Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(Ruta7777 @ 2014 03 19, 20:25)
jop, Juodai tikrai talentinga  cool.gif tokia mandra jauciuos ateidama pas baldininkus ir sakydama kad turiu vizualizacija  cool.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif

Ir as noreciau pakalusti, kadangi puodai bus stalciuje koks patogiausias stalciaus aukstis? Palnuoju daryti tris stalcius, virsutinis maziausias, vidurinis didesnis ir apatinis didziausias, bet baisu, kad nebutu per mazi.
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2014 03 19, 22:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Ir as noreciau pakalusti, kadangi puodai bus stalciuje koks patogiausias stalciaus aukstis? Palnuoju daryti tris stalcius, virsutinis maziausias, vidurinis didesnis ir apatinis didziausias, bet baisu, kad nebutu per mazi.

Pas mano mama virsutinis mazas o kiti du vienodi dideli tai telpa i tios du stalcius ir puodai ir bliudukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 03 19, 15:15)
bet tada pagalvojau kaip as is plautuves i ja indus sukrausiu g.gif nes atidarius indaplove nebeliks priejimo prie plautuves galvoju  g.gif

Žinokit susipainiojau bišk dėl tos Jūsų plautuvės ir indaplovės doh.gif ... Nus tikrai nelabai prieisit prie plautuvės ir tuo nukirstos plautuvės spintelės atveju unsure.gif. Čia labai reikia matuotis...
Pamatavau - atidarytos indaplovės durelės atsikiša nuo fasadų apie 58cm. Viskas priklauso nuo to, kokio pločio bus kampinės spintelės durelės g.gif . Aš taip grubiai primečiau, kad jei būtų jos 30cm, tai visai įmanoma bišk apsižergus indaplovės atidarytų durelių kampą padoriai pasiekti plautuvę - bet čia žinot, tik vaizduotė mano stovint prie tiesios virtuvės doh.gif . Tai kokio pločio tos durelės išeina?
Papildyta:
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 03 19, 21:25)
ka ptogiausia stalciuose laikyt? ar kasnors daret leksciu ir puoduku dziovykla stalciuje?  g.gif  biggrin.gif

Viską labai patogu thumbup.gif . Tik puodelius su stiklinėm ir kitai stiklais laikau pakabinamose spintelėse.. Na ir dar kai ką, kadangi tų pakabinamų pas mane sočiai, tai reikia į jas ko nors prikraut hihihi.gif
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 03 19, 21:25)
jop, Juodai tikrai talentinga  cool.gif tokia mandra jauciuos ateidama pas baldininkus ir sakydama kad turiu vizualizacija  cool.gif  biggrin.gif

Ačiū bigsmile.gif . thumbup.gif , kad taip jaučiatės. Kaip Jums sekasi su baldininkais? Pas ką kreipėtės?
Atsakyti
Aš tai vietoj kiskius taip ir palikčiau, kaip pasibraižė ax.gif Pas mane nuo plautuvės iki indaplovės dar didesnis atstumas ir nieko. Maisto likučius nužeri šiukšlinėn ir neši indaplovėn smile.gif Ir kai kiekvienas savo indus nešioja, tai net nesijaučia, bet va jei stalčius indams būtų toliau nuo indaplovės, tai tikrai būtų nepatogu nešiot visus indus doh.gif

QUOTE(Ruta7777 @ 2014 03 19, 20:25)
aciu dar karta pasisakiusiom apie indaplove  thumbup.gif

kitas klausimas geriau stalciai 60cm ar 80cm? biggrin.gif  ka dedat i stalcius? puodus desiu i karusele kampine, kruopas i vertikalu stalciu (nzn kaip tiksliai vadinas)  biggrin.gif ka ptogiausia stalciuose laikyt? ar kasnors daret leksciu ir puoduku dziovykla stalciuje?  g.gif  biggrin.gif

Aš ir už 60cm drinks_cheers.gif Nors tai mano pirmoji indaplovė ir neteko naudotis 45cm pločio, bet sunkiai įsivaizduoju save beplaunančią dalį indų rankom doh.gif doh.gif Ot greit išpindėjau blink.gif lotuliukas.gif Kišu viską, pjaustymo lentas, peilius (šitų dar reiks dasipirkt, ba žiūrėk iki vakaro ir nėr kuo duonos atsipjjaut) ir t.t. Aij, dar vargas man, nes vieną samtį tik turiu, tai va jei prireikia, tai tenka rankom plaut lotuliukas.gif

Aš už platesnius stalčius drinks_cheers.gif

Nereikia tos džiovyklos ax.gif Ką ten džiausit? Švarias, sausas lėkštes?

