QUOTE(Carpe diem @ 2014 03 26, 15:04)
Sveikos, ieškau rankenėlių virtuvei, nuvažiavau į Furnitaną ir likau nustebinta blogąja prasme - pasirinkimas tikrai ne kažką
man reikia vintažinio stiliaus sidabro arba juodos spalvos, o ten jei jau sendinta ir yra pas juos (neužsakoma), tai viskas tik auksas ir bronza
Užsakyti neapsimoka, nes mažiau kaip 50 vnt. neveža.
Kur dar ieškoti vintažinio stiliaus sendinto sidabro arba juodų rankenėlių? Aktualu ir analogiški atvirų lentynų laikikliai.
Su sendintom sidabrinėm rankenėlėm matyt yra kažkokia tragedija
... Mes rinkomės tokias Gritijoj:
bet jų internetinėj parduotuvėj kataloge nėra, kaip ir pačioj parduotuvėj reik manyt, išsirinkom iš katalogo, kurį jie man atsiuntė. Yra tik tokios sendinto žalvario.
Vat ir paskui turėjom aukti belekiek laiko, kol italai išsiatostogaus ir pradės gamybą ir kai atvežė jas sumontuoti, pasirodo skirtingų atspalvių buvo
... Tada vėl per naują laukėm
. Baldininkas taip ir sakė - žalvarinių kiek tik nori bet kokioj parduotuvėj, o vat su sidabru tai jau problemos. Ir visai neaišku dėl ko
... ar tai gali b ūti dėl to, kad nėra paklausos
?
Pasiteiraukit Gritijoj, atsiųs ir Jums katalogą, ten tikrai daugiau variantų yra - gal išsirinksit
.
QUOTE(Amelita @ 2014 03 26, 16:09)
Koks atstumas turi buti tarp salos krasto ir kriaukles, ziurint nuo salos krasto? 20, 30, 40 cm?
Manau, bent 30 cm reikėtų palikt.
QUOTE(Amelita @ 2014 03 26, 16:09)
Kas uzsakinejot baldus pas
siuos baldininkus ar jie geri, atlieka darba kokybiskai? Kaip kainos?
Irisas darės pas juos. Lyg patenkinta buvo. Aš irgi užklausinėjau kainos - bene pirmieji atsiuntė ją, labai maloniai bendravo. Beje, jų siūlyta kaina buvo pati mažiausia.
Thea! - šaunios naujienos
. Laukiam nuotraukų