Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(Juodai @ 2014 03 17, 14:05)
Na tai , pavyzdinėse virtuvėse daug visokių vykruntasų yra... ax.gif . Jau buvau bepradedanti gailėtis, kad prie kaitlentės nepasidariau tos mažos plautuvytės, ale vyras davė velnių ir liepė nesvaigt  doh.gif  bigsmile.gif . Ištikrųjų, kam ta maža plautuvytė saloj, jei šalia kaitlentės nėra? Rankas nusiplaut prieš imant šaukštą unsure.gifbiggrin.gif
Manau, žiūrėkite kokie Jūsų įpročiai ir pagal juos dėliokitės mirksiukas.gif . O gal Jums išties naudingos tos 2 plautuvės būtų unsure.gif ... man užtenka vienos diiidelės  smile.gif .

jei naudot salą kaip darbinį paviršį, tai ir produktam nuplaut ir rankas nusiplaut po kokios tešlos kočiojimo atrodo logiška smile.gif man jaučiu mažiau kriauklės prie kaitlentės reikia nei prie darbinio paviršiaus.. bet va tada klausimas ar reikalinga ta kita kriauklė g.gif

va galvoju apie tokį dar išplanavimą pas save, tik gaunas veidrodinis atspindys kažkaip taip.. tik tada gal užtenka vienos kriauklės prie lango g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 17 kovo 2014 - 13:19
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 17, 14:15)
jei naudot salą kaip darbinį paviršį, tai ir produktam nuplaut ir rankas nusiplaut po kokios tešlos kočiojimo atrodo logiška smile.gif

drinks_cheers.gif . Aš tai atlieku apsisukus į kitą pusę. Bet čia pas mane dviejų eilių virtuvė, tarp kurių 1300mm, tad žingsnis atgal, ar žingsnis į šoną būtų, visiškai vienodai. O jei pas Jus U formos virtuvėj tarp priešingų stalviršių gausis didesnis atstumas, tada gal ir logiška tą plautuvytę būtų pasidaryt, bet nėra būtina smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 17, 14:36)
drinks_cheers.gif . Aš tai atlieku apsisukus į kitą pusę. Bet čia pas mane dviejų eilių virtuvė, tarp kurių 1300mm, tad žingsnis atgal, ar žingsnis į šoną būtų, visiškai vienodai. O jei pas Jus U formos virtuvėj tarp priešingų stalviršių gausis didesnis atstumas, tada gal ir logiška tą plautuvytę būtų pasidaryt, bet nėra būtina  smile.gif .

gausis taip kaip pasidarysiu smile.gif dabar planuojant man kriauklė gausis prie lango, t.y po kaire ranka, stovint prie užsuktos ,,salos" iš principo gal visai ir nieko g.gif
einu bandyt su Ikea susidėliot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fijonse @ 2014 03 16, 22:04)
Tai vat del kriaukles labiausiai ir abejoju. Bandziau pabraizyti kitoki varianta, kai stama kampine spintele, bet deja...tik 20 cm priekine tokios spinteles dalis gaunasi, tai man i ja netilps nei siuksliu deze sad.gif virykles vietos negaliu keisti, nes ties ta siena ventiliacijos anga. O ten kur indaplobe ir kriaukle, bus vandens ivadas. Kai tokia maza erdve, tai ir galimybes ribotos  g.gif  net nzn ka su ta kriaukle dar butu galima padaryti? gal isvis baldus kazkaip keisti vietomis, bet kaip?  doh.gif

