Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(Flirt @ 2014 03 16, 18:23)
tai su skaitikliu aisku, bet kaip vamzdi einanti vienoj linijoj per 5 aukstus patraukt g.gif  nebent papildomu dajungt, bet cia ir neiseitis ax.gif

Nu nezinau kaip, dujas tuo metu uzsuko g.gif nebepamenu, zinau, kad man padaryta kitur ir gerai: D
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 03 14, 01:34)
Fijonse, planas panašus į mūsų. Ir manot su kriaukle viskas gerai? Patogu jums bus taip?

Tai vat del kriaukles labiausiai ir abejoju. Bandziau pabraizyti kitoki varianta, kai stama kampine spintele, bet deja...tik 20 cm priekine tokios spinteles dalis gaunasi, tai man i ja netilps nei siuksliu deze sad.gif virykles vietos negaliu keisti, nes ties ta siena ventiliacijos anga. O ten kur indaplobe ir kriaukle, bus vandens ivadas. Kai tokia maza erdve, tai ir galimybes ribotos g.gif net nzn ka su ta kriaukle dar butu galima padaryti? gal isvis baldus kazkaip keisti vietomis, bet kaip? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 03 14, 10:04)
Nesupratau pakabinamų spintelių kampinio sprendinio g.gif .

Turbut nereikia tos kabinamos kampines spinteles is viso, tiesa? 4u.gif taip pat neapsisprendziu del mikrobangu krosneles - deti imontuojama ar statyti paprasta ir uzdaryti i virsutine spintele salia gartraukio ax.gif P.S. svetaine sujungta su virtuve
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fijonse: 16 kovo 2014 - 21:04
Labas, kaip manot kas geriau saloje ar kriaukle, ar virykle?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 03 16, 21:44)
Labas, kaip manot kas geriau saloje ar kriaukle, ar virykle?

Gal virykle mirksiukas.gif Nes tada gartraukis neuzima spinteliu vietos ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

maciau diskutavot apie silikona vietoj tu aliuminio juosteliu smile.gif Klausimas toms kurios esat dejusios silikona pries ilgesni laika 3-5 metus ar daugiau? ar nepasikeite spalva? neatsilupo, nenuplyso? Pas mano tevus vonioje yra pritepta palei vonia ir plyteles tai pajuodes, negrazus, kai kur atplyse ax.gif aisku vonioje daugiau dregmes ir turbut daugiau buna to sveitimo butent tose vietose, bet ar virtuvej ties kriaukle ir virykle viskas ok buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fijonse @ 2014 03 16, 22:04)

O visos patalpos plano negalit įkelt? Su matmenimis...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 17, 00:46)
QUOTE(fijonse @ 2014 03 16, 22:04)

O visos patalpos plano negalit įkelt? Su matmenimis...

Turiu tik viso auksto butu planus, failas lb didelis, o "iskirpus" tik buta nesimatys matmenu. Galeciau nebent asmeniskai atsiusti, jeigu galetumete paziureti 4u.gif dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fijonse @ 2014 03 17, 10:53)
Galeciau nebent asmeniskai atsiusti,

ok smile.gif
Atsakyti
labadienis kolegės smile.gif grįžtu su savo virtuve vėl pas jus į temą smile.gif vedžiojam kanalizaciją,elektrą reikia pagaliau apsispręsti kas kur su kuo smile.gif

pabandysiu įdėt planą dalies namo. Virtuvė dešinėj viršutiniame kampe smile.gif baldų išdėstymas architekto, į jį nežiūrėti

user posted image

virtuvę planuoju su sala, prie kurios 4 sėdimos vietos. Juodai
gal galit pasakyt kokie Jūsų salos matmenys?

dar saloje darysiu kriauklę.. galvoju ar tada verta bedaryti dar vieną prie lango? g.gif

ir kokioms programomis apart Ikea naudojatės planuodami virtuvę?

dėkui už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 17 kovo 2014 - 12:43
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 17, 13:40)

Mano salos stalviršio matmenys - 2300x1000mm 4u.gif .
Kam Jums 2 plautuvės g.gif . Pas mane saloj kaitlentė. Jei būtų plautuvė, tai prarastumėm dalį salos ploto, o kai yra kaitlentė, ji visai netrukdo - galima ant jos reikalui esant ir lėkštę užkandėlių padėti - kaip dažnai būna susirinkus didelei kompanijai, pritrūksta vietos pasidėjimui, nors tu ką doh.gif bigsmile.gif
Aš dėliojuos su SkechUp programa smile.gif . Ji nėra skirta virtuvėms, universali jin 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 17 kovo 2014 - 13:01
QUOTE(Juodai @ 2014 03 17, 13:59)
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 17, 13:40)

Mano salos stalviršio matmenys - 2300x1000mm 4u.gif .
Kam Jums 2 plautuvės g.gif . Pas mane saloj kaitlentė. Jei būtų plautuvė, tai prarastumėm dalį salos ploto, o kai yra kaitlentė, ji visai netrukdo - galima ant jos reikalui esant ir lėkštę užkandėlių padėti - kaip dažnai būna susirinkus didelei kompanijai, pritrūksta vietos pasidėjimui, nors tu ką doh.gif bigsmile.gif

nežinau, saloj mažesnė, prie lango didesnė smile.gif tiesiog daug kur pavyzdžiuose taip mačiau,, realybėj neturėjau, tai galvoju kaip geriau g.gif

dar galvoju apie U formos virtuvę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 17, 14:01)
nežinau, saloj mažesnė, prie lango didesnė smile.gif tiesiog daug kur pavyzdžiuose taip mačiau

Na tai , pavyzdinėse virtuvėse daug visokių vykruntasų yra... ax.gif . Jau buvau bepradedanti gailėtis, kad prie kaitlentės nepasidariau tos mažos plautuvytės, ale vyras davė velnių ir liepė nesvaigt doh.gif bigsmile.gif . Ištikrųjų, kam ta maža plautuvytė saloj, jei šalia kaitlentės nėra? Rankas nusiplaut prieš imant šaukštą unsure.gif ? biggrin.gif
Manau, žiūrėkite kokie Jūsų įpročiai ir pagal juos dėliokitės mirksiukas.gif . O gal Jums išties naudingos tos 2 plautuvės būtų unsure.gif ... man užtenka vienos diiidelės smile.gif .
Atsakyti