QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 18, 13:57)
na pas mane yra bėgeliai orkaitę aš naudojus kasdien, dažniau turbūt nei kaitlentę ir man asmeniškai dažnai tenka bliekas keist vietom, tai tikrai patogu kai šalia karštą ir dažnai sunkią blieką turiu kur šalia pasidėt, tada išimt kitą perkelt vietoj tos ir tt gal kas dažnai gamina, mane labiau supras aš nematau jokios bėdos jei šaldytuvas bus 50 cm toliau juolab kad ne visada iš šaldytuvo ištrauktus produktus dedi ant stalviršio.. o šitoj situacijoj manau jie tiesiai keliautų ar ant/nuo pusbario ar į kriauklę bet kiekvienam kaip patogiau aš ir dabar orkaitę tikrai dėsiu arčiau slaviršio nei šaldytuvą
niekaip nesusidraugauju su Ikea programėle ...
niekaip nesusidraugauju su Ikea programėle ...
Nebūtinai pasidėjmą imant iš šaldytuvo turiu omeny, o pavyzdžiui, kai su krepšiais grįžtate iš parduotuvės, patogu iš jų viską šalia šaldytuvo išsikraut, o paskui iškart viską sudėti į šalia esantį šaldytuvą - o ne trepsėti pirmyn, atgal kad viską sudėtumėt . O orkaitėje sukeisti skardas vietomis tap pat nereikia lakstyti prie stalviršio - išimi vieną, dedi ant durelių, kitos poziciją pakeiti ir pirmąją įkiši - jei taip dažnai gaminat joje, turėjot jau būti atkalę tokią sistemą - kam prie to stalviršio tada
Na, bet ne man trepsėti teks . Kiekvienas darosi, kaip galvoja, kad bus patogu .