Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 20, 20:27)
As atvirksciai daryciau - orkaite balta, o kaitlente juoda.

Kazkas rase del atspalviu. Tai visai nebijau schmoll.gif Graziai suderinus spalvas ir padarius kazkokia idomia visuma - dar graziau, nei pasirinkti elementariausia varianta - taip gali visi ax.gif

Orkaitė jau užsakyta ir gausiu tamsią. O Kaitlenės viršus baltas atrodo praktiškes nei juodas, todėl galvoju g.gif Juodame stalviršyje- balta kaitlentė, o baltose spintelėse apačioje- juoda orkaitė g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2014 03 21, 14:24)
Orkaitė jau užsakyta ir gausiu tamsią. O Kaitlenės viršus baltas atrodo praktiškes nei juodas, todėl galvoju  g.gif Juodame stalviršyje- balta kaitlentė, o baltose spintelėse apačioje- juoda orkaitė  g.gif  rolleyes.gif

As tokio varianto turbut net nemacius rolleyes.gif

Kodel balta kaitlente praktiskiau? Juk svylesiukai tai tamsus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2014 03 20, 22:27)
turim toki- labai nepraktiska kazkaip g.gif
man labiau patiktu ankstesneje pateiktoje nuotraukoje, kur viduje, prie spinteles duru pakabinta g.gif

O man atrodo, kad praktiskiausia , jei kabinti kitoje duru puseje, butu ant paprasciausiu kabliuku ax.gif Reiks ir paciai pamastyt apie toki varianta, nes tos istraukiamos ranksluostines neuzsakiau, nes pamasciau, kad niekas ten nekabins, o be to ir neisdzius doh.gif Tik va galvoju, kurioje spinteleje tai labiau tiktu g.gif prie siuksliadezes kazkaip nelabai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 21 kovo 2014 - 23:14
QUOTE(naca @ 2014 03 21, 22:13)
O man atrodo, kad praktiskiausia , jei kabinti kitoje duru puseje, butu ant paprasciausiu kabliuku  ax.gif  Reiks ir paciai pamastyt apie toki varianta, nes tos istraukiamos ranksluostines neuzsakiau, nes pamasciau, kad niekas ten nekabins, o be to ir neisdzius  doh.gif  Tik va galvoju, kurioje spinteleje tai labiau tiktu  g.gif  prie siuksliadezes kazkaip nelabai  g.gif

Nera geriau, kaip ant orkaites rankenos ax.gif
Atsakyti
kai gyvenom pas tevus, tai visada ant orkaites kabindavom ranksluoscius, ir bedos nebuvo. Bet dabar jau atpratau, ir mane labai nervina tie skudureliai palei akis. Man netvarkos vazdas iskarto. Ir ranklsuotukus daznai reikia naujus pirkti, nes jeigu kokia deme, tai visa vaizda gadina. Manau cia nuo zmogaus priklauso, jeigu jam tas ranksluotukas bendro vaizdo negadina, tada valio, bet jeigu visokios smulkemeles nervuoja, tada jau reikia butinai vietos konkrecios rankluosciams.
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 22, 00:12)
Nera geriau, kaip ant orkaites rankenos ax.gif

Kazkaip man tai nea, neturiu tokio iprocio. Juolab , kad nemotuojama bus, tai riebalais apsitasko g.gif , o ir negrazu doh.gif As tai visad turedavau paprasta kabyklele ranksluosciams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 22 kovo 2014 - 20:13
QUOTE(Streamy @ 2014 03 22, 14:28)
kai gyvenom pas tevus, tai visada ant orkaites kabindavom ranksluoscius, ir bedos nebuvo. Bet dabar jau atpratau, ir mane labai nervina tie skudureliai palei akis. Man netvarkos vazdas iskarto. Ir ranklsuotukus daznai reikia naujus pirkti, nes jeigu kokia deme, tai visa vaizda gadina. Manau cia nuo zmogaus priklauso, jeigu jam tas ranksluotukas bendro vaizdo negadina, tada valio, bet jeigu visokios smulkemeles nervuoja, tada jau reikia butinai vietos konkrecios rankluosciams.

Na as ranksluostukus naudoju tik nusiplautom rankom nusivalyt, tai man jie ilgai grazus isbuna thumbup.gif

Atsakyti
Sveiki
gal kas atsakys i mano klausima ax.gif

Kokie buna stalvirsio storiai? Va pvz pas mane virtuvej pamatavau 4 cm. Tai kazi cia standartas ar ivairiu ismatavimu jie buna? g.gif
Klausiu, nes noriu, kad virtuvej stalvirsis su palange vientisas butu, tai labai reik apsiskaiciuot, kokiam auksty grindis daryt.
Atsakyti
QUOTE(clubnika @ 2014 03 23, 12:52)
Sveiki

Dažniausia būna 4cm, na plokštės gal apie 3,5cm nepamenu dabar... reiktų pasigooglinti dėl jų. O granitas tai arba 2 arba 4cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 23 kovo 2014 - 12:56
QUOTE(Juodai @ 2014 03 23, 12:56)
Dažniausia būna 4cm, na plokštės gal apie 3,5cm nepamenu dabar... reiktų pasigooglinti dėl jų. O granitas tai arba 2 arba 4cm.

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
O mane apleido virtuvės kūrimo polėkis... ir negrįžta, balbiesas... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikra-panda @ 2014 03 23, 15:08)
O mane apleido virtuvės kūrimo polėkis... ir negrįžta, balbiesas...  blink.gif

Perdegėt? g.gif Kelkit čia paskutinį variantą, gal kas ką pakomentuos... grįš aistra... ax.gif
Atsakyti