Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(cuaren @ 2014 03 27, 12:57)
tai tilps ten laisvai rozetė bigsmile.gif

Dėl tilpimo - tai aišku, kad tilps drinks_cheers.gif. Bet aš ne tame problemą matau - įdomu, kaip Jūs prieistit prie tos rozetės esant reikalui g.gif . Išvis, kaip kaillentę pajungsit, juk kaitlentė dedama jau sumontuotoje virtuvėje, tad kaip pajudinsit tą spintelę, kaip reikės kištuką į rozetę įkišt? Arba aš kažkokių niuansų nežinau, arba skurdi vaizduotė pas mane doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 27, 12:36)
Dėl tilpimo - tai aišku, kad tilps  drinks_cheers.gif. Bet aš ne tame problemą matau - įdomu, kaip Jūs prieistit prie tos rozetės esant reikalui g.gif . Išvis, kaip kaillentę pajungsit, juk kaitlentė dedama jau sumontuotoje virtuvėje, tad kaip pajudinsit tą spintelę, kaip reikės kištuką į rozetę įkišt? Arba aš kažkokių niuansų nežinau, arba skurdi vaizduotė pas mane doh.gif ...

Nu gal pvz stalcius issitrauks pilnai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 27, 17:39)
Nu gal pvz stalcius issitrauks pilnai g.gif

Na ir kas, kas ištrauks g.gif . Juk pats blokas tai nugarėlę uždarą turi. Bent jau pas mane visi stalčių blokai tokie, tik plautuvės spintutei išpjauta.
Tai matyt turės pjaustyti nugarėlę, kad pasiektų rozetę unsure.gif . Vėjas man vistiek, kodėl negalima jos nuleisti apačion? Kad ir įrengta jau dabar - juk galima nuo jos kitą pajungti. Arba tada dėčiau prailgintuvą - jį jungčiau tame 50cm aukštyje, o kaitlentės pajungimas būtų jau ant žemės.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 27, 17:39)
Na ir kas, kas ištrauks g.gif . Juk pats blokas tai nugarėlę uždarą turi. Bent jau pas mane visi stalčių blokai tokie, tik plautuvės spintutei išpjauta.
Tai matyt turės pjaustyti nugarėlę, kad pasiektų rozetę  unsure.gif . Vėjas man vistiek, kodėl negalima jos nuleisti apačion? Kad ir įrengta jau dabar - juk galima nuo jos kitą pajungti. Arba tada dėčiau prailgintuvą - jį jungčiau tame 50cm aukštyje, o kaitlentės pajungimas būtų jau ant žemės.

Nu tiksliai uzdara doh.gif tikrai reik perkelt rozete arba kaip tu siulai
Atsakyti
Merginos, noriu patarimo. Linkstu link šito varianto virtuvės. Jau visaip yra galvota, prigalvota, bet čia lyg ir galutinis variantas. Gal turit ką patarti? Kol neįvėliau klaidų kurių negalima bus ištaisyti. Indaplovė yra po orkaite.

user posted image
загрузить картинку в интернет

user posted image
хостинг фотографий

Virtuvė yra 2370x4300 (iki Šaldytuvo) Apačioje kaip matot dešnėje pusėje yra visur stalčiai. Šiuklių dėžę irgi palnuoju daryti stalčiaus pavidalo. Prie kaitlentės kargo krepšys. Ten kur ūkinė spinta kairėje pusėje, joje slėpsiu skalbimo mašiną ir džiovylę. Jų neturiu kur kitur padėti, nes neturiu tamsaus kambario. Į spalvas nekreipkit dėmesio. Stalviršis bus tamsus, o fasadą linkstu link kažko šviesaus, galbūt į geltonumą, bet dar neišsirinkau.
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2014 03 28, 01:13)
Merginos, noriu patarimo. Linkstu link šito varianto virtuvės. Jau visaip yra galvota, prigalvota, bet čia lyg ir galutinis variantas. Gal turit ką patarti? Kol neįvėliau klaidų kurių negalima bus ištaisyti. Indaplovė yra po orkaite.

