Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(Juodai @ 2014 04 01, 11:08)
Aišku, dėl plautuvės saloj smile.gif. Kaip Jums patogiau, taip darykit  drinks_cheers.gif . Mes tai pagalvojom, kad darant plautuvę saloj, ji jau visiškai atima šiekt tiek stalviršio, nes toj vietoj nepadėsi nė iš bėdos kokios užkandžių lėkštės, skirtingai nei ant kaitlentės  ax.gif . Tačiau mūsų sala turbūt mažesnė už Jūsų planuojamą - pas mus ji 2300mmx1000mm.
Dėl stalo - manau, kad pakankamai tos vietos. Skaičiuokit - stalas 900 ar 1000mm pločio, kėdė užima apie 400mm, dar už jos antra tiek erdvės reiktų palikt, tai gaunas 1000+400+400+400+400 - 2600mm, tad manau Jūsų 3m tikrai turėtų užtekti wink.gif.

as kaitlentes ant salos bijau, kadangi planuojam prie salos valgyti tai isivaizduoju kaip visi alkani sedi laukia kada baigsiu kept, o as ant ju karstus riebalus taskau biggrin.gif todel likom prie kriaukles...Gal dar norai keisis biggrin.gif

As kazkur irgi apie 2500mmx1000mm planuoju g.gif
user posted image
nera vaizdo kazkaip... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 04 01, 12:43)

Nei ten kas taip jau labai taškosi, nei ką irnesakyk.gif ... mano mažiukai irgi sustoję ant pusbario kėdžių žiūri, kai valgyt gaminu... jei jau taškos, tai labiau į mano pusę, iki jų nenutyška schmoll.gif . Aišku, profilaktiškai duodu drausmės biggrin.gif . Turiu pasakyt toks variantas yra kur kas geresnis, nei būtų, jei vaikas stovėtų šalia manęs ant kėdės ir stebėtų procesą - va tada tai tikrai aptaškytų jį mirksiukas.gif .
Aišku, jei katlentė saloj, tai ir gartraukis virš jos jau erdvinis reikalingas... Kita vertus, aš neįsivaizduoju savo plautuvės saloj - dėl to, kad jin man jokia juodo darbo zona, kad nesinorėtų šitos zonos pernešti arčiau valgymo vietos... ax.gif . Man ji patogiau netoli šaldytuvo. Ten aš valau daržoves, neretai jon sukraunu nešvarius indus ir jie kiek užsibūna tenai blush2.gif ... Aišku, viskas priklauso nuo įpročių - galgi pas Jus nerasi nė kavos puodelio neišplauto smile.gif .

Dėl Jūsų virtuvės vaizdo - pirmiausia, tai salą per siaurą nupaišėt, tas labai keičia vaizdą. Antra - o virtuvės užsukimo prie lango jau nebeliks, ar čia tiesiog dėliojatės variantus? Nes jei būtų užsukimas, tai yra galimybė saloje nei plautuvės, nei kaitlentės nedėti ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 01 balandžio 2014 - 12:08
QUOTE(zyzna @ 2014 04 01, 11:55)
As kad ir kaip ta virtuve delioju man gaunasi kad ji uzima man 3m plocio, tada lieka 3m laisvi stalui g.gif Ar ne per mazai?

mano akim mažokai, kad patogiai apeit stalą , normaliai atsitraukt kėdę ir kitam apeit sėdintį prie stalo.. o jei dar stalas kiek platesnis.. ir iš vienos pusės erdvė dar bus sala įrėminta ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 01 balandžio 2014 - 12:21
QUOTE(Ms. Justina @ 2014 03 28, 20:51)
Labas vakaras kūrėjos smile.gif Na ir mes kuriame savo virtuvę  doh.gif  negalvojau kad tai bus taip sudėtinga.. Prie viso to, dar ir patalpa mažutė.. prisegu paveikliuką, atsiprašau iš karto už kokybę ir pan.. paprojektavo vienas baldininkas, pripaišėm dar savo.. Gal ir jūs turėsite ką patart.. Jei ką, klauskite smile.gif

http://www.part.lt/p...31ac564a436.jpg

Tikrai labai mažai vietos gaminimui tarp plautuvės ir viryklės. Jūsų vietoje pastumčiau kaitlentę į dešinę labiau. ( Pati turiu dabar panašų tarpą- tai tragedija doh.gif
Atsakyti
zyzna, o jei taip kažkaip bandyt dėliot g.gif tuomet galbūt aš salą sukčiau 90 laipsnių kampu į kambarį, ir virtuvę galiam orientuot palei 6 metrų sieną

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 01 balandžio 2014 - 13:09
Jetau, kaip aš jums pavydžių tokių plotų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 01, 14:06)
zyzna, o jei taip kažkaip bandyt dėliot  g.gif tuomet galbūt aš salą sukčiau 90 laipsnių kampu į kambarį, ir virtuvę galiam orientuot palei 6 metrų sieną

Pagal mane, tada pritruktų vietos minkštam kampui... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 01, 14:37)
Pagal mane, tada pritruktų vietos minkštam kampui...  ax.gif

jei orientuot jį taip kaip įdėtoj foto, manau užtektų.. viskas priklauso nuo šeimos gyvenimo ritmo.. mums tikrai mažiau vietos reikėtų ties minkštu kampu, nei virtuvėj ar prie valgomojo stalo

galima būtų pamąstyt ir apie stalo padėjimą tarp virtuvės ir kampo... bet tas įėjimas gadina visą reikalą.

iš bėdos aišku galima ir susipausti.. bet turint tokią kvadratūrą... nežinau, gal man čia liga kokia , bet virtuvė man turbūt pagrindinė patalpa namie smile.gif joje aš noriu jaustis erdviai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 01 balandžio 2014 - 13:56
Vat kokie mes skirtingi bigsmile.gif . Man 6 metrų tiesinės virtuvės ir šalia jos ~3 metrų salos (mažesnė gal jau juokingai atrodytų, bet greičiausia aš klystu smile.gif ) būtų jau per daug doh.gif ... O dar didelis stalas šalia - visai jau kaip restoranas, o ne namai biggrin.gif ... bet aišku, šeimininkė geriau žino, kas jai svarbiau - diidelė virtuvė ir valgomasis , ar pusė patalpos tam reikalui ir pusė poilsio zonai mirksiukas.gif .
Cererakennel, Jūsų paskutinėj įkeltoj nuotraukoj man vaizdas panašenis į pirminį Zyzna virtuvės/valgomojo išdėstymo variantą - jaukesnis man jis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 01, 15:35)

Cererakennel, Jūsų paskutinėj įkeltoj nuotraukoj man vaizdas panašenis į pirminį Zyzna virtuvės/valgomojo išdėstymo variantą - jaukesnis man jis  4u.gif

tai todėl jį ir įdėjau smile.gif .. gal ir jauku, bet taip susigrūst, kai turi beveik 50 kv m patalpą unsure.gif ... man nepatiktų smile.gif
Atsakyti
Tai esmė tame, kad ta patalpa ne vien tik virtuvei ir valgomąjam skirta 4u.gif . Jūs vertinat pagal save, aš pagal save biggrin.gif , o ateis šeimininkė ir pasakys kas JAI svarbu toje patalpoje mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 01, 12:07)
Nei ten kas taip jau labai taškosi, nei ką  irnesakyk.gif ... mano mažiukai irgi sustoję ant pusbario kėdžių žiūri, kai valgyt gaminu... jei jau taškos, tai labiau į mano pusę, iki jų nenutyška  schmoll.gif . Aišku, profilaktiškai duodu drausmės biggrin.gif . Turiu pasakyt toks variantas yra kur kas geresnis, nei būtų, jei vaikas stovėtų šalia manęs ant kėdės ir stebėtų procesą - va tada tai tikrai aptaškytų jį  mirksiukas.gif .
Aišku, jei katlentė saloj, tai ir gartraukis virš jos jau erdvinis reikalingas... Kita vertus, aš neįsivaizduoju savo plautuvės saloj - dėl to, kad jin man jokia juodo darbo zona, kad nesinorėtų šitos zonos pernešti arčiau valgymo vietos...  ax.gif . Man ji patogiau netoli šaldytuvo. Ten aš valau daržoves, neretai jon sukraunu nešvarius indus ir jie kiek užsibūna tenai  blush2.gif ... Aišku, viskas priklauso nuo įpročių - galgi pas Jus nerasi nė kavos puodelio neišplauto smile.gif .

Dėl Jūsų virtuvės vaizdo - pirmiausia, tai salą per siaurą nupaišėt, tas labai keičia vaizdą. Antra - o virtuvės užsukimo prie lango jau nebeliks, ar čia tiesiog dėliojatės variantus? Nes jei būtų užsukimas, tai yra galimybė saloje nei plautuvės, nei kaitlentės nedėti  ax.gif .

turbut geriausia butu isvis be nieko daryt ta sala g.gif bet jei kriaukle su indaplove keliauja prie sienos tai daugiau spinteliu reikia...neisnesa man galva kaip ta virtuve isplanuot doh.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 01, 12:18)
mano akim mažokai, kad patogiai apeit stalą , normaliai atsitraukt kėdę ir kitam apeit sėdintį prie stalo.. o jei dar stalas kiek platesnis.. ir iš vienos pusės erdvė dar bus sala įrėminta ..

ir as g doh.gif alvoju kad mazai, jei suses visi prie stalo, biski kedes atsistums ir jau uz nugaros sunkiai kas pralys

QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 01, 13:06)
zyzna, o jei taip kažkaip bandyt dėliot  g.gif tuomet galbūt aš salą sukčiau 90 laipsnių kampu į kambarį, ir virtuvę galiam orientuot palei 6 metrų sieną

g.gif bandziau as taip...o valgomojo stala tada kur? doh.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 01, 13:45)
jei orientuot jį taip kaip įdėtoj foto, manau užtektų.. viskas priklauso nuo šeimos gyvenimo ritmo.. mums tikrai mažiau vietos reikėtų ties minkštu kampu, nei virtuvėj ar prie valgomojo stalo

galima būtų pamąstyt ir apie stalo padėjimą tarp virtuvės ir kampo... bet tas įėjimas gadina visą reikalą.

iš bėdos aišku galima ir susipausti.. bet turint tokią kvadratūrą... nežinau, gal man čia liga kokia , bet virtuvė man turbūt pagrindinė patalpa namie smile.gif joje aš noriu jaustis erdviai  smile.gif

manau neuztektu, nes juk tik 6m plotis kambario, o musu TV ziauriai didelis, reikia toli sedet nuo jo, kad aprept vaizda doh.gif o ir kampas bus masyvus...velgi, nesinori suspaust visko..
Atsakyti