Čia panašiai kaip ištraukt drabužius iš skalbinių džiovyklės ir kabint ant šniūro biggrin.gif

QUOTE(Streamy @ 2014 03 19, 21:15)

Nebus maži mirksiukas.gif Gi bokštų iš 20vnt lėkščių tikrai nestatysit (nors tas 20 laisvai ir tilptų per aukštį, bet svoris koks doh.gif ), o ir abejoju ar kokius 3-4 puodus vieną ant kito dėsit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 20 kovo 2014 - 08:46
vakar kaip tik derinau projektą su gamintojais. kadangi turėsim dar vieną mažą virtuvėlę, tai labai netikėtai išsirinkau virtuvę su mediniu fasadu ir tokiu pat stalviršiu. Pasirodo visai smagiai toks derinys gali atrodyt smile.gif .. ir rankenėles pasirinkau ne tipiškas ilgas ar apvalias o kvadratines tokias smile.gif pažiūrėsim kas gausis hihihi.gif
Atsakyti
Kažkaip niekad neišėjo iš kalbos, bet man dar labai pasiteisino stovelis dangčiams, kurį įdėjau į stalčių ax.gif
Neturiu naujų nuotraukų, tai įkelsiu vieną iš pirmų darytų blush2.gif

user posted image

Atsakyti
gal yra kas užmatęs kokių naujovių rankšluosčiams laikyt virtuvėj? kažkas siūlė popierinius naudot, bet kažkaip pripratau aš prie medžiaginių, o kur juos paslėpus laikyt, nesugalvoju g.gif

gal taip ? smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 20 kovo 2014 - 09:31
QUOTE(Mindija @ 2014 03 20, 09:57)
Kažkaip niekad neišėjo iš kalbos, bet man dar labai pasiteisino stovelis dangčiams, kurį įdėjau į stalčių ax.gif
Neturiu naujų nuotraukų, tai įkelsiu vieną iš pirmų darytų blush2.gif

Man labai pagelbėjote- kaip tik sukau galvą, kur juos įtaisyti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 19, 23:37)
Viską labai patogu  thumbup.gif . Tik puodelius su stiklinėm ir kitai stiklais laikau pakabinamose spintelėse.. Na ir dar kai ką, kadangi tų pakabinamų pas mane sočiai, tai reikia į jas ko nors prikraut hihihi.gif

Ačiū bigsmile.gifthumbup.gif , kad taip jaučiatės. Kaip Jums sekasi su baldininkais? Pas ką kreipėtės?

tai vat kad mano pakabinamos spinteles gaunas tolokai nuo kriaukles tai svarstau ar logiska dziovykla det is talciu salia kriaukles? g.gif biggrin.gif gal nelabai...
kol kas baldininku neissirinkau...buvom tik somejoj ir JBM balduose... galvoju kad reik biski dar palaukt su uzsakymais, nes vyras pats apdaila darys tai kazkodel jauciu kad uztruks biggrin.gif
garbes sau tikrai neprisiimu del vizualizacijos biggrin.gif sakau: "talentinga drauge padare" cool.gif

QUOTE(Mindija @ 2014 03 20, 09:36)
Aš ir už 60cm drinks_cheers.gif  Nors tai mano pirmoji indaplovė ir neteko naudotis 45cm pločio, bet sunkiai įsivaizduoju save beplaunančią dalį indų rankom. Ot greit išpindėjau. Kišu viską, pjaustymo lentas, peilius (šitų dar reiks dasipirkt, ba žiūrėk iki vakaro ir nėr kuo duonos atsipjjaut) ir t.t. Aij, dar vargas man, nes vieną samtį tik turiu, tai va jei prireikia, tai tenka rankom plaut

Aš už platesnius stalčius

Nereikia tos džiovyklos ax.gif Ką ten džiausit? Švarias, sausas lėkštes?

