Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(saguteb @ 2014 03 24, 21:00)

O pas jus koks plotis virtuves? As labiausiai linkstu prie 2-o varianto dabar, kai saldutyvas kampe, o indauja arciau stalo... g.gif

pas mane 4 x 4,5 , langas 2m smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saguteb @ 2014 03 24, 21:00)
Aciu, Juodai, galvojau ir apie toki varianta, bet tada virtuvinio gaunasi daug, jis brangus, erdve atsiriboja, o vietos spintelese nelabai padaugeja... Pas mus prie lango tik saldytuvas telpa, nes langas platus, ne kaip pas Ruta777, tai tada jau reiktu spresti orkaites klausima, kur ja deti... Man ta tuscia erdve neatrode blogai. Reiks bandyti i vieta nuvaziavus papaisyti pagal masteli ant grindu.

Ta darykit ne U, o 2 linijų virtuvę - atsimes kampai, o jaukumo prisidės tikrai. O jei dar su sala sugalvotumėt - išvis labai gražu butų.
Bet, kaip suprantu, orkaitę norite būtinai būtiniausiai kelti į viršų? Tada gal išeitų orientuoti virtuvę palei kairę sieną, tan ir šaldytuvas ir pakelta orkaitė tilptų, o lygiagrečiai jai šonu į langą darykit salą.
Šiaip tai man pataplos plano trūksta - ant jo iškart kitaip matos biggrin.gif .

Dėl tuščios erdvės - čia aišku, skonio reikalas, bet aš asmeniškai nematau priežasčių, dėl ko tokia erdvė turėtų būti palikta... Jaukumo nepriduoda. Pavyzdžiui 2 eilių virtuvėj tarp eilių pakankama erdvė yra 1,2 metro. Vat ir paskaičiuokit, kiek Jums virtuvė užimtų erdvės 2 eilių atveju, jei ją orientuosim palei langą - mano grubiais skaičiavimais - 600+1200+600 - gaunas 2400mm. O dabar, irgi grubiai primetus, virtuvės erdvė, su tuščiu viduriu užima apie 3900mm.
Aišku, Jums spręsti ir paskui naudotis ja, tačiau galvoju, kadangi virtuvė kartu su svetaine/valgomuoju, gal galima tą "sutaupytą" ~1500mm gylio erdvę naudingiau panaudoti ax.gif 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 kovo 2014 - 20:15
QUOTE(Dzasti123 @ 2014 03 24, 19:30)
laba diena,

as noriu pasiteirauti apie buitine tehnika.. Kokia buitine tehnika planuojate savo virtuveje? kaitlente? orkaite? indaplove?

Dar ziurint, ko pageidaujate is tos technikos. Pas vienus gamintojus vieni privalumai, pas kitus - kiti. Aisku, jei isgalit, geriausiai Boschas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 24 kovo 2014 - 20:20
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 24, 20:03)
pas mane 4 x 4,5 , langas 2m smile.gif

Tai labai panasi erdve iseina, tik musu langas platesnis.

QUOTE(Juodai @ 2014 03 24, 20:14)
Ta darykit ne U, o 2 linijų virtuvę - atsimes kampai, o jaukumo prisidės tikrai. O jei dar su sala sugalvotumėt - išvis labai gražu butų.
Bet, kaip suprantu, orkaitę norite būtinai būtiniausiai kelti į viršų? Tada gal išeitų orientuoti virtuvę palei kairę sieną, tan ir šaldytuvas ir pakelta orkaitė tilptų, o lygiagrečiai jai šonu į langą darykit salą.
Šiaip tai man pataplos plano trūksta - ant jo iškart kitaip matos  biggrin.gif .

Vat ir paskaičiuokit, kiek Jums virtuvė užimtų erdvės 2 eilių atveju, jei ją orientuosim palei langą - mano grubiais skaičiavimais - 600+1200+600 - gaunas 2400mm. O dabar, irgi grubiai primetus, virtuvės erdvė, su tuščiu viduriu užima apie 3900mm.
Aišku, Jums spręsti ir paskui naudotis ja, tačiau galvoju, kadangi virtuvė kartu su svetaine/valgomuoju, gal galima tą "sutaupytą" ~1500mm gylio erdvę naudingiau panaudoti  ax.gif  4u.gif .

