Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(murce @ 2014 03 30, 19:16)
Gal kuri turite maišytuvą su ištraukiama žarna ir parašytų ar naudojasi juo? Nežinau rinktis su  ja ar be  g.gif  Iki šiol neturėjome, tai net nežinau ar reikalinga  ax.gif  rolleyes.gif

turėjau, naudojau. super daiktas

dėl apšvietimo nebus patarimų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 30 kovo 2014 - 18:34
Sveikos, tiek visko daug prisiziurejau,kad akys raibsta, o kai reikia sau pasiplanuoti, atrodo tamsus miskas.Keliu savo buto planeli, noras yra toks, kad virtuveje turi tilpti saldytuvas(neimontuojamas), kriaukle, kaitlente, indaplove-kol kas neimontuojama, orkaite - noretume pakletos, ukine spinta na ir butinai spinteles iki lubu.
Bandem piesti kelis variantus, bet maniskis visiskai nenori uzsukamos link lango(dabar taip turime),bandem piestis taip, kad daryti viena linija ir talpinti-kriaukle,indaplove,darbastali ir kaitlente, o prie sienos priesais deti ukine spinta su imnotuojama orkaite ir saldytuva.Bet siuo atveju lieka labai mazai darbastalio-apie 80cm.
Gal kas papiestu vizualizacija, nes nedraugauju visiskai su jokiom programom blush2.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(murce @ 2014 03 30, 17:16)
Gal kuri turite maišytuvą su ištraukiama žarna ir parašytų ar naudojasi juo? Nežinau rinktis su  ja ar be  g.gif  Iki šiol neturėjome, tai net nežinau ar reikalinga  ax.gif  rolleyes.gif

Imkit, tikrai nesigailesit thumbup.gif
Atsakyti
O kur dingo Thea! su naujosios virtuvės foto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2014 03 31, 08:24)
O kur dingo Thea! su naujosios virtuvės foto?  g.gif

Tą patį norėjau rašyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 30, 19:33)
dėl apšvietimo nebus patarimų?

patarciau jei ka ismanyciau, bet pati svarstau ar ne per mazai nusimaciau savoj virtuves/svetaines erdvej doh.gif neturiu ne supratimo kiek reik lampecku kad pakaktu biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
ilgai skaičiau šią temą su mintim, kad gal kas nors įmes panašų išplanavimą kaip pas mane ir mestels gerų minčiu ax.gif

Norų daug, bet jie kažkaip realybės neatitinka blush2.gif turim 54kv, atrodytų gal nemažai, bet kai reikia sukišti svetainę, valgomajį ir virtuvę, tai prasisukt nėr kur...

Gal kas patars kaip sustatyti baldus virtuvėje ir valgomajam kas visi laimingi būtu biggrin.gif
Su poilsio zona kaip ir aišku, prie terasos didžiųjų langų statysim kampą-sofą. Padėkit su virtuve, nes reikia žinot kaip viskas bus, kad langus galėtų daryt kur reikia ax.gif
Sorry už tokį piešinį doh.gif

user posted image

norėčiau kažko panašiai išdėstyto, bet ir noriu lango iš virtuvės pro kurį matosi įvaziavimas į kiemą.
user posted image

user posted image
Pati kiek deliojau, tai man mažai vietos lieka pietų stalui 8 asmenim, programoj neradau didesnio stalo ..

Turbūt viskas būtų paprasčiau, jei nėbūtų tokio didelio noro turėti salos virtuvėj wub.gif
user posted image

Ačiū, jei kas norės pasidalinti mintim blush2.gif
Atsakyti
Visai išmirė tema unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 03 31, 18:04)
Turbūt viskas būtų paprasčiau, jei nėbūtų tokio didelio noro turėti salos virtuvėj  wub.gif