Tai pas mus lygiai tas pats, gaila galutinio brėžinio kol kas neturiu, bet tikrai daug kartų viską keitėm ir galvą sukom ką daryti. Jei šį vakarą gausiu,tai atsiųsiu jums savo pvz, gal kokia mintis ir jums kils 4u.gif
Atsakyti
Rūta7777 klausė apie silikoną tarp spintelės ir plytelių. Taigi turiu apie7 metus.Spalva rusvoka, kaip ir plytelių tarpų glaistas. Ties kriaukle po 4 metų atsirado maži juodi (pelėsiniai) įbrėžimai, gal stipriau pašveičiau, ten drėgmė užsilaikė. Bet vyras silikoną iškrapštė ties kriaukle, vėl uždėjo (turėjo likusio)ir net nesimatė , kad kas keista. Manau jei daugiau ties kriaukle pasaugot, tai ilgiau bus švarus,mano vaikai paaugliai, tai daug gamina, palieka šlapią sienelę..Aš irgi daug gaminu, koncervuoju...Bet į uždedamą juostelę nei už ką nekeisčiau
Atsakyti
gal kas žinote, geriau aliumininis ar gofruotas gartraukio vamzdis gartraukiui su anglies filtrais?
Atsakyti
O Jum parsisiuncia Ikea planavimo programa? Man vis raso, kad palaukite, grotuvas siunciamas, bet taip ir neatsisiuncia. Gal ant Windows 8 neveikia? Jau savaite kaip studijuoju senas temas, patarimus, norisi pasideliot virtuve, o parsisiust programos neiseina. g.gif
Atsakyti
[quote=bruc,2014 03 13, 17:32]
Turėjau senoje virtuvėje, tokias juosteles kaip Dešimtuko pvz, man per pora metų spalva nusitrynė ir liko juodi dryžiai (aišku gal aš labai daug šveičiu) pirmiausia nuėjo ties kaitlente, paskui ten kur rozetes, nes nuo mikserio vis tešla apsitaškydavo ax.gif

Ir įkeliu, kas lieka iš juostelių (4-5 metai naudota). Ko gero, jei virtuvėje būtu verdamas tik kiaušinis sekmadienio pusryčiams taip nenutiktu, bet turint šeima ir valgant namuose nerekomenduočiau ax.gif
[/quote

siaubas doh.gif nes ir pas mane tokia, bet ji man staljuoste graziau nei be jos - buvo padare be jos, bet prasiau uzdeti... nu atsitiks kas nors -nuimsiu ir pakeisiu kita, tikiuos tas nuemimas didelio vargo nesukels meistrui smile.gif nors net nezinau, kiek ji kainavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2014 03 10, 23:57)
meistrai vis pasako bendra kaina ,  o aš noriu kad pasakytų išskaidytai-darbas, tiek plokštes tiek, lankstai ir furnitūra tiek,kad galėčiau rinktis ką galiu pakeisti,gal galiu brangesnę furnitūrą, nes nežinau ka jis ten turi galvoj.pvz siulo nepilno ištraukimo stalčių kažkokius daikčiukus, ogal man norėti geriau pilno.  kaip sureaguos  meistras ir ar pasakys.

is esmes pritariu, bet
galima kad ir tuos pilno nepilno istraukimo stakcius apsiziureti salonuose - pabandyti, paciupineti smile.gif
bet kad ir ju tu paciu pilno ar nepilno istraukimo kainos buna labai skirtingos smile.gif vat idomu - kodel? nors atrodo medziagos tos pacios...
jeigu as uzsisakau baldus deliodamasi juos kaip puzlius, tai gal ir tureciau kainas zinoti.

QUOTE(Dešimtukas @ 2014 03 12, 14:19)
Tai ir perkant lovą ar spintą parduotuvėje Jūs nesužinosite kiek baldų fabrikui kainavo plokštė, kiek veidrodis ir t.t. Kai perkat naują mašiną irgi Jums niekas neduos ataskaitos kiek kainuoja gamintojams sėdynės, kiek variklis ir t.t. 

na bet as perku jau visa kompleta ir renkuos - kas man tinka, o kas ne... o cia vis tik kita plokstele - baldai, kuriuos klientas deliojasi is detaliu pats - jis sprendzia ir kokio tipo slalciai bus, kokios rankeneles, kokia spalva dureliu, o kokia vidaus... ir t.t.