Nu ir kam ta indaplovė po orkaite? g.gif Tikrai ją statyčiau plautuvės dešinėje - kokios problemos, kodėl ne čia jin suplanuota? g.gif Tada ir orkaitę nuleisčiau žemyn per viršutinį žemą stalčiuką - taip patogiau ja naudotis, o ir mikrobangų krosnelė truputį nusileistų iš padebesių mirksiukas.gif . Šaldytuvas kiek tolokai gaunas nuo kitų "karštųjų" taškų kaitlentės ir plautuvės... Jeigu būtų integruojamas, tai net negalvodama kelčiau jį kairėn per ūkinę spintą ir orkaitės spintą, tačiau gal įmanoma būtų ir neintegruojamą taip pastatyt unsure.gif g.gif ? Tada būtų patogesnis darbas virtuvėje mano manymu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 28, 00:34)
Nu ir kam ta indaplovė po orkaite? g.gif Tikrai ją statyčiau plautuvės dešinėje - kokios problemos, kodėl ne čia jin suplanuota? g.gif Tada ir orkaitę nuleisčiau žemyn per viršutinį žemą stalčiuką - taip patogiau ja naudotis, o ir mikrobangų krosnelė truputį nusileistų iš padebesių  mirksiukas.gif . Šaldytuvas kiek tolokai gaunas nuo kitų "karštųjų" taškų kaitlentės ir plautuvės... Jeigu būtų integruojamas, tai net negalvodama kelčiau jį kairėn per ūkinę spintą ir orkaitės spintą, tačiau gal įmanoma būtų ir neintegruojamą taip pastatyt  unsure.gif  g.gif ? Tada būtų patogesnis darbas virtuvėje mano manymu  ax.gif .

Buvo ir toks variantas padarytas, kad indaplove plautuves desneje, bet tada gaunasi, kad po kaitlente eina stalciai (nors ten butu graziai tik dureles???) o jeigu indaplove pastatyti is desnes pries plautuves, tada indalove uzima tiek vietos, kad neina normaliai stalciu isdestyti. Arba gaunasi labai dideli virs metro, arba jau tada maziukai po 50 cm, jau man atrodo per mazi g.gif ypac jeigu jie bus dazniausiai naudojami. O ir taip isdescius stalcius gaunasi visos linijos islaikytos su langu ir gal tvarkingiau atrodo g.gif Ir pakolkas bus neintegruota indaplove kur man ateinancius kelis metus ir taip vaizda gadins, bet dabar jau nebeisnes pinige integruotos pirkti doh.gif
Del Orkaites aciu, as irgi tai maniau, kad patogiau bus ja vienu stalciuku nuleisti zemyn, nes dabar jau tikrai padebesiuose jinai.

Butu integruotas saldytuvas as irgi negalvodama kelciau ji arciau, bet kaip tas neintegruotas dabar atrodys viduryje virtuves g.gif

NU reikia dar pamastyti su ta indaplove. nes visai braiziausi as ja, ale ana man ten nesiziuri nors tu ka g.gif Bet po kaitlente patogu stalciukai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 28 kovo 2014 - 02:51
Sveiki, ar tik man neatidaro ikea virtuvės programėlės? g.gif
Atsakyti
Streamy kam jums ta mikrobangė smile.gif meskit tą nesveiką daiktą smile.gif geriau nusipirksit orkaitę su garine maisto šildymo funkcija.. maistą pasišildysit per 15 minučių, bet sveikai ir skaniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 27, 09:55)
Nepergyvenkit taip baisiai, pas mane cokolis 18cm, o saloj visi 19cm  blink.gif ... irgi iš anksto nederinau, vat taip ir gavos... matyt reikiamam stalviršio aukščiui pasiekti keičia cokolio aukštį - pas mane stalviršis 94cm aukštyje, pagal langą.
Papildyta:

Peržvelgiau ant greičio jų atsiųstą katalogą, va kažką panašaus radau, tik be baltos spalvos:
user posted image
ir čia ne sidabras, o geležis... sidabro išties nėr daug unsure.gif .

Juodai, ačiū už patarimą nuvažiuoti į Gritiją, po Furnitano atsigavau smile.gif
Rinktis yra iš ko ir kainos panašios thumbup.gif
Ir juodą su baltu radau
user posted image
ir sidabrinę
user posted image

O dėl cokolio nervas ima, kalbėsim šiandien su meistru, kodėl neaptarė ir napasakė, nes brėžiny pasižiūrėjau, akd stalčius apatinis didesnis pabraižytas, o yra vienodas su viduriniu.

Ir dar problema - nežinojau, kad dedant hpl stalviršį tik viena briauna gali būti užapvalinta unsure.gif padarėm tokį užsukimą (bariuką), tai jo dvi briaunos tokios aštrios ir kampai aštrūs, aš naiviai galvojau, kad visur bus užapvalinta ir malonu liesti, o va prašau, vėl nebuvau įspėta doh.gif
Atsakyti
Puse nakties man indaplove sapnavosi lotuliukas.gif

Del mirkobanges, tai as ja naudojuosi gan retai, cia dagiau mano vyru poreikis. Bet sia savaite sita mikrobange isvaziuoja i sodyba, pagyvensim savaitele be jos, ziuresim kaip cia mums gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2014 03 28, 03:46)

Nelabai supratau... koks ryšys tarp indaplovės ir kaitlentės? Jūs parašėte, kad indaplovė po orkaite bus ankstesniam poste. O dabar supratau, kad ją po kaitlente planuojate... Neįmontuojamą? Ar ji kažkokia žemesnė bus, nestandartinių gabaritų? Jei standartas, tai kaip jin tilps Jums po kaitlente? Juk kaitlentei turi būti paliktas kažkoks tarpelis ventiliacijai g.gif . Nu man niekaip nesueina tie du įrenginiai vienas po kitu schmoll.gif . Po kaitlente tik stalčiai man, arba orkaitė rolleyes.gif .
Aš tai mažiausia sukčiau galvą dėl linijų, jeigu tai man sujauktų visą patogumą...
Mano skaičiavimais, pagal Jūų duotus matmenis, gautųsi taip:
pradedant nuo kairės pusės - ~620mm ūkinė spinta (nežinau, kokios reikia skalbenkėm paslėpt, tad maždaug rašau), paskui 300mm cargo, 800mm stalčiai po kaitlente, galiausiai 650mm atstumas iki sienos kampinei spintelei - viso toj sienoj 2370mm;
kita siena - vėlgi 650mm kampinės spintelės erdvė po stalviršiu, 450mm kampinės spintelės durelės, 800mm plautuvės stalčiai, 600mm indaplovė, 600mm stalčių blokas, 600mm orkaitės spinta, 600mm ūkinė spinta - gaunas 4300mm atstumas iki šaldytuvo - ar gerai supratau? Po plautuve man pasirodė platesni stalčiai numatyti, tačiau jeigu nereikia tokių, tai galima daryti 700mm plautuvė, 600mm indaplovė ir 700mm stalčiai, arba 600mm plautuvė, 600mm indaplovė ir 800mm stalčiai. Viskas gražiai susieina unsure.gif .
Dėl šaldytuvo - o kodėl jis turėtų blogai atrodyti? Juk indaplovę žadat neįmontuojamą vidurį komplekto įtaisyt, tai kodėl su šaldytuvu nepasielgus taip pat? Čia nuo baldininko meistriškumo priklauso, kaip tai atrodys. Galvoju, kad yra galimybė tvarkingai padaryt smile.gif .
Pritariu Cererakennel - meskit mikrobangę lauk drinks_cheers.gif .

QUOTE(Carpe diem @ 2014 03 28, 11:29)
Juodai, ačiū už patarimą nuvažiuoti į Gritiją, po Furnitano atsigavau smile.gif
Rinktis yra iš ko ir kainos panašios  thumbup.gif
Ir juodą su baltu radau
ir sidabrinę

Prašom, ner už ką 4u.gif .Vat tą sidabrinę irgi norėjau siūlyti - labai maloniai šitos rankenėlės atrodo wub.gif .
Papildyta:
QUOTE(obelele @ 2014 03 28, 10:21)
Sveiki, ar tik man neatidaro ikea virtuvės programėlės?  g.gif

Man atidaro unsure.gif ...

QUOTE(Streamy @ 2014 03 28, 12:11)
Del mirkobanges, tai as ja naudojuosi gan retai, cia dagiau mano vyru poreikis.

Juo labiau - jei naudosit retai, tai kam jai skirti vietą spintoje? Nors kita vertus, neįmontuojama bus, tai išimsit kada ir išmesit rolleyes.gif , liks spintelė smile.gif .
Atsakyti