Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

kažkaip susidraugavau pusiau su Ikea programa smile.gif tik neradau lentynų, kurios kelios prie lango ir vyno spintelė kažkokia geltona smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 19, 15:17)
kažkaip susidraugavau pusiau su Ikea programa smile.gif tik neradau lentynų, kurios kelios prie lango ir vyno spintelė kažkokia geltona smile.gif

o radot Ikejos programoj kur nustatyti konkretu spinteliu ilgi? as randu tik standartinius - 40, 60 ir max 80 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskius: 19 kovo 2014 - 13:19
QUOTE(kiskius @ 2014 03 19, 14:19)
o radot Ikejos programoj kur nustatyti konkretu spinteliu ilgi? as randu tik standartinius - 40, 60 ir max 80  g.gif

nea, ten turbūt tokie ir tėra .
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 03 19, 13:42)
Kas man labiausiai tokiam variante nepatinka, tai, kad virsutini uspinteliu linija visai nesutampa su apatinemis  g.gif kazin kaip realybej tas nesutapimas atrodytu? be to indaplove per toli nuo kriaukles, o atidarius stalcius salia idaploves (kur turetu buti dedami indai) prie kriaukles jau neprieisi  g.gif

Dėl linijų tai nepergyvenkit labai. Svarbu kai kurios sutampa ir to visiškai pakanka irnesakyk.gif. Pas mane nė viena (!) viršutinių-apatinių spintelių linija nesutampa ir ką... Viska ok smile.gif .
Vat kad indaplovė kiek tolėliau nuo plautuvės tai nelabai gerai. Ir ne dėl to, kad atidarę stalčius indams iš indaplovs sudėti neprieisit prie plautuvės - o kam prie jos tada eiti g.gif ,- o dėl to, kad sudedant nešvarius indus į indaplovę gali tekt trepsėt nuo plautuvės iki jos. Stumkit indaplovę į dešinę prie pat kampinės spintelės - taip ir indus patogiau sukrausit jon, ir iš jos patogiai į stalčius vienus, kairėje, ar kitus, dešinėje, už plautuvės bigsmile.gif

QUOTE(kiskius @ 2014 03 19, 14:19)
o radot Ikejos programoj kur nustatyti konkretu spinteliu ilgi? as randu tik standartinius - 40, 60 ir max 80  g.gif

Ikea programoj greičiausia bus tik standartinių išmatavimų spintelės - tokios, kokias jie gamina mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesenai kazkuri buto klaususi apie HPL kainas sienelems, tai siandien visai netycia radau gan issamu asortimenta su kainomis:
http://furnitanas.lt...o-laminatai-hpl
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 03 19, 16:06)
Stumkit indaplovę į dešinę prie pat kampinės spintelės - taip ir indus patogiau sukrausit jon, ir iš jos patogiai į stalčius vienus, kairėje, ar kitus, dešinėje, už plautuvės bigsmile.gif

pradinis variantas toks ir buvo, bet tada pagalvojau kaip as is plautuves i ja indus sukrausiu g.gif nes atidarius indaplove nebeliks priejimo prie plautuves galvoju g.gif
Papildyta:
Man dar sitas plautuves variantas visai simpatiskas ir patogus atrodo, as panasiai ir galvojau pradzioj
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 03 19, 12:04)
Na va radau ir modernia virtuve su ta kampine spintele - gal ir visai nieko  rolleyes.gif 
user posted image

Idomu tik kaip tas rozetes naudoja kampe? Niekaip nesuprantu kam jos ten.
Atsakyti
QUOTE(clubnika @ 2014 03 19, 13:36)

Aš kiek matau, tai ten jungtukai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(clubnika @ 2014 03 19, 16:36)

ten kampe dar galima butu koki virduli laikyt ar kazka panasaus, kad tas rozetes panaudot, bet kam jos taip aukstai tai ir as nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(clubnika @ 2014 03 19, 15:36)

Aš kiek suprantu, čia tėra vizualizacija ax.gif . Joje visko gali pripiešti smile.gif . Kažin, ar realiai žmonės taip darytųsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 19, 18:00)
Aš kiek suprantu, čia tėra vizualizacija ax.gif . Joje visko gali pripiešti smile.gif . Kažin, ar realiai žmonės taip darytųsi doh.gif

nu nieko sau kokybiska vizualizacija blink.gif bigsmile.gif as net nesuabejojau, kad cia tikros foto blush2.gif daugiau foto to namo cia http://www.houzz.com...oom-other-metro
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 03 19, 17:06)
nu nieko sau kokybiska vizualizacija  blink.gif 

Na, nežinau, gal aš ir klystu, bet ten taip viskas sterilu smile.gif ... Kas jau laiko namuose vyno butelį pasidėję užkimštą ir dvi pripiltas taures šalia hihihi.gif ? Ir augalai nelabai tikri mirksiukas.gif . Pasinagrinėkit detales ir pamatysit, kad tai tik piešinys. O profesionalai labai tikroviškai vizulkas padaro smile.gif .
Va čia pasižiūrėkit mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 19 kovo 2014 - 16:34
aciu dar karta pasisakiusiom apie indaplove thumbup.gif

kitas klausimas geriau stalciai 60cm ar 80cm? biggrin.gif ka dedat i stalcius? puodus desiu i karusele kampine, kruopas i vertikalu stalciu (nzn kaip tiksliai vadinas) biggrin.gif ka ptogiausia stalciuose laikyt? ar kasnors daret leksciu ir puoduku dziovykla stalciuje? g.gif biggrin.gif

jop, Juodai tikrai talentinga cool.gif tokia mandra jauciuos ateidama pas baldininkus ir sakydama kad turiu vizualizacija cool.gif biggrin.gif
Atsakyti