Man atrodo, kad Jūs turite pakankamai vietos visiems savo norams išpildyti bigsmile.gif . Visai padoriai Jūsų pasiplanuotas išdėstymas atrodo thumbup.gif . Kodėl nusprendėte saloje daryti plautuvę? Kas ten baltas šalia lango? Galvočiau, kad plautuvė būtų patogiau toje vietoje, kur tas baltas daiktas ax.gif . O su stalu man rodos irgi viskas gerai - turėtų normaliai tilpti ir 8-vietis - kiek suprantu jo ilgiui būtų panaudota 4 metrų erdvė lygiagrečiai virtuviniui - tiek per akis tokiam stalui rolleyes.gif .
Atsakyti
zyzna, o kaip pas jus iš terasos durys atsidaro? aš prie terasos statau valgomą stalą, bet pas mus ji arčiau virtuvės nei pas jus. Vienok svarbu patogus praėjimas į terasą, baldus planuojant reikia atsižvelgt smile.gif

parodysiu kaip dabar atrodo mūsų būsima virtuvė ( kairėje langas) ir svetainės fragmentai smile.gif tikiuos rudeniop parodyt kitokį vaizdą smile.gif jei kas prisimins bus smagu palygint smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 01, 07:58)
Man atrodo, kad Jūs turite pakankamai vietos visiems savo norams išpildyti bigsmile.gif . Visai padoriai Jūsų pasiplanuotas išdėstymas atrodo  thumbup.gif . Kodėl nusprendėte saloje daryti plautuvę? Kas ten baltas šalia lango? Galvočiau, kad plautuvė būtų patogiau toje vietoje, kur tas baltas daiktas ax.gif . O su stalu man rodos irgi viskas gerai - turėtų normaliai tilpti ir 8-vietis - kiek suprantu jo ilgiui būtų panaudota 4 metrų erdvė lygiagrečiai virtuviniui - tiek per akis tokiam stalui  rolleyes.gif .

Mano vyras nori saloj plautuves, bet ir man paciai grazu kai sala nera maza, tik piesiny sala taip atrodo maza, ji butu kurkas ilgesne, kaip parodyta paskutinej foto mano poste auksciau. ir saloj noreciau kisti indaplove, bet mano deliotoj virtuvej tas 'baltas daiktas" ir yra indaplove kuria sugebejau ikisti tik prie lango.

QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 01, 09:54)
zyzna, o kaip pas jus iš terasos durys atsidaro? aš prie terasos statau valgomą stalą, bet pas mus ji arčiau virtuvės nei pas jus. Vienok svarbu patogus praėjimas į terasą, baldus planuojant reikia atsižvelgt  smile.gif

parodysiu kaip dabar atrodo mūsų būsima virtuvė ( kairėje langas) ir svetainės fragmentai smile.gif  tikiuos rudeniop parodyt kitokį vaizdą smile.gif jei kas prisimins bus smagu palygint smile.gif

Atsidarys i lauko puse. Bet ten noriu pailsio zonos. Nes prie pietu stalo tik per sventes sesim, arba svecius sodinsim g.gif

As kad ir kaip ta virtuve delioju man gaunasi kad ji uzima man 3m plocio, tada lieka 3m laisvi stalui g.gif Ar ne per mazai?

Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 04 01, 11:55)
As kad ir kaip ta virtuve delioju man gaunasi kad ji uzima man 3m plocio, tada lieka 3m laisvi stalui g.gif Ar ne per mazai?

Aišku, dėl plautuvės saloj smile.gif. Kaip Jums patogiau, taip darykit drinks_cheers.gif . Mes tai pagalvojom, kad darant plautuvę saloj, ji jau visiškai atima šiekt tiek stalviršio, nes toj vietoj nepadėsi nė iš bėdos kokios užkandžių lėkštės, skirtingai nei ant kaitlentės ax.gif . Tačiau mūsų sala turbūt mažesnė už Jūsų planuojamą - pas mus ji 2300mmx1000mm.
Dėl stalo - manau, kad pakankamai tos vietos. Skaičiuokit - stalas 900 ar 1000mm pločio, kėdė užima apie 400mm, dar už jos antra tiek erdvės reiktų palikt, tai gaunas 1000+400+400+400+400 - 2600mm, tad manau Jūsų 3m tikrai turėtų užtekti wink.gif.
Atsakyti