QUOTE(Streamy @ 2014 03 28, 03:46)
Nelabai supratau... koks ryšys tarp indaplovės ir kaitlentės? Jūs parašėte, kad indaplovė po orkaite bus ankstesniam poste. O dabar supratau, kad ją po kaitlente planuojate... Neįmontuojamą? Ar ji kažkokia žemesnė bus, nestandartinių gabaritų? Jei standartas, tai kaip jin tilps Jums po kaitlente? Juk kaitlentei turi būti paliktas kažkoks tarpelis ventiliacijai
. Nu man niekaip nesueina tie du įrenginiai vienas po kitu
. Po kaitlente tik stalčiai man, arba orkaitė
.
Aš tai mažiausia sukčiau galvą dėl linijų, jeigu tai man sujauktų visą patogumą...
Mano skaičiavimais, pagal Jūų duotus matmenis, gautųsi taip:
pradedant nuo kairės pusės - ~620mm ūkinė spinta (nežinau, kokios reikia skalbenkėm paslėpt, tad maždaug rašau), paskui 300mm cargo, 800mm stalčiai po kaitlente, galiausiai 650mm atstumas iki sienos kampinei spintelei - viso toj sienoj 2370mm;
kita siena - vėlgi 650mm kampinės spintelės erdvė po stalviršiu, 450mm kampinės spintelės durelės, 800mm plautuvės stalčiai, 600mm indaplovė, 600mm stalčių blokas, 600mm orkaitės spinta, 600mm ūkinė spinta - gaunas 4300mm atstumas iki šaldytuvo - ar gerai supratau? Po plautuve man pasirodė platesni stalčiai numatyti, tačiau jeigu nereikia tokių, tai galima daryti 700mm plautuvė, 600mm indaplovė ir 700mm stalčiai, arba 600mm plautuvė, 600mm indaplovė ir 800mm stalčiai. Viskas gražiai susieina
.
Dėl šaldytuvo - o kodėl jis turėtų blogai atrodyti? Juk indaplovę žadat neįmontuojamą vidurį komplekto įtaisyt, tai kodėl su šaldytuvu nepasielgus taip pat? Čia nuo baldininko meistriškumo priklauso, kaip tai atrodys. Galvoju, kad yra galimybė tvarkingai padaryt
.
Pritariu
Cererakennel - meskit mikrobangę lauk
.
QUOTE(Carpe diem @ 2014 03 28, 11:29)
Juodai, ačiū už patarimą nuvažiuoti į Gritiją, po Furnitano atsigavau
Rinktis yra iš ko ir kainos panašios
Ir juodą su baltu radau
ir sidabrinę
Prašom, ner už ką
.Vat tą sidabrinę irgi norėjau siūlyti - labai maloniai šitos rankenėlės atrodo
.
Papildyta:
QUOTE(obelele @ 2014 03 28, 10:21)
Sveiki, ar tik man neatidaro ikea virtuvės programėlės?
Man atidaro
...
QUOTE(Streamy @ 2014 03 28, 12:11)
Del mirkobanges, tai as ja naudojuosi gan retai, cia dagiau mano vyru poreikis.
Juo labiau - jei naudosit retai, tai kam jai skirti vietą spintoje? Nors kita vertus, neįmontuojama bus, tai išimsit kada ir išmesit
, liks spintelė
.