Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(Juodai @ 2014 03 13, 09:50)
Gal galit iliustruoti? blush2.gif

Ankstesnėj virtuvėj irgi turėjom tą kampuką su silikoninėm skaidriom juostelėm kraštuose - bože doh.gif , turbūt pats blogiausias variantas iš visų kampukų, nes tai kas palenda už tai dar ir matos pro tas skaidrias juosteles doh.gif . Daugiau sakiau - never ever tokių detalių  schmoll.gif

Juodai, kalbi apie juosteles, kur prisiklijuoja prie sienos ir prie spinteliu?

Cia man patinka. smile.gif

user posted image

O toks nepatinka. Dabartineje virtuveje yra tos juosteles, tokios ale sidabrines, tai prie kriaukles jos jau bespalves, nusitrynusios...Ir man negrazu...Daugiau tokiu nedesiu.. schmoll.gif

user posted image

QUOTE(Dešimtukas @ 2014 03 13, 20:01)

Jeigu labai nenorite dėti staljuostės, tai yra du variantai.
1. Turi būti labai lygiai ir gražiai, išlaikant idealiai stačius kampus suklijuotos plytelės, prieš montuojant virtuvę.
2. Plytelės klijuojamos po baldų montavimo. Meistras klijuojantis plyteles turi apsiimti padaryti tokį dailų tarpelį kurį būtų galima hermetizuoti silikonu.

Sito nezinojau. Aciu. Galvojau, kad tiesiog pripila silikono prie baldu ir prie sienos, i ta tarpuka.
Atsakyti
Sveiki, jungiuosi 4u.gif Darysim virtuveje remonta 8kv m. Vietos maza, isplanavimas durnokas, dar plisu sildysim is vidaus sumazes dar erdve. Bet labai noriu salos virtuveje, ka manot, ar tokioje mazoje patogu, grazu?
Sala tai va ka turiu omenyje http://www.manonamai...s.d?id=63114178
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ixiaa @ 2014 03 14, 11:14)
Ačiū! na pas mane kažkur tiek tos sienelės ir tebus, tai 140 Lt tada tikriai pigiai, o dar kiek vargo tas plytes paskiau šveist, nes man atrodo kad tokią sienelę daug patogiau nuvalyt. Kas gali pasidalint patirtim apie jos priežiūrą?

Na, as paprastai, kai apsitasko nuvalau dregna sluoste. Jeigu riebalais apsitasko, tai purskiamu cif nusivalo puikiai. Manau svarbiausia, neapleisti, neleist pridziut riebalam visokiem ir viskas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 03 15, 12:40)
Manau svarbiausia, neapleisti, neleist pridziut riebalam visokiem ir viskas.  ax.gif

drinks_cheers.gif ir tas galioja visiem variantam - plytelėm irgi 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Jau seniai skaitinėju šią temą, renkuosi patarimus kuriant virtuvę. Mes nusprendėme sutaupyti gerokai pinigėlių ir virtuvