna @ 2014 04 01, 16:12)
gal ir as per daug noriu....einu gerai su rulete pamatuot tuos tris metrus biggrin.gif

Na aš pagal Jūsų duotą planelį paskaičiavau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 01, 17:12)
Nu jau nežinau, kaip čia siaurai viską įsivaizduojat...  unsure.gif . Pagal mano skaičiavimus Jums stalo erdvei lieka 3200mmx4000mm - 600mm virtuvės dalis prie sienos, 1200mm tarpas tarp virtuvinio ir salos, 1000mm sala, gaunas 6000-600-1200-1000 lygu 3200mm  unsure.gif ...
Nejuokinkit su tuo netilpimu ir šiknų badymusi tokioj erdvėj blink.gif ... ką tada Tekai galvot - pas ją visa virtuvė su valgomuoju turbūt kaip pas Jus erdvė stalui  doh.gif... nors ne, pasižiūrėjau dabar - pas ją mažesnė... unsure.gif
Papildyta:

Jei būtų mažiau vietos prie stalo, daugiau prie minkštos dalies, vaikai gal ten lakstytų  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Ką tik pamatavau savo valgomąjį. Tai galiu pasakyti 3 m į valias...O labai sėkmingai galima ir į 2,5 sutilpti. Žinoma dar priklauso ir nuo pačio valgomojo stalo ir kėdžių gabaritų. Pas mane stalas 90 cm pločio. Na nežinau labai laisvai telpam ir į 2,5 m g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 01 balandžio 2014 - 15:16
QUOTE(Juodai @ 2014 04 01, 16:12)
Jei būtų mažiau vietos prie stalo, daugiau prie minkštos dalies, vaikai gal ten lakstytų  mirksiukas.gif
Pas mane tai logika tokia - namus rengiuosi sau, o ne svečiam... tikrai neaukočiau erdvės stalui, kad per balius prie jo patogiau būtų doh.gif ... na, nebent tie baliai vos ne kas savaitgalį... tada vargšė šeimininkė  doh.gif   biggrin.gif

gal smile.gif

esmė ir yra tame, kad tikrai mes visi skirtingi.. man minkštas kampas naudojamas tik svečiams atėjus , ir tai pagrinde visi savi virtuvėj sėdi, todėl man virtuvėj erdvė labai svarbi smile.gif ir būsimoj virtuvėj manau kad sala bus labiau naudojama nei valgomas stalas ar minkštas... todėl apie ją irgi erdvės bus daug . o jei šalia būtų valgomas stalas, tai ir prie salos sėdint tos erdės sumažėtų , ergonomiškai visai nepatogu smile.gif ...ir apskritai nemėgstu kai valgomas stalas stovi prie pat virtuvės smile.gif jokios kamerinės aplinkos per šventes smile.gif

pas mus stalas 1,2 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 01 balandžio 2014 - 15:21