Planas cia: http://public.fotki....uve7.html#media
Orkaite nebutinai i virsu, galvoju ir apie apacia. Jei daryti 2 eilem, tada lieka toks "praejimas", kur stalas nelabai tilps turbut... Reikia bandyti delioti, nes nelabai isivaizduoju pagal aprasyma, kaip viskas issidestytu ir kur valgomojo stala deti reiketu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saguteb @ 2014 03 24, 21:36)

Būtų gerai, kad dar matmenys visi būtų, o ne tik iki nšos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 24, 20:49)
Būtų gerai, kad dar matmenys visi būtų, o ne tik iki nšos   ax.gif

Va, su matmenimis visa erdve: http://public.fotki....i/virtuve8.html blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saguteb: 24 kovo 2014 - 21:06
Plane matos, kad stalas užpildo kiek tą erdvę, kurią pavadinau tuščia po vizualizacijų įspūdžio bigsmile.gif . Nebandėt jo pasukti 45 laipsnių kampu? Tada jis manrodos labiau įsilietų į virtuvės erdvę ax.gif .
Na taip, mano pasvarstymai apie sutaupytą erdvę esant 2 eilių virtuvei subliuško... smile.gif.
bet galima pagalvoti kitų variantų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 24, 21:25)
Plane matos, kad stalas užpildo kiek tą erdvę, kurią pavadinau tuščia po vizualizacijų įspūdžio  bigsmile.gif . Nebandėt jo pasukti 45 laipsnių kampu? Tada jis manrodos labiau įsilietų į virtuvės erdvę  ax.gif .
Na taip, mano pasvarstymai apie sutaupytą erdvę esant 2 eilių virtuvei subliuško... smile.gif.
bet galima pagalvoti kitų variantų  smile.gif

Nebandziau pasukti, pabandysiu taip, o del kitu variantu - nelabai laki mano vaizduote biggrin.gif Kai kriaukle po langu, virykle prie sienos, tai neisgalvoju, kaip geriau isdestyti viska. Bandysiu dar susapnuoti ka nors bigsmile.gif Visi variantai ir pasiulymai laukiami 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

turiu keletą klausimų. Tikėtina kad jau diskutavot bet tiek kiek perskaičiau temų neužmačiau.
Kas jūsų nuomone yra geriau užpildant kampus -
- ar tie kampiniai stalčiai? kapminis_stalcius
- ar karusėlė?
- ar paprasčiausios lūžtančios durelės ir padarytos kokios dvi lentynos per visa kampo plotą?

Dar būtų klausimėlis - po indukcine kaitlente orkaitę galima montuot? Kaži tokiu variant dar būtų vietos vienam stalčiukui keptuvėms? ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aqvilux @ 2014 03 25, 10:47)
turiu keletą klausimų.

Kampinės spintelės gali būti L tipo - su laužtom durelėm, arba I tipo, su vientisom durelėm. I tipo spintelėse kampiniai stalčiai jau nebeišeitų, bet galima dėti puskaruselę, arba lentynas. Iš visų Jūsų paminėtų variantų lentynos man atrodo nepatogiausia. Darant kampinius stalčius lieka šonuose neišnaudota erdvė. Dedant karuselę ne visa erdvė išnaudojama taip pat. Lentynų variantas turbūt labiausiai ją išnaudoja. Tačiau aš aukočiau tas neišnaudotas erdves patogumo vardan - kas kad daug prisikrausit į lentynas, o norint paskui paimti, turėsit iškraustyti pusę jų, priedo susilenkę.
Pati turėjau I tipo kampinę spintelę su puskarusele - jokių priekaištų thumbup.gif .
Dėl orkaitės - manau, kad galima, tik reikia palikto kaitlentei rekomenduojamą tarpą vėdinimuisi. Stalčiukas po orkaite turėtų išeiti, tačiau neaukštas - nelygu, kokiam aukštyje planuojamas stalviršis. Turėjau 91cm aukštyje stalviršį ir stalčiukas po orkaite buvo gal kokia 10 ar 13 cm aukščio. Į tokį stalčiuką keptuvės tikrai netelpa schmoll.gif . Geriausiu atveju tik skardas galima laikyti.
Atsakyti
QUOTE(aqvilux @ 2014 03 25, 09:47)
Sveikos,

turiu keletą klausimų. Tikėtina kad jau diskutavot bet tiek kiek perskaičiau temų neužmačiau.
Kas jūsų nuomone yra geriau užpildant kampus -
- ar tie kampiniai stalčiai? kapminis_stalcius
- ar karusėlė?
- ar paprasčiausios lūžtančios durelės ir padarytos kokios dvi lentynos per visa kampo plotą?

Galvojau ir as apie sita reikala, tai kolkas renkuosi karusele L tipo spinteleje, nes stalciai iseitu brangiau, o ju ir taip pas mus bus nemazai, tai kampe stiklainiams susideti tiks karusele, lentynos tikrai paskutinej vietoj, nes nepatogu isimti toliau sudetus daiktus, nebent laikyti kazkokius ypac retai naudojamus.. smile.gif
Atsakyti
radau panašaus planavimo virtuvę kaip mūsų..kaip Jums TV tokioj vietoj ? g.gif

user posted image
Atsakyti