Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(Juodai @ 2014 03 02, 16:10)
Naradau Europoj niekur  schmoll.gif . Net klausiau pas gamintojus, ar nepardavinėja kur čia - sakė nea, reikia siųstis doh.gif

Tai jau viska isbandzius biggrin.gif Dar ir nuolaidyte nemaza ax.gif Matai, jei butum zmogus garantuotas, kad tokiuos ir gausi, kokiu tikies, tai sakyciau atgailek ir griebk, nes teks gailetis kitus nusipirkus, bet kai nesi 100% tikras ka atsius, tai truputi baisoka g.gif Nors uz tokius pinigus neturetu slamsto atsiust ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2014 03 02, 18:16)
Kaip iš praktikos, jei virtuvėje tarp kabinamų  ir apatinių spintelių dedi stiklą, o po stiklu tapetą? Kaip valymas? kaip naudojimas?  4u.gif

Kas turi stiklą - lyg ir patenkinti yra. Jo priežiūra tikrai paprastesnė, nei sakykim plytelių.

QUOTE(Flirt @ 2014 03 02, 18:31)
bet kai nesi 100% tikras ka atsius, tai truputi baisoka g.gif  Nors uz tokius pinigus neturetu slamsto atsiust ax.gif

Tai va va... o jei nuvils jie mane, kur tada juos dėt g.gif ... išvys vyras iš namų su abiem cvambalais - kur beeisiu unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 02, 16:40)
išvys vyras iš namų su abiem cvambalais - kur beeisiu unsure.gif ?

uz Atlanto cvambalu priduot lotuliukas.gif kol pareisi nebepyks jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 02, 18:10)
Naradau Europoj niekur  schmoll.gif . Net klausiau pas gamintojus, ar nepardavinėja kur čia - sakė nea, reikia siųstis doh.gif
Va pavadinimas.
Ačiū, Braskute_v  4u.gif

Gal tiks g.gif :

http://www.ebay.co.u...=item58aca8fb6e

http://www.johnlewis...lantern/p149128

http://www.ebay.co.u...=item1c3d07ae1f
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 02, 19:40)
.
Tai va va... o jei nuvils jie mane, kur tada juos dėt g.gif ... išvys vyras iš namų su abiem cvambalais - kur beeisiu unsure.gif ?

QUOTE(Flirt @ 2014 03 02, 19:47)
uz Atlanto cvambalu priduot lotuliukas.gif  kol pareisi nebepyks jau biggrin.gif

Prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2014 03 02, 18:16)
Kaip iš praktikos, jei virtuvėje tarp kabinamų  ir apatinių spintelių dedi stiklą, o po stiklu tapetą? Kaip valymas? kaip naudojimas?  4u.gif

Dar ziurit, kaip jis kokybiskai pritaisytas.

Ka isgirdau is gamintoju, tai yra du stiklu variantai - baltu atspalviu ir zaliu. Bet jei dedant apacioj tapeta, gal nera taip svarbu tas stiklo atspalvis unsure.gif Kaina tu stiklu lb skiriasi, tas baltas keliolika kartu brangesnis.
Atsakyti
Jūs man paaiškinkit čia visur tapetas? O čia stiklo yra kur nors? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 02 kovo 2014 - 17:54
QUOTE(braskute_v @ 2014 03 02, 16:54)

Labai grazu, idomu koks ir kaip praktiska..?
Atsakyti
Sveikos,

šiandien ir aš pasidėliojau IKEA programėle virtuvę. Būčiau dėkinga už išsakytas pastabas smile.gif noriu indaplovės, o jinai tiek vietos suryja sad.gif nežinau kaip man čia su visais puodais reikės įsitekt smile.gif

https://fbcdn-sphoto...044318634_n.jpg
Atsakyti
QUOTE(ixiaa @ 2014 03 02, 17:40)
Sveikos,

šiandien ir aš pasidėliojau IKEA programėle virtuvę. Būčiau dėkinga už išsakytas pastabas smile.gif noriu indaplovės, o jinai tiek vietos suryja sad.gif nežinau kaip man čia su visais puodais reikės įsitekt smile.gif

mikrobange ore vaizda gadina labai ax.gif o butinai norit su uzsukimu virtuve daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 02, 19:42)
mikrobange ore vaizda gadina labai ax.gif  o butinai norit su uzsukimu virtuve daryt? g.gif

dėl virtuvės užsukimo, tai kitaip neturiu kur šaldytuvo padėt sad.gif (bent nesugalvoju kur jį kitur būtų galima padėt) prie lango netelpa, nes užstotų langą.
Atsakyti
QUOTE(ixiaa @ 2014 03 02, 18:52)
dėl virtuvės užsukimo, tai kitaip neturiu kur šaldytuvo padėt sad.gif (bent nesugalvoju kur jį kitur būtų galima padėt) prie lango netelpa, nes  užstotų langą.

O jei viska daryti atvirsciai, t.y.:
- prie lango saldytuvas (ten kur dabar yra mikrobange)
- tuomet vietoj virykles - kriaukle
- toliau eina indaplove
- ir vietoj kriaukles --> virykle
- o ten kur dabar yra saldytuvas --> daryt uzsukima, t.y. virtuve gautusi J formos
g.gif

O kiek yra cm nuo lango iki sienos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciaumakau: 02 kovo 2014 - 19:26