Sveikos,
gal kuri matėt tokius laikiklius? Pasirodė praktiškas dalykas Ar jie gal kartu su kriaukle parduodami?
QUOTE(Mindija @ 2014 03 20, 08:36)
Aš ir už 60cm Nors tai mano pirmoji indaplovė ir neteko naudotis 45cm pločio, bet sunkiai įsivaizduoju save beplaunančią dalį indų rankom Ot greit išpindėjau Kišu viską, pjaustymo lentas, peilius (šitų dar reiks dasipirkt, ba žiūrėk iki vakaro ir nėr kuo duonos atsipjjaut) ir t.t. Aij, dar vargas man, nes vieną samtį tik turiu, tai va jei prireikia, tai tenka rankom plaut
Mindija, nepyk, bet esu priešingos nuomonės. Kas tik planuojate virtuvę, paskaičiuokit savo rakandus. Ypač jei virtuvei vietos turit nedaug. Jei taip visko dasipirkineti, tai gali neužtekti spintelių viskam susidėti.
Pvz. turiu, kas savaitgalį matau. Tėvai prisipirke pjaustymo lentučių, turi du stovus peilių, stovą samčiams, kiaurasamciams ir pan.susidėti. Visa tai užima nemazai vietos ant stalvirsio. Dar relingus pasidarė ir prikabino visokio gėrio. Suskaičiavau - vien tik pjaustymo peilių 15. Klausiu - kam jum tiek? Be įprastų funkcijų išgirdau - šituo peiliu sviestą tepu ant duonos, anuo - bulves pjaustau tiesiai į keptuvę, anas tupas - juo pjaustau sausainius... Ir taip be galo. Aš jau geriau peilį praplausiu rankom, bet man jų 7 per akis. Ir tai burbuliuoju vyrui, kad ismest du reikia. Užtat mama ir stebisi - kaip čia taip - pas ja virtuvė du kart didesnė pagal plotą, o darbinio paviršiaus mažiau nei pas mane.
Tiesiog saikas turi būt.
QUOTE(murce @ 2014 03 20, 10:21)
Aš spalvų klausimais, ar pas visas orkaitė ir viryklė tokios pačios spalvos?
Virtuvė bus balta, stalviršis juodas. Kaip manot, kai atrodytų juoda orkaitė(po kaitlente bus montuojama), o kaitlentė balta Tada dar baltą kriauklę dėčiau į kompaniją
Virtuvė bus balta, stalviršis juodas. Kaip manot, kai atrodytų juoda orkaitė(po kaitlente bus montuojama), o kaitlentė balta Tada dar baltą kriauklę dėčiau į kompaniją
Aš jūsų vietoj galvočiau juodą kaitlente, juoda orkaite, juodą kriauklę dėti.
Tiesiog gal būt sunku tą baltuma atitaikyti. Plokštė gali būt vienokio baltumo, kaitlente kitokia, kriauklė dar kitokia. Gerai jei pavyks atspalvius atitaikyti. O jei ne...
Niekaip neapsisprendžiu dėl virtuvės baldų išdėstymo gal galėtumėte patarti, kuris variantas patogesnis būtų
I variantas
II variantas
III variantas
I variantas
II variantas
III variantas
Gal 3 variantas. Man nelabai patinka skalbimo masina virtuveje..
Pas mus labai maža vonia, nėra kur statyti skalbimo mašinos
man 1 variantas arba 2. 3 atmesciau sau del to kad kailente prie pat spintos. Pirmam daugiau darbastalio negu antram
tokioje situacijoje būčiau už I
QUOTE(murce @ 2014 03 20, 11:21)
As atvirksciai daryciau - orkaite balta, o kaitlente juoda.
Kazkas rase del atspalviu. Tai visai nebijau Graziai suderinus spalvas ir padarius kazkokia idomia visuma - dar graziau, nei pasirinkti elementariausia varianta - taip gali visi
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 03 19, 20:25)
aciu dar karta pasisakiusiom apie indaplove
jop, Juodai tikrai talentinga tokia mandra jauciuos ateidama pas baldininkus ir sakydama kad turiu vizualizacija
jop, Juodai tikrai talentinga tokia mandra jauciuos ateidama pas baldininkus ir sakydama kad turiu vizualizacija
Laba vakara,
labai dziaugiuosi atradusi sia tema siandien, visa diena tik ir skaitau, negaliu atsistebeti patarimais ir graziais vaizdais Jau sapnuojasi man virtuve, o laiko nedaug, nes elektrikas turi vedzioti elektra, tai reikia susigalvoti, ko noriu...
Ruta777, jusu ikeltas pirmasis virtuves brezinukas labai panasus i mano braizoma lapuose siuo metu, tik pas mus langas ilgesnis, is 3 daliu, tai sunkiai isgalvoju, kaip geriau sudejus viska. Indu dziovykla man iseina taip pat tik stalciuje, nes kriaukle po langu, tai nezinau, ar verta ja daryti.. jei isplauni kazka rankomis, tai galima turbut prie kriaukles palikti nudziuti ir i stalciu ideti... Bandysiu nupiesti ryt kazkaip ir prasysiu patarimu.
Del indaploves tai tikrai, kol jos nera, atrodo, kad nereikia, o kai pabandai - rankos nebekyla plauti indu, as irgi tik uz 60 cm
QUOTE(*Radvileee @ 2014 03 20, 16:27)
Niekaip neapsisprendžiu dėl virtuvės baldų išdėstymo gal galėtumėte patarti, kuris variantas patogesnis būtų
I variantas
II variantas
III variantas
I variantas
II variantas
III variantas
O kur šaldytuvas?
Man I variantas atrodo patogesnis.
I variante nėra mikrobanginės, kitur ji yra. Tai ji bus ar ne?
Skalbimo mašina įmontuojama?
Bet čia priklauso kokia patalpa - ar vien tik virtuvė, ar sujunta su svetaine, kur valgmasis stalas.
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 03 20, 10:12)
jie issitraukia po viena ir patogiau yra pakabint tada ranksluostuka
turim toki- labai nepraktiska kazkaip
man labiau patiktu ankstesneje pateiktoje nuotraukoje, kur viduje, prie spinteles duru pakabinta
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 20, 20:27)
As atvirksciai daryciau - orkaite balta, o kaitlente juoda.
Kazkas rase del atspalviu. Tai visai nebijau Graziai suderinus spalvas ir padarius kazkokia idomia visuma - dar graziau, nei pasirinkti elementariausia varianta - taip gali visi
tik svarbu ir su tuo nepersistengti
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2014 03 20, 23:27)
turim toki- labai nepraktiska kazkaip
man labiau patiktu ankstesneje pateiktoje nuotraukoje, kur viduje, prie spinteles duru pakabinta
kuom nepraktiska? pas mano mama jis spinteles viduje ir yra naujojoj virtuvej cia turbut vel gi kaip kam patogiau...man kaip tik atrodo jusu paminetas variantas nepatogus nes reik uzkisti ranksluosti per tarpeli, o sita issitrauki ir per sona uzmauni man vaikas "N" kartu per diena senojoj mamos virtuvej nuiimineja tuos rankluoscius, tai net nepykstu nes ner vargo uzdeti