kažkaip susidraugavau pusiau su Ikea programa tik neradau lentynų, kurios kelios prie lango ir vyno spintelė kažkokia geltona
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 19, 15:17)
kažkaip susidraugavau pusiau su Ikea programa tik neradau lentynų, kurios kelios prie lango ir vyno spintelė kažkokia geltona
o radot Ikejos programoj kur nustatyti konkretu spinteliu ilgi? as randu tik standartinius - 40, 60 ir max 80
QUOTE(kiskius @ 2014 03 19, 14:19)
o radot Ikejos programoj kur nustatyti konkretu spinteliu ilgi? as randu tik standartinius - 40, 60 ir max 80
nea, ten turbūt tokie ir tėra .
QUOTE(kiskius @ 2014 03 19, 13:42)
Kas man labiausiai tokiam variante nepatinka, tai, kad virsutini uspinteliu linija visai nesutampa su apatinemis kazin kaip realybej tas nesutapimas atrodytu? be to indaplove per toli nuo kriaukles, o atidarius stalcius salia idaploves (kur turetu buti dedami indai) prie kriaukles jau neprieisi
Dėl linijų tai nepergyvenkit labai. Svarbu kai kurios sutampa ir to visiškai pakanka . Pas mane nė viena (!) viršutinių-apatinių spintelių linija nesutampa ir ką... Viska ok .
Vat kad indaplovė kiek tolėliau nuo plautuvės tai nelabai gerai. Ir ne dėl to, kad atidarę stalčius indams iš indaplovs sudėti neprieisit prie plautuvės - o kam prie jos tada eiti ,- o dėl to, kad sudedant nešvarius indus į indaplovę gali tekt trepsėt nuo plautuvės iki jos. Stumkit indaplovę į dešinę prie pat kampinės spintelės - taip ir indus patogiau sukrausit jon, ir iš jos patogiai į stalčius vienus, kairėje, ar kitus, dešinėje, už plautuvės
QUOTE(kiskius @ 2014 03 19, 14:19)
Ikea programoj greičiausia bus tik standartinių išmatavimų spintelės - tokios, kokias jie gamina
Nesenai kazkuri buto klaususi apie HPL kainas sienelems, tai siandien visai netycia radau gan issamu asortimenta su kainomis:
http://furnitanas.lt...o-laminatai-hpl
Papildyta:
pradinis variantas toks ir buvo, bet tada pagalvojau kaip as is plautuves i ja indus sukrausiu nes atidarius indaplove nebeliks priejimo prie plautuves galvoju
Papildyta:
Man dar sitas plautuves variantas visai simpatiskas ir patogus atrodo, as panasiai ir galvojau pradzioj
http://furnitanas.lt...o-laminatai-hpl
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 03 19, 16:06)
Stumkit indaplovę į dešinę prie pat kampinės spintelės - taip ir indus patogiau sukrausit jon, ir iš jos patogiai į stalčius vienus, kairėje, ar kitus, dešinėje, už plautuvės
pradinis variantas toks ir buvo, bet tada pagalvojau kaip as is plautuves i ja indus sukrausiu nes atidarius indaplove nebeliks priejimo prie plautuves galvoju
Papildyta:
Man dar sitas plautuves variantas visai simpatiskas ir patogus atrodo, as panasiai ir galvojau pradzioj
QUOTE(kiskius @ 2014 03 19, 12:04)
Idomu tik kaip tas rozetes naudoja kampe? Niekaip nesuprantu kam jos ten.
QUOTE(clubnika @ 2014 03 19, 13:36)
Aš kiek matau, tai ten jungtukai..
QUOTE(clubnika @ 2014 03 19, 16:36)
ten kampe dar galima butu koki virduli laikyt ar kazka panasaus, kad tas rozetes panaudot, bet kam jos taip aukstai tai ir as nesuprantu
QUOTE(clubnika @ 2014 03 19, 15:36)
Aš kiek suprantu, čia tėra vizualizacija . Joje visko gali pripiešti . Kažin, ar realiai žmonės taip darytųsi
QUOTE(Juodai @ 2014 03 19, 18:00)
Aš kiek suprantu, čia tėra vizualizacija . Joje visko gali pripiešti . Kažin, ar realiai žmonės taip darytųsi
nu nieko sau kokybiska vizualizacija as net nesuabejojau, kad cia tikros foto daugiau foto to namo cia http://www.houzz.com...oom-other-metro
QUOTE(kiskius @ 2014 03 19, 17:06)
nu nieko sau kokybiska vizualizacija
Na, nežinau, gal aš ir klystu, bet ten taip viskas sterilu ... Kas jau laiko namuose vyno butelį pasidėję užkimštą ir dvi pripiltas taures šalia ? Ir augalai nelabai tikri . Pasinagrinėkit detales ir pamatysit, kad tai tik piešinys. O profesionalai labai tikroviškai vizulkas padaro .
Va čia pasižiūrėkit .
aciu dar karta pasisakiusiom apie indaplove
kitas klausimas geriau stalciai 60cm ar 80cm? ka dedat i stalcius? puodus desiu i karusele kampine, kruopas i vertikalu stalciu (nzn kaip tiksliai vadinas) ka ptogiausia stalciuose laikyt? ar kasnors daret leksciu ir puoduku dziovykla stalciuje?
jop, Juodai tikrai talentinga tokia mandra jauciuos ateidama pas baldininkus ir sakydama kad turiu vizualizacija
kitas klausimas geriau stalciai 60cm ar 80cm? ka dedat i stalcius? puodus desiu i karusele kampine, kruopas i vertikalu stalciu (nzn kaip tiksliai vadinas) ka ptogiausia stalciuose laikyt? ar kasnors daret leksciu ir puoduku dziovykla stalciuje?
jop, Juodai tikrai talentinga tokia mandra jauciuos ateidama pas baldininkus ir sakydama kad turiu vizualizacija