Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(ciaumakau @ 2014 03 02, 20:25)
O jei viska daryti atvirsciai, t.y.:
- prie lango saldytuvas (ten kur dabar yra mikrobange)
- tuomet vietoj virykles - kriaukle
- toliau eina indaplove
- ir vietoj kriaukles --> virykle
- o ten kur dabar yra saldytuvas --> daryt uzsukima, t.y. virtuve gautusi J formos
g.gif

kaip ir sakiau, kad prie lango jis netelpa, nes ir langą užstotų (atstumas nuo lango iki sienos vos 50 cm) ir dar už viršutinės spintelės prie lango paslėptas dujų vamzdis su skaitliukais. Dėl to ir mikrobangę "pakabinau" po spintele. Tai mikrobangei reiktų kitos vietos paieškot, arba padaryt spintelę tame pačiame lygyje kaip ir gartraukio spintelė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ixiaa: 02 kovo 2014 - 19:37
QUOTE(ixiaa @ 2014 03 02, 20:40)
Sveikos,

šiandien ir aš pasidėliojau IKEA programėle virtuvę. Būčiau dėkinga už išsakytas pastabas smile.gif noriu indaplovės, o jinai tiek vietos suryja sad.gif nežinau kaip man čia su visais puodais reikės įsitekt smile.gif

https://fbcdn-sphoto...044318634_n.jpg

Pas mus bute dabar panašus variantas, tai man visai patogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2014 03 02, 16:34)
Gal dar yra kokių planerių be ikėjos, kad nesunku būtų, nes norėčiau ilgesnių stalčių, o čia duoda mx 80 cm  4u.gif

http://www.easyplanner3d.com 4u.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 02, 16:52)
As virtuvej deciau lentynas tik turedama tarnaite. Reibalu ir dulkiu misinys - neduok Die...

Tai jau tikrai. Man uztenka virs spinteliu esancio riebalu ir dulkiu sluoksnio... doh.gif

QUOTE(Liko @ 2014 03 02, 17:19)
Gipso sienelę galima pakeisti baldine plokštę. Taip sutaupysite kelis centimetrus.
Projektą padariau pagal atsiųstus matmenis, tad tiksliai matau kiek lieka praėjimo. Parašykite kurią sieną pastumti ir kaip reiktu pakoreguoti virtuvės baldų projektą - patobulinsiu  4u.gif

Kiekvienas cm svarbus, tad apmastysiu ir si varianta. Ir dar ta kolona man taip viska gadina, negaliu... gun_bandana.gif

Sienele noriu statyti tik iejus i patalpa. Arba, jeigu be sieneles, tai noreciau virtuves, labai panasios i ta, kuria rodziau ,su tuo pusbariu, kazkaip manau, kad toks variantas labai tiktu mums.

Manau, kad galima butu istempti vakarine siena, toje puseje kazka daugiau pameistruot smile.gif

Kas del stalo, tai noreciau ji ne virtuves zonoje, o truputi uz jos. Stalas galetu skirti dvi zonas, t.y. virtuve ir svetaine. Nes jei bus virtuves zonoj, as su savo greitais apsisukimais isversiu ji biggrin.gif

Ikeliu savo pirmaji blyna, tikiuosi netersiu temos. Kazkaip uzsikabliavau, vis laukiu, kada atrasiu laiko ir daugiau visko pasideliosiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
juodai, man tai tie kiti, ne tau numatyti, netinka schmoll.gif ieškok ko nors panašaus į tuos užatlantinius arba siųskis, nėr kitos išeities unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Tai kur Chilli? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 02, 20:35)
Tai kur Chilli? unsure.gif

Geria. arba z goria, arba s radosti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 02, 22:04)
Geria. arba z goria, arba s radosti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai o mus i kompanija? unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Juodai- yra UK kazkas pan http://www.eichholtz...4010247114.aspx
turi ir kitu pan variantu ax.gif

Atsakyti
Juodai, Ikėjos gal patiktų?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2014 03 02, 18:24)
Nenoriu indaplovės, bent jau man nėra poreikio  4u.gif

ir man nereikejo, kai pirma virtuve isirenginejau, nes pries tai gyvenau viena, niekda jos neturejau ir nesupratau kam ji gali buti reikalinga doh.gif dabar naujoj virtuvej bus beveik pirkinys Nr. 1 biggrin.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 03 02, 18:58)
Tų šviestuvų kaina jau ir taip graži -2 x 419 dolerių, o plius dar kiek siuntimas kainuotų - net neįsivaizduoju... blush2.gif . Tiesa, kiek tie modernesni kainuoja irgi nežinau unsure.gif , bet jų Lietuvoje galima nusipirkt... gal netgi gyvai apžiūrėt smile.gif ...

Pritariu nuomonei, kad nei vieni tavo rodyti, nei kitu siulyte netinka taip, kaip tavo issirinkti uzatlantiniai biggrin.gif siuskis drinks_cheers.gif jei abejoji pasidomek ar grazinti butu galima, aisku siuntimo islaidos tau liks, bet nebus jos tokios labai zveriskos

QUOTE(Flirt @ 2014 03 02, 20:42)
mikrobange ore vaizda gadina labai ax.gif 

pritariu 4u.gif
Atsakyti
turiu klausima toms, kurios turejot dujnes virykles ir paskui jas pakeitet i indukcines, kiek prisidejo el. islaidu? Jau apsisprendziau, kad pirksim indukcine kaitlente, bet drauges vyras nepatare jos pirkti, nes el. islaidu prisides apie 70-80 Lt, ir nelaikys el saugikliai, nes legalus buto ivadas yra 3000W, o kaitlentes galia yra 7400 W g.gif kaip yra is tikruju, as suprantu, kad cia ta galia tai maksimali parasyta, visas 4 skyles vienu metu ijungus max galingumu, taip aisku nebuna, bet jei 2 ijungsi, kas buna daznai, tai tipo negealesiu jungti nei virdulio, nei dar ko nors, nes metys saugiklius g.gif taiga kaip yra is tikruju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskius: 03 kovo 2014 - 10:28
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 02, 20:17)
Tai o mus i kompanija? unsure.gif  biggrin.gif

Jau jau viskas sumontuota yra, tik dabar galvoju ar pasirodyti su galutiniu variantu ar nupyškinti be plytelių biggrin.gif.

Dar negyvenam mes ten, tai betvarkė, dulkės. Bet jaučiu nulėkusi nufotkinsiu bent kažkas matysis. Šiaip patenkinta esu. smile.gif
Atsakyti