Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 25, 15:09)
pas mus virtuve atskirai nuo svetainės  smile.gif aš esu atskiros virtuvės gerbėja.. ir dabar name atskirai turiu ir naujam name bus tik atskirai  smile.gif

O virtuvej tik sala darysit, stalo nebus?
Atsakyti
QUOTE(saguteb @ 2014 03 25, 16:41)
O virtuvej tik sala darysit, stalo nebus?

o kam? gi prie salos galima bus sėdėt.. o šventėm bus valgomasis stalas svetainėje
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 25, 13:51)
radau panašaus planavimo virtuvę kaip mūsų..kaip Jums TV tokioj vietoj ?  g.gif

Man atrodo šioje vietoje jei kabinti tv, tai nepatogu bus žiūrėti. Kol jūs ruošiat maistą, lakstot nuo kriauklės iki viryklės, kažkas sėdi prie salos. Tai jūs visą laiką kažkam straksesit prieš akis, kartais užstodama vaizdą. O ir pačiai lakstant norėsis pakelti galvą pažiūrėti tv. Tai nepatogu bus nei nuo kriauklės, nei nuo viryklės vietos. O jei dar sustosit pusiaukelėje kažką papjaustyti, tai tv bus per arti žiūrėti.
Be to, čia katalogine virtuvė. Paskaičiuokit kokio dydžio tv ten kabo. rolleyes.gif
Jūsų atveju irgi reikia galvoti kokio max pločio tv kabint galima. Juk iki pat gartraukio nematuosit. Ten ir puodai, ir garai.

QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 25, 14:49)
kol kas va taip galvoju kabint  g.gif

user posted image

Aš kabinciau taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 25 kovo 2014 - 16:19
Apie TV virtuvėj - aš jeigu jau gaminu, tao TV nežiūriu schmoll.gif ... Išvis televizijos nežiūrim ax.gif .
Tuose variantuose - tiek toj pavyzdinėj virtuvėj, tiek Cererakennel plane TV patogu bus žiūrėti nebent tiems, kas prie salos sėdės. Šeimininkei jis mažiausia matomas bus.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 25, 18:17)
Apie TV virtuvėj - aš jeigu jau gaminu, tao TV nežiūriu  schmoll.gif ... Išvis televizijos nežiūrim  ax.gif .
Tuose variantuose - tiek toj pavyzdinėj virtuvėj, tiek Cererakennel plane TV patogu bus žiūrėti nebent tiems, kas prie salos sėdės. Šeimininkei jis mažiausia matomas bus.

aš irgi kai gaminu nelabai žiūriu tv. šis tv ir bus skirtas tiems kas sėdi prie salos smile.gif
Atsakyti
sveikos. mėgstu kartais sudėti drėgnus, ką tik išplautus indus į indų džiovyklą spintelėje. Žinau, kad vanduo šiais laikais tose spintelėse surenkami į padėklą, bet ar nedaromi kokie nors tarpai spintelėje, kad drėgmė nesikauptų? Ar verta baldų gamintojo prašyti, kad tos spintelės dugną padarytų "kiaurą" rolleyes.gif
Atsakyti
ačiū, už nuomones. linkstu link sidabrinio. ir šaldytuvo sidabrinio smile.gif

aš tai nesveikai nesveika ir siaubingai priklausoma nuo tv. ir naujoj virtuvėj bus priešais salą tv doh.gif negaliu aš be to. kada nors pribręsiu atsisakyt. arba ne
Atsakyti
QUOTE(Hadi @ 2014 03 25, 19:58)
sveikos.

O indaplovės neplanuojat?
Šiaip lyg normaliai daromi tie kiauri dugnai džiovyklos spintelėms unsure.gif ... Gal ir nereikia ypatingai prašyti to baldininkų... nors užsimint, kad tokios norit tikrai reikėtų, kad nebūtų nesusipratimų paskui... Gal koks baldininkas užsukęs tiksliau pasakys ką, nes mes tokią spintelę tik patys darėmės savo pirmai virtuvei - kiauru dugnu.

QUOTE(Teka @ 2014 03 25, 20:57)
aš tai nesveikai nesveika ir siaubingai priklausoma nuo tv. ir naujoj virtuvėj bus priešais salą tv doh.gif negaliu aš be to. kada nors pribręsiu atsisakyt. arba ne

Na, pas mane svetainėj irgi TV yra - puikiai matomas iš virtuvės smile.gif . Tik kad tos televizijos nežiūrim... O kai įsijungiam kokį filmą paspoksot, tai aš jau tikrai nebūnu atpirkimo ožys (tiksliau ožka) besidarbuojantis virtuvėje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 25, 20:16)
Na, pas mane svetainėj irgi TV yra - puikiai matomas iš virtuvės smile.gif . Tik kad tos televizijos nežiūrim... O kai įsijungiam kokį filmą paspoksot, tai aš jau tikrai nebūnu atpirkimo ožys (tiksliau ožka) besidarbuojantis virtuvėje  biggrin.gif

na jei jau rimtai žiūrėt filmą ir aš mėgstu atsisėt patogiai ir tikrai tuo metu nedarau valgyt, bet kadangi aš dirbu namuose, tai man gaminimas "kaip ir priklauso pagal pareigas doh.gif biggrin.gif " tai gamindama mėgstu įsijungt kažką įdomaus, ar nelabai įdomaus, bet kad eitų, na man reikalingas fonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 25, 21:17)
na man reikalingas fonas biggrin.gif

Muziką, muziką reikia jungtis fonui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 25, 20:19)
Muziką, muziką reikia jungtis fonui  mirksiukas.gif

nu vat nepriprantu. gal aš bijau viena namie ir man reikia žmonių gyvų, bent jau telike biggrin.gif
Atsakyti
As, jei ilgiau turiu pabut virtuvej, tai atsinesu kompa ir pasileidziu koki fona (filma, ar koki rengini). TV ir mes neziurim, tik vaikas multikas.
Atsakyti