Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(Amelita @ 2014 03 26, 15:09)
Kas uzsakinejot baldus pas siuos baldininkus ar jie geri, atlieka darba kokybiskai? Kaip kainos?

Mano sąraše šie baldininkai pirmu numeriu eina smile.gif Pas juos jau ir mano projektas yra smile.gif
Labai šauniai bendrauja, pataria. Mano draugė pas juos darėsi, liko labai patenkinta.
Kainos sakyčiau normalios-nei labai pigu, nei labai brangu. Jie patys taip sakė-nesam iš brangininkų, bet ir ne iš pigiųjų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2014 03 26, 16:06)
Mano sąraše šie baldininkai pirmu numeriu eina smile.gif Pas juos jau ir mano projektas yra smile.gif
Labai šauniai bendrauja, pataria. Mano draugė pas juos darėsi, liko labai patenkinta.
Kainos sakyčiau normalios-nei labai pigu, nei labai brangu. Jie patys taip sakė-nesam iš brangininkų, bet ir ne iš pigiųjų smile.gif

Jei jie padaro projekta, kiek tai kainuoja?Mes projektuka sioki toki pasidarysim, bet reiks is baldininku rimtesnio projektuko. Mes gyvenam Vilniuje, idomu ar galetu atvaziuot..Reiks pasidomet.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 03 26, 16:16)
Jei jie padaro projekta, kiek tai kainuoja?Mes projektuka sioki toki pasidarysim, bet reiks is baldininku rimtesnio projektuko. Mes gyvenam Vilniuje, idomu ar galetu atvaziuot..Reiks pasidomet.

Aš projektą jau turėjau-jie persibraižė pas save (gal kažkokią savo spec programą turi, pagal kurią skaičiuoja, matuoja-na turbūt jiems taip patogiau). O šiaip, lyg projektas apie 200Lt jei pas juos negamini, o jei gamini-nieko nekainuoja.
Atsakyti
Man tai jie atrašė, kad padarė projektą ir reikia atvykti į vietą kaune pasiimti. kadangi vykt negalėjau, paklausiau ar paskaičiuotų pagal mano projektą, nusiunčiau, bet taip atsakymo ir nesulaukiau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 03 26, 15:04)
Sveikos, ieškau rankenėlių virtuvei, nuvažiavau į Furnitaną ir likau nustebinta blogąja prasme - pasirinkimas tikrai ne kažką  g.gif man reikia vintažinio stiliaus sidabro arba juodos spalvos, o ten jei jau sendinta ir yra pas juos (neužsakoma), tai viskas tik auksas ir bronza  doh.gif Užsakyti neapsimoka, nes mažiau kaip 50 vnt. neveža.
Kur dar ieškoti vintažinio stiliaus sendinto sidabro arba juodų rankenėlių? Aktualu ir analogiški atvirų lentynų laikikliai.

Su sendintom sidabrinėm rankenėlėm matyt yra kažkokia tragedija doh.gif ... Mes rinkomės tokias Gritijoj:

user posted image

user posted image

bet jų internetinėj parduotuvėj kataloge nėra, kaip ir pačioj parduotuvėj reik manyt, išsirinkom iš katalogo, kurį jie man atsiuntė. Yra tik tokios sendinto žalvario.
Vat ir paskui turėjom aukti belekiek laiko, kol italai išsiatostogaus ir pradės gamybą ir kai atvežė jas sumontuoti, pasirodo skirtingų atspalvių buvo doh.gif ... Tada vėl per naują laukėm doh.gif doh.gif doh.gif . Baldininkas taip ir sakė - žalvarinių kiek tik nori bet kokioj parduotuvėj, o vat su sidabru tai jau problemos. Ir visai neaišku dėl ko g.gif ... ar tai gali b ūti dėl to, kad nėra paklausos unsure.gif ?
Pasiteiraukit Gritijoj, atsiųs ir Jums katalogą, ten tikrai daugiau variantų yra - gal išsirinksit smile.gif .
QUOTE(Amelita @ 2014 03 26, 16:09)
Koks atstumas turi buti tarp salos krasto ir kriaukles, ziurint nuo salos krasto? 20, 30, 40 cm?

