Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 25, 13:51)
radau panašaus planavimo virtuvę kaip mūsų..kaip Jums TV tokioj vietoj ?  g.gif

normaliai. jei neaptaškysit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aqvilux @ 2014 03 25, 10:47)
Sveikos,

turiu keletą klausimų. Tikėtina kad jau diskutavot bet tiek kiek perskaičiau temų neužmačiau.
Kas jūsų nuomone yra geriau užpildant kampus -
- ar tie kampiniai stalčiai? kapminis_stalcius
- ar karusėlė?
- ar paprasčiausios lūžtančios durelės ir padarytos kokios dvi lentynos per visa kampo plotą?
Dar būtų klausimėlis - po indukcine kaitlente orkaitę galima montuot? Kaži tokiu variant dar būtų vietos vienam stalčiukui keptuvėms?  ax.gif

Ačiū  4u.gif

Yra ir kitų variantų. Patogiausias kokį teko matyti tai ištraukiamas karutis 2 dalių. Mačiau pas draugus, fantastinis daiktas. Tinka spintelėms, kurių fasadas ne didesnis nei 45 cm (gali būti ir mažesni, čia max), todėl man netinka.

Šitam linke 1, 4, 5 var. http://www.brasa.lt/...iai-mechanizmai

Aš pamačiusi pas draugus specialiai į tą Brasą važiavau pažiūrėti kokie variantai, tai jei turit galimybę, nuvažiuokit ir jūs.

Kadangi mano fasadai bus 60 darysiu tokį mechanizmą: http://www.brasa.lt/...item.php?id=507
Atsakyti
kažkoks siaubas, kai sm'e nėra normalios temos gartraukiams. ten konkuruoja dviese ir vienas ant kito varo, patarimų praktiškai gaut neįmanoma. ką daryt.
neapsisprendžiu su tais gartraukiais. kokios spalvos imti. virtuvė balta blizgi, stalviršis rudas, galvoju, jei imt sidabrinį, derėtų prie šaldytuvo, jei aną daryt neintegruotą ir taip pat sidabrinės spalvos. imt baltą? bet baltas gali būt kito baltumo nei spintelės ir irgi ne faktas, kad derės. imt juodą ir derint prie kaitlentės? tada ir tą reiktų imt juodą... vargas. noriu tokio tipo
http://www.technolux...je-DVG-6645-AX/ arba tokio http://www.imk.lt/Bu...OM-BL-F-55.html , bet šiam variantui reiktų atskirai kamino. nežinau, kaip su kaminu jis atrodys, o ir kokia kaina to kamino. žodžiu vargstu vargstu su ta virtuve doh.gif tuoj metai bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 25, 15:34)
kažkoks siaubas, kai sm'e nėra normalios temos gartraukiams. ten konkuruoja dviese ir vienas ant kito varo, patarimų praktiškai gaut neįmanoma. ką daryt.
neapsisprendžiu su tais gartraukiais. kokios spalvos imti. virtuvė balta blizgi, stalviršis rudas, galvoju, jei imt sidabrinį, derėtų prie šaldytuvo, jei aną daryt neintegruotą ir taip pat sidabrinės spalvos. imt baltą? bet baltas gali būt kito baltumo nei spintelės ir irgi ne faktas, kad derės.  imt juodą ir derint prie kaitlentės? tada ir tą reiktų imt juodą... vargas. noriu tokio tipo
http://www.technolux...je-DVG-6645-AX/ arba tokio http://www.imk.lt/Bu...OM-BL-F-55.html , bet šiam variantui reiktų atskirai kamino. nežinau, kaip su kaminu jis atrodys, o ir kokia kaina to kamino. žodžiu vargstu vargstu su ta virtuve doh.gif  tuoj metai bus biggrin.gif

Mano asmenine nuomone, tai graziausia kai jo nesimato - integruoti visiskai, jei yra tokia galimybė pagal jūsų virtuvės išplanavimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaM: 25 kovo 2014 - 14:39
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 25, 13:51)
radau panašaus planavimo virtuvę kaip mūsų..kaip Jums TV tokioj vietoj ?  g.gif

