Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(Hadi @ 2014 03 25, 18:58)
sveikos. mėgstu kartais sudėti drėgnus, ką tik išplautus indus į indų džiovyklą spintelėje. Žinau, kad vanduo šiais laikais tose spintelėse surenkami į padėklą, bet ar nedaromi kokie nors tarpai spintelėje, kad drėgmė nesikauptų? Ar verta baldų gamintojo prašyti, kad tos spintelės dugną padarytų "kiaurą"  rolleyes.gif

As tai paprasiau, kad kiaura padarytu ax.gif . dabar daro su tokiais metaliniais sonais ir kiauru viduriu. Nemegstu padekliuku, man geriau be ju, o nulasa tiesiai i kriaukle. bet as mazai rankomis plaunu, tik kai ka.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 25, 21:22)
nu vat nepriprantu. gal aš bijau viena namie ir man reikia žmonių gyvų, bent jau telike biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif man televizorius irgi kaip koks oras doh.gif niekaip nesugebu atsikratyti iprocio laikyti televizoriu ijungta kaip fona doh.gif bet pas mus virtuve su svetaine bendra erdve ir nelabai didele tad manau uzteks man ir tik svetainej televizoriaus smile.gif

dilema del gartraukio ir kitos technikos spalvu ir mane kankina... baltu nedesiu, nes baldai bus dramblio kaulo ar vaniles spalvos, metaus tarp juodu/sidabriniu g.gif juodi graziau man, o bet taciau kaitlente ir gartrauki juoda isivaizduoju o va su orkaite ir saldytuvu sunkiau biggrin.gif dar nepradejau paiesku, o jau reiketu rinktis technika ax.gif as kaip visad, nesuvokiu kaip greit viskas vyksta biggrin.gif
Atsakyti
o aš pasigirsiu kad jau pas mane dūzgia grąžtai ir montuoja mano virtuvę thumbup.gif wub.gif oi kaip nekantrauju joje apsigyventi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 03 26, 14:11)
o aš pasigirsiu kad jau pas mane dūzgia grąžtai ir montuoja mano virtuvę thumbup.gif  wub.gif  oi kaip nekantrauju joje apsigyventi wub.gif

lauksim foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 03 26, 14:15)
lauksim foto  bigsmile.gif

Būtinai, tik su kriaukle nesąmonė turbūt gausis per B! (nesuprantu kodėl aš jo paklausiau). Bet jei jau taip blogai gausis,tikiuosi bus pataisoma už papildomus pinigus ax.gif man buvo beprotiškai sunku planuotis visą virtuvę, spalvas, kai aš visiškai šiuo atveju be fantazijos, sunku įsivaizduoti kaip kas bus. O jei kada namą pasistatysim...net dabar nupurto šiurpas biggrin.gif
Atsakyti

Thea!
, liuks naujienos thumbup.gif Tik kai mesit foto ir projektėlį mestelkit. įdomu palygint smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ieškau rankenėlių virtuvei, nuvažiavau į Furnitaną ir likau nustebinta blogąja prasme - pasirinkimas tikrai ne kažką g.gif man reikia vintažinio stiliaus sidabro arba juodos spalvos, o ten jei jau sendinta ir yra pas juos (neužsakoma), tai viskas tik auksas ir bronza doh.gif Užsakyti neapsimoka, nes mažiau kaip 50 vnt. neveža.
Kur dar ieškoti vintažinio stiliaus sendinto sidabro arba juodų rankenėlių? Aktualu ir analogiški atvirų lentynų laikikliai.
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 03 26, 13:11)
o aš pasigirsiu kad jau pas mane dūzgia grąžtai ir montuoja mano virtuvę thumbup.gif  wub.gif  oi kaip nekantrauju joje apsigyventi wub.gif

Ir man labai cekavu, nes kiek žinau jūsų gamintojai gana gera kaina daro smile.gif
Atsakyti
Visai neblogai ziuris ir juodas gartraukis, o visa kita sidabro spalvos? g.gif kaip manot?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 03 26, 14:39)
Visai neblogai ziuris ir juodas gartraukis, o visa kita sidabro spalvos?  g.gif  kaip manot?

oi geras, ir virtuvė šviesi, bet tikrai gerai čia tas juodas, gal kad ir orkaitė juoda, ir kavo aparatas su juodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 26, 14:52)
oi geras, ir virtuvė šviesi, bet tikrai gerai čia tas juodas, gal kad ir orkaitė juoda, ir kavo aparatas su juodu smile.gif

Man irgi grazu. smile.gif Koks atstumas turi buti tarp salos krasto ir kriaukles, ziurint nuo salos krasto? 20, 30, 40 cm? Koks tas atstumas geriausias, kad maziau taskytusi ant praejimo? Didelio atstumo nesinori daryt, nes prie salos noresis ir prisesti 2-3 zmonem. O priesais kriaukle nera malonu sedet.

Papildyta:
QUOTE(werika @ 2014 03 26, 14:34)
Ir man labai cekavu, nes kiek žinau jūsų gamintojai gana gera kaina daro smile.gif

O kokie baldininkai?

Kas uzsakinejot baldus pas siuos baldininkus ar jie geri, atlieka darba kokybiskai? Kaip kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 26 kovo 2014 - 15:15
QUOTE(Teka @ 2014 03 26, 15:52)

na orkaiciu tie stiklai turbut daugumos juodi, o rankeneles sidabrines g.gif man sita foto labai atitiko mano vizija thumbup.gif dar su Juodai paplanavimu isvis tobula butu wub.gif tik tiek kad pas mus anga gartraukiui per lubas padaryta tai plius virs gartraukio dar kaminas pupsotu, bet gal labai negadins vaizdo smile.gif
Atsakyti