QUOTE(Dešimtukas @ 2014 03 12, 14:19)
  Baldininkai Jums parduoda galutinį produktą - sumontuotus baldus Jūsų namuose.

na bet klientas juk aptaria su meistru nuo A iki Z. susitaria del kainu. taip kad negalima sakyti, kad pardudoa galutini produkta
darydamasi baldus labai daug ka suzinojau, nors sias temas buvau perskaiciusi beveik visas, bet vistiek buvo visokiu nenumatytu klausimu gaila, kad i kai kuriuos atsakymus gavau tik post factum... meistas turejo ispeti smile.gif pavyzdziui, sutartyje buvo pazymeta, kad skyle kriauklei bus pjaunama tada, kai as realiai pamatysiu, kaip atrodo salvirsis salia saldytuvo - tos skyles reikia arciau saldytuvo ar toliau (kad nuo indu plovimo jo sonas neapsitaskytu)... bet eme ir isjove be manes smile.gif putojaus kelias dienas... bet dabar, besinaudojant kriaukle, supratau, kad meistai buvo teisus, nei as aptaskai to saldytuvo sono nei ka. o jeigu butu toliau kokia 10 cm ispjove, butu sumazejes darbastalis...
tai va ir noriu pasakyti - reikia viska aptarti ir apdiskutuoti akuratnai, apie kainas irgi pakalbeti - o ko baldininkui bijoti pasakyti, kiek jis ima uz darba, o kiek uz visokias medziagas. jeigu as moku pinigus, tai as ir turiu zinoti. ot jeigu as pirkciau virtuve is salono, jau pagaminta be mano noru, tada kitas reikalas, as pamatau ir nutarusi, kad man viskas tinka, kaio padaryti, perku.
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 03 03, 14:57)
O dėl spintelių tai patariu dėti iki lubų, aukštai jos, bet galima vistiek puikiai išnaudoti vietą. Aš dėl to labai patenkinta:)

QUOTE(Chill! @ 2014 03 03, 15:55)
  pas mane jos beveik devyniasdešimt cm aukščio, tai labai aukštos, aš ar taip ar taip nepasiekiu viršutinių lentynų, gausiu lipt ant laiptuko, kad pasiekti viršutines visas spinteles, todėl ten laikysiu retai naudojamus daiktus, gal nepavargsiu. smile.gif.

pailiustruokite, kaip susipakuojate aukstose spintelese smile.gif as i trecia auksta vis dar dairausi - nepasiekiu nepalipusi ant kedes, nes neturiu zemesniu pasilypejimu smile.gif kol kas sudejau ten fuzerius, visokias taureles dezutese, indelius desertams - kiek visko prisikaupe smile.gif
Atsakyti
Laba
reikia kuo skubiau susiplanuoti virtuve. Atvargau kiek galejau su tom programom doh.gif , kazka sukuriau. Ne visoms gaunasi taip lengvai blush2.gif Dabar labai noriu jusu kritikos ir patarimu. Kadangi foto cia ikelt nemoku, tai keliu nuoroda. Po pirma foto surasiau kur ka isivaizduoju stovint.
http://public.fotki....um/1.html#media

Svarbiausi klausimai:
1. Ar gerai taip orkaites spinta ir saldytuvas? Gal patogiau vietom sukeisti?
2. Toliau eina indaplove, kriaukle, stalciai. O gal geriau butu stalciai, kriaukle, indaplove? g.gif
3. Priekyje i svetaine toks kaip pusbaris gautusi (isivaizduoju toki kaip paskutinej nuotraukoj) tiesiog tokio nupiest nemoku, idejau belekokias spinteles rastas ikejos programelej ax.gif

Aciu uz bet kokia nuomone ax.gif

P.s. i spalvas visiskai nekreipti demesio. Kol kas man tik labai svarbus isdeliojimas, nes reik vamzdzius, elektra pravedinet.
Atsakyti
QUOTE(clubnika @ 2014 03 18, 10:22)

Svarbiausi klausimai:
1. Ar gerai taip orkaites spinta ir saldytuvas? Gal patogiau vietom sukeisti?
2. Toliau eina indaplove, kriaukle, stalciai. O gal geriau butu stalciai, kriaukle, indaplove?  g.gif
3. Priekyje i svetaine toks kaip pusbaris gautusi (isivaizduoju toki kaip paskutinej nuotraukoj) tiesiog tokio nupiest nemoku, idejau belekokias spinteles rastas ikejos programelej  ax.gif

Šaldytuvą su orkaitę tikrai sukeisčiu vietomis, nes man atrodo patogiau ištraukus pyragą jį iškart dėti ant stalviršio, o ne dar nešti ir pirštus nudegti smile.gif
o šaldytuvą tada dėčiau prie lango.

ir kodėl nenorit išnaudoti kampinės spintelės?
Atsakyti