Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(Flirt @ 2014 03 19, 00:08)
Rita, as tik uz 600  indaplove, jei tik yra vietos thumbup.gif  Mes 450 desim, bet tik del mazos patalpos verysad.gif

Aš ir tik už 60 cm drinks_cheers.gif
Atsakyti
be konkurencijos? biggrin.gif tada vadinas man reik 60cm indaploves biggrin.gif
Atsakyti
60 be konkurencijos 4u.gif
Atsakyti
Kiek domejausi, tai tikrai visur patariama deti 60 cm indaplove jei tik yra vietos, be konkurencijos biggrin.gif
Atsakyti
aš ir už 60cm indaplovę biggrin.gif

o dėl sąmatų, mes irgi skaičiuojam atskirai medžiagas ir darbus smile.gif
Atsakyti
tai norit, mergaites, pasakyt, kad 45 indaplove niekam tikus? doh.gif

mes kaip tik planuojam tokia statyt, nes 60 niekaip netelpa....

apsvieskit kas ir kaip... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 03 19, 08:18)

tai jei netelpa, tai ir nereik, nors man irgi sakyčiau sunkiai telpa, bet aš kišu 60cm smile.gif dabar turiu 45cm, tai man ji tokia miniatiūrinė po 60cm, nieks netelpa, bet tai mūsų ir šeima didelė. galiu pasakyt, kad su 45cm gyvent galima, bet geriau ir patogiau 60cm biggrin.gif
Atsakyti
nu o jei taip skaiciuojant vienetais, kiek ko galima ikista i ta 45 cm, na ka nors kaip pavizdi koki ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 03 19, 00:05)
tiesiog, pvz mes desim ne integruota saldytuva, tad automatiskai norint virtuvinio vientisumo orkaite bus salia darbastalio, o saldytuvas toleliau smile.gif

drinks_cheers.gif Jūsų variante taip, tačiau kalba ėjo apie interuojamą, bent jau aš tokį turėjau omeny ax.gif . Kiekvienam savo drinks_cheers.gif .
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 03 19, 00:05)
Klausimas turejusioms indaploves smile.gif  reikia 60cm ar uztenka 45cm?

Jei vietos pakankamai - kiek pamenu, pas Jus jos sočiai, aišku geriau 60cm.

QUOTE(Robulis @ 2014 03 19, 09:18)

Visai ne niekam tikus, viskas gerai su ja. 7 metus turėjau 45cm - ir viskas thumbup.gif buvo. Esmė tame, kad 60cm ir 45cm indaplovių kainos nelabai skiriasi, dėl to finansiškai lyg ir nelabai apsimoka mažesnės pirkti. Tačiau, jeigu didesnė netelpa, dėkit 45cm, tikrai nereikia verstis per galvą ir atimti tuos 15cm pvz iš stalčių.
Dėl indų kiekio - indaplovių aprašymuose dažniausiai būna parašyta, kiek indų komplektų telpa jon. Palyginkit mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 03 19, 08:18)

Pas mane 45, bet jei būtų galimybė dėčiau 60. Tiesiog nebuvo kur.
Nors tik dviese esam.
Atsakyti
Kalbėjot apie detalias virtuvių sąmatas čia...
Žinot ką, neturėjau tokios sąmatos schmoll.gif . Kai dariausi virtuvę Nabuke, pateikė jie mums sąmatą, greičiau sąskaitą, ir punktai joje buvo tokie:
user posted image

Kaip matot, nėra jokių išsmulkinimų iki plokščių, stiklo, lankstų, varžtų kainos. Net darbai neišskirti.

Dabartinės virtuvės gamintojas išvis jokios sąmatos nepateikė, tik vieną sumą pasakė, pasirašėm sutartį ir psio. Vienąkart tek jam perskaičiuoti kainą, nes pirminį jo projektą "paturbinau" 11 punktų hihihi.gif ... bet sakės, kad tikisi, jog daugiau perskaičiuoti nereikės, jes jo žodžiais "aš gamintojas, ne sąmatininkas".
Žinokit tie detalūs skaičiavimai išties užima laiko, o kas už tai mokės? Gerai, Mindija, Teka, aš dirbame įmonėse tokį darbą, už tai gaunam algą. O vat individualus gamontojas - amatininkas baldžius nori dirbti savo darbą - gaminti baldus. Žinoma, jis per laiką yra pasiskaičiavęs už kiek jam apsimoka parduoti savo produktą. Kiekvienam aišku, kad patiems užsakinėjant medžiagas ir susirinkinėjant baldus gausis pigiau, tačiau darbo valandų tai neįvertinat. Neįvertinat ir to, kad neprofesionalai esat, nežinot kai kurių subtilybių, yra galimybė prisidaryti kliurkų, arba laiko prasme daug ilgiau užtrukti, nei tai padarytų proesionalas. Šito pinigais nesuskaičiuojat. O paskaičiuokit kada, įdomu, kokia galutinė baldų kaina gausis.
Mano nuomonė tokia - kiekvienas lai dirba savo darbą. Man vyras kažkada panašiai sakė - aš verčiau savo darbą dirbdamas uždirbsiu pinigus, nei gaišiu laiką pvz dažydamas sienas, ko nei moku, nei patinka daryt, tegul tai daro dažytojas, jam sumokėsiu, kad ir kiek brangiau išeis, bet turėsiu ramią galvą.
Žinoma, yra tokia žmonių grupė, kurie moka absoliučiai viską - valio, džiaugiuosi už juos thumbup.gif . Tokie viską patys pasidaro ir niekam nė dėkui.
Tačiau mes ne tokie. Ir net nesugalvojau kada blusinėtis ir reikalauti smulkių sąmatų schmoll.gif .
O prieš užsakinėjant virtuves pasidomėkit, kokios yra medžiagiškumo galimybės, pasinagrinėkit jų kainas, išsirinkit tai, kas Jums atrodo priimtiniausia. Baldininkui pateikit konkrečius reikalavimus, norus, pasiteiraukit, kaip kaina kistų renkantis vieną ar kitą medžiagą.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 19, 12:14)
Mano nuomonė tokia - kiekvienas lai dirba savo darbą.

Pritariu drinks_cheers.gif o paskui kai pats nezinodamas prisidarai kokiu kliurku tai nei kam priekaistus reikst doh.gif meistru gali prasyt taisyt broka, reikalaut kompensaciju ir t.t., o jei pats ka prisidirbsi tai teliks tik nagus grazuti, mes jau su dabartiniu butu pasimokem klijuodami tapetus doh.gif atrodo kas cia yra isklijuoti tapetus, o tapetai buvo brangus kokybiski, esme ta, kad menkiausias kliju likutis ant gerosios ju puses nei kaip nenusivale doh.gif tai dabar graziai blizga sienos juostomis biggrin.gif

Padekit del virtuves kampo rolleyes.gif pas mus dabar yra toki otipo spintele:
user posted image
man ji graziai ziurisi ir visai patinka, bet dabar vyras nori tokio tipo spinteles po kriaukle ir virsuj:
user posted image
kiek ziuriu pvz man visur negrazu tokio tipo spinteles doh.gif o dar kai prideta tu paaukstinimu, ale kazkam pasideti tai is vis man baisu unsure.gif

o ir kiek skaiciau jos nera patogios, neisnaudojama erdve, uzima daugiau virtuves ploto ir panasiai g.gif pateikit kas nors rimtu argumentu kuo tas nukirstas kampas geriau ir gal kas esat mate grazu pvz su tokiu kampu?
Atsakyti