Manau, bent 30 cm reikėtų palikt.
QUOTE(Amelita @ 2014 03 26, 16:09)
Kas uzsakinejot baldus pas siuos baldininkus ar jie geri, atlieka darba kokybiskai? Kaip kainos?

Irisas darės pas juos. Lyg patenkinta buvo. Aš irgi užklausinėjau kainos - bene pirmieji atsiuntė ją, labai maloniai bendravo. Beje, jų siūlyta kaina buvo pati mažiausia.

Thea! - šaunios naujienos smile.gif . Laukiam nuotraukų smoke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 26 kovo 2014 - 16:48
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 03 26, 15:39)
Visai neblogai ziuris ir juodas gartraukis, o visa kita sidabro spalvos?  g.gif  kaip manot?

user posted image

taip taip labai graziai ziurisi mirksiukas.gif smile.gif mano katik pasistatyta panasi virtuvyte: pilkos grindys balta virtuve pilksvas stalvirsis ir juodas gartraukis , deja neseniai pirktas dar senai virtuvei, bet, prisitaikes ir prie naujos virtuves smile.gif tik tokio medzio sieneles nera, dar nera jokios stikla desim su prasmingu uzrasu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2014 03 26, 20:32)
taip taip labai graziai ziurisi mirksiukas.gif  smile.gif  mano katik pasistatyta panasi virtuvyte: pilkos grindys balta virtuve pilksvas stalvirsis ir juodas gartraukis , deja neseniai pirktas dar senai virtuvei,  bet, prisitaikes ir prie naujos virtuves smile.gif tik tokio medzio sieneles nera, dar nera jokios stikla desim su prasmingu uzrasu mirksiukas.gif

pasirodykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2014 03 26, 15:34)
Ir man labai cekavu, nes kiek žinau jūsų gamintojai gana gera kaina daro smile.gif

tikrai labai gerą thumbup.gif kadangi šiandien tik nuo 13val galėjau juos priimti,tai dar rytojui darbo jiems liko nemažai. Dabar jau beprotiškai džiaugiuosi tuo ką matau blush2.gif wub.gif kai padarys tai aš ten turbūt ir miegosiu iš laimės lotuliukas.gif
Tik tiek,kad mes patys visai nepagalvodami vėlai užsakėm plokštę į tarpą tarp spintelių,tai tik po poros savaičių atveš ir bus galutinis vaizdas.
O brėžinio jokio neturiu, viską paišė ranka ant popieriaus biggrin.gif vat kodėl ir kainą mažą ima,todėl kad nesireklamuoja visokiais alia "dizaineriais" kurie daug mažiau supranta nei šie kur ant popieriuko papaišo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 03 26, 20:41)
pasirodykit  biggrin.gif

Nezinau ar rodytis be stiklo, tai viskas baltai atrodys ar jau su stiklu kai bus g.gif biggrin.gif . Virtuve mazesne bute cia didesne, bet spalvu derinys tai toks pat. kai tik galesiu ikelsiu smile.gif
Atsakyti
Merginos, kiek standartiškai laisvai statomas šaldytuvas? 60cm? O aplink jį kiek vietos reik palikt?
Ir dar klausimėlis, kurioj vietoj reik daryt rozetę kaitlentei, jei ji bus be orkaitės? Po kaitlente bus stalčiai
Atsakyti
Sveikos, toks klausimas, kiek sekiau tema, maciau, kad pasibraizote projektelius ir siunciate baldininkams uzklausas, tai man toks klausimas iskilo, siunciat nurodete, pvz. kad skaiciuotu tarkim kokios gamintojo thermopal spalva terra, ar pan.? g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neida: 26 kovo 2014 - 21:58
QUOTE(neida @ 2014 03 26, 21:57)
Sveikos, toks klausimas, kiek sekiau tema, maciau, kad pasibraizote projektelius ir siunciate baldininkams uzklausas, tai man toks klausimas iskilo, siunciat nurodete, pvz. kad skaiciuotu tarkim kokios gamintojo thermopal spalva terra, ar pan.?  g.gif  ax.gif

jeigu žinote, ko norite, tai be abejo galite nurodyti. kaina bus tikslesnė
Atsakyti