Čia panašiai kaip ištraukt drabužius iš skalbinių džiovyklės ir kabint ant šniūro biggrin.gif
Nebus maži mirksiukas.gif Gi bokštų iš 20vnt lėkščių tikrai nestatysit (nors tas 20 laisvai ir tilptų per aukštį, bet svoris koks doh.gif ), o ir abejoju ar kokius 3-4 puodus vieną ant kito dėsit.

tikiuos kad taip greit "neispindesiu" kaip jus ir plausiu ne tik indaplove naudojant bet ir kriaukle lotuliukas.gif todel manau kad man dziovykle tikrai reikalinga..ir seip pripratau kad lekstes ir puodeliai "sukabinti"... jauciu teks nuo kriaukles pasivaiksciot iki kabyklos biggrin.gif gerai, kaloriju daugiau sudeginsiu lotuliukas.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 20, 10:27)
gal yra kas užmatęs kokių naujovių rankšluosčiams laikyt virtuvėj? kažkas siūlė popierinius naudot, bet kažkaip pripratau aš prie medžiaginių, o kur juos paslėpus laikyt, nesugalvoju  g.gif

na pas mano mama ne naujove tikrai bet patogus...senojoj virtuvej istraukiami strypeliai atviroj spintelej siauroj be dureliu, o naujojo tai vienoj spintelej viduj uz dureliu pasleptas toks pats istraukiamas 4u.gif
Papildyta:
kazkas tokio pas mano mama
user posted image

jie issitraukia po viena ir patogiau yra pakabint tada ranksluostuka 4u.gif
Atsakyti
Aš spalvų klausimais, ar pas visas orkaitė ir viryklė tokios pačios spalvos?

Virtuvė bus balta, stalviršis juodas. Kaip manot, kai atrodytų juoda orkaitė(po kaitlente bus montuojama), o kaitlentė balta g.gif Tada dar baltą kriauklę dėčiau į kompaniją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 03 20, 10:12)

tikiuos kad taip greit "neispindesiu" kaip jus ir plausiu ne tik indaplove naudojant bet ir kriaukle  lotuliukas.gif todel manau kad man dziovykle tikrai reikalinga..ir seip  pripratau kad lekstes ir puodeliai "sukabinti"... jauciu teks nuo kriaukles pasivaiksciot iki kabyklos biggrin.gif gerai, kaloriju daugiau sudeginsiu  lotuliukas.gif
na pas mano mama ne naujove tikrai bet patogus...senojoj virtuvej istraukiami strypeliai atviroj spintelej siauroj be dureliu, o naujojo tai vienoj spintelej viduj uz dureliu pasleptas toks pats istraukiamas 4u.gif

Nu jums geriau žinot kaip bus hihihi.gif
17 metų džioviau indus džiovykloje, jau kitaip ir kad būt negali neįsivaizdavau. Aišku, kad kartais (kol dar nebuvo baldu) ir abejonių kildavo ir save keikiau, kam tos Juodai paklausiau (taip taip, čia pasinaudojau jos patirtim indus stalčiun dėt), bet dabar atsidžiaugt negaliu thumbup.gif Ačiū Juodai didelis dar, dar ir dar kartą už protingus patarimus notworthy.gif
Tai dabar kai pas draugę nueinu ir matau kaip puodelius traukia iš džiovyklos, tai nei verkt nei juoktis norisi... Klausiu, o tu rankom juos plauni? Ne, sako, iš indaplovės ten juos "džiaunu" unsure.gif Ir tada taip gera palieka, kad tokio klepsuso nepasidariau ir aš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2014 03 20, 11:21)
Aš spalvų klausimais, ar pas visas orkaitė ir viryklė tokios pačios spalvos?

Virtuvė bus balta, stalviršis juodas. Kaip manot, kai atrodytų juoda orkaitė(po kaitlente bus montuojama), o kaitlentė balta  g.gif  Tada dar baltą kriauklę dėčiau į kompaniją  ax.gif

Manau bus gerai. pas mano mamą ir sesę baltos blizgios virtuvės o buitinė technika tamsi ir gerai atrodo smile.gif

ruta777, man tos rankšluostinės siauros nea schmoll.gif
Atsakyti