Keistai, man turetu buti truputi auksciau, apacia su spintelem, graziau butu, o is esmes tai nezinau, ar jis reikalingas tokioj vietoj.. smile.gif Cia jau nuo iprociu priklauso, kol neturiu tv virtuvej, atrodo, kad ir nereikia. Mes planuojam kabinti svetainej ant sienos, tai is virtuves bus galima ziureti.
Nuotraukoj idomiai taures sukabintos po spintelem, nesu maciusi taip. Yra tokios specialios kabyklos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaM @ 2014 03 25, 14:38)
Mano asmenine nuomone, tai graziausia kai jo nesimato - integruoti visiskai, jei yra tokia galimybė pagal jūsų virtuvės išplanavimą.

jau sakiau, kad norim neintegruoto.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 25, 15:40)
jau sakiau, kad norim neintegruoto.

Dėl to ir kankinatės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saguteb @ 2014 03 25, 14:40)
Keistai, man turetu buti truputi auksciau, apacia su spintelem, graziau butu, o is esmes tai nezinau, ar jis reikalingas tokioj vietoj.. smile.gif Cia jau nuo iprociu priklauso, kol neturiu tv virtuvej, atrodo, kad ir nereikia. Mes planuojam kabinti svetainej ant sienos, tai is virtuves bus galima ziureti.
Nuotraukoj idomiai taures sukabintos po spintelem, nesu maciusi taip. Yra tokios specialios kabyklos? smile.gif

aha, man irgi noris jį šiek tiek kilstelėti biggrin.gif bet pati vieta visai nieko. be abejo priklauso nuo įpročio, bet man pvz geriau gaminasi, jei turi teliką. na kažkaip nesijaučiu viena toj virtuvėj, galiu žiūrėt kokį įdomų filmą, laidą ar pan ir gamint gamint biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(AstaM @ 2014 03 25, 14:41)
Dėl to ir kankinatės  lotuliukas.gif

na taip
Atsakyti
QUOTE(saguteb @ 2014 03 25, 15:40)

na mūsų pagrindinis naudojamas tv dabar yra virtuvėj smile.gif svetainėj jungiam tik tada kai svečiai ateina, visas gyvenimas verda virtuvėj smile.gif

kol kas va taip galvoju kabint g.gif

user posted image

teka dėčiau sidabrinį
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 25, 14:49)
na mūsų pagrindinis naudojamas tv dabar yra virtuvėj smile.gif svetainėj jungiam tik tada kai svečiai ateina, visas gyvenimas verda virtuvėj smile.gif

kol kas va taip galvoju kabint  g.gif

user posted image

Hm.. reiks ir sita klausima apsvarstyti, jauciu, kad vyrui mintis patiks, nes jam virtuvej truksta tv visada lotuliukas.gif
Ziuriu dabar i jusu virtuve, grazu man ta sala. O valgomojo stalas kur stoves pas jus? Gal turit viso kambario plana? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 25, 15:42)

Dėčiau sidabrinį. Man atrodo tokia įrangos spalva yra standartinė, nepretenzinga, nereikalauja būti derinama. Balti, juodi ir pan. jau yra su pretenzija būti tam tikru Jūsų virtuvės akcentu.
Atsakyti
QUOTE(saguteb @ 2014 03 25, 15:55)
Hm.. reiks ir sita klausima apsvarstyti, jauciu, kad vyrui mintis patiks, nes jam virtuvej truksta tv visada  lotuliukas.gif
Ziuriu dabar i jusu virtuve, grazu man ta sala. O valgomojo stalas kur stoves pas jus? Gal turit viso kambario plana?  ax.gif

pas mus virtuve atskirai nuo svetainės smile.gif aš esu atskiros virtuvės gerbėja.. ir dabar name atskirai turiu ir naujam name bus tik atskirai smile.gif
Atsakyti