QUOTE(Juodai @ 2014 04 01, 12:07)
Nei ten kas taip jau labai taškosi, nei ką
... mano mažiukai irgi sustoję ant pusbario kėdžių žiūri, kai valgyt gaminu... jei jau taškos, tai labiau į mano pusę, iki jų nenutyška
. Aišku, profilaktiškai duodu drausmės
. Turiu pasakyt toks variantas yra kur kas geresnis, nei būtų, jei vaikas stovėtų šalia manęs ant kėdės ir stebėtų procesą - va tada tai tikrai aptaškytų jį
.
Aišku, jei katlentė saloj, tai ir gartraukis virš jos jau erdvinis reikalingas... Kita vertus, aš neįsivaizduoju savo plautuvės saloj - dėl to, kad jin man jokia juodo darbo zona, kad nesinorėtų šitos zonos pernešti arčiau valgymo vietos...
. Man ji patogiau netoli šaldytuvo. Ten aš valau daržoves, neretai jon sukraunu nešvarius indus ir jie kiek užsibūna tenai
... Aišku, viskas priklauso nuo įpročių - galgi pas Jus nerasi nė kavos puodelio neišplauto
.
Dėl Jūsų virtuvės vaizdo - pirmiausia, tai salą per siaurą nupaišėt, tas labai keičia vaizdą. Antra - o virtuvės užsukimo prie lango jau nebeliks, ar čia tiesiog dėliojatės variantus? Nes jei būtų užsukimas, tai yra galimybė saloje nei plautuvės, nei kaitlentės nedėti
.
turbut geriausia butu isvis be nieko daryt ta sala
bet jei kriaukle su indaplove keliauja prie sienos tai daugiau spinteliu reikia...neisnesa man galva kaip ta virtuve isplanuot
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 01, 12:18)
mano akim mažokai, kad patogiai apeit stalą , normaliai atsitraukt kėdę ir kitam apeit sėdintį prie stalo.. o jei dar stalas kiek platesnis.. ir iš vienos pusės erdvė dar bus sala įrėminta ..
ir as g
alvoju kad mazai, jei suses visi prie stalo, biski kedes atsistums ir jau uz nugaros sunkiai kas pralys
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 01, 13:06)
zyzna, o jei taip kažkaip bandyt dėliot
tuomet galbūt aš salą sukčiau 90 laipsnių kampu į kambarį, ir virtuvę galiam orientuot palei 6 metrų sieną
bandziau as taip...o valgomojo stala tada kur?
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 01, 13:45)
jei orientuot jį taip kaip įdėtoj foto, manau užtektų.. viskas priklauso nuo šeimos gyvenimo ritmo.. mums tikrai mažiau vietos reikėtų ties minkštu kampu, nei virtuvėj ar prie valgomojo stalo
galima būtų pamąstyt ir apie stalo padėjimą tarp virtuvės ir kampo... bet tas įėjimas gadina visą reikalą.
iš bėdos aišku galima ir susipausti.. bet turint tokią kvadratūrą... nežinau, gal man čia liga kokia , bet virtuvė man turbūt pagrindinė patalpa namie
joje aš noriu jaustis erdviai
manau neuztektu, nes juk tik 6m plotis kambario, o musu TV ziauriai didelis, reikia toli sedet nuo jo, kad aprept vaizda
o ir kampas bus masyvus...velgi, nesinori suspaust visko..