QUOTE(Juodai @ 2014 03 19, 23:37)
Viską labai patogu
. Tik puodelius su stiklinėm ir kitai stiklais laikau pakabinamose spintelėse.. Na ir dar kai ką, kadangi tų pakabinamų pas mane sočiai, tai reikia į jas ko nors prikraut
Ačiū
.
, kad taip jaučiatės. Kaip Jums sekasi su baldininkais? Pas ką kreipėtės?
tai vat kad mano pakabinamos spinteles gaunas tolokai nuo kriaukles tai svarstau ar logiska dziovykla det is talciu salia kriaukles?
gal nelabai...
kol kas baldininku neissirinkau...buvom tik somejoj ir JBM balduose... galvoju kad reik biski dar palaukt su uzsakymais, nes vyras pats apdaila darys tai kazkodel jauciu kad uztruks
garbes sau tikrai neprisiimu del vizualizacijos
sakau: "talentinga drauge padare"
QUOTE(Mindija @ 2014 03 20, 09:36)
Aš ir už 60cm
Nors tai mano pirmoji indaplovė ir neteko naudotis 45cm pločio, bet sunkiai įsivaizduoju save beplaunančią dalį indų rankom. Ot greit išpindėjau. Kišu viską, pjaustymo lentas, peilius (šitų dar reiks dasipirkt, ba žiūrėk iki vakaro ir nėr kuo duonos atsipjjaut) ir t.t. Aij, dar vargas man, nes vieną samtį tik turiu, tai va jei prireikia, tai tenka rankom plaut
Aš už platesnius stalčius
Nereikia tos džiovyklos
Ką ten džiausit? Švarias, sausas lėkštes?
Čia panašiai kaip ištraukt drabužius iš skalbinių džiovyklės ir kabint ant šniūro
Nebus maži
Gi bokštų iš 20vnt lėkščių tikrai nestatysit (nors tas 20 laisvai ir tilptų per aukštį, bet svoris koks
), o ir abejoju ar kokius 3-4 puodus vieną ant kito dėsit.
tikiuos kad taip greit "neispindesiu" kaip jus ir plausiu ne tik indaplove naudojant bet ir kriaukle
todel manau kad man dziovykle tikrai reikalinga..ir seip pripratau kad lekstes ir puodeliai "sukabinti"... jauciu teks nuo kriaukles pasivaiksciot iki kabyklos
gerai, kaloriju daugiau sudeginsiu
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 20, 10:27)
gal yra kas užmatęs kokių naujovių rankšluosčiams laikyt virtuvėj? kažkas siūlė popierinius naudot, bet kažkaip pripratau aš prie medžiaginių, o kur juos paslėpus laikyt, nesugalvoju
na pas mano mama ne naujove tikrai bet patogus...senojoj virtuvej istraukiami strypeliai atviroj spintelej siauroj be dureliu, o naujojo tai vienoj spintelej viduj uz dureliu pasleptas toks pats istraukiamas
Papildyta:
kazkas tokio pas mano mama
jie issitraukia po viena ir patogiau yra pakabint tada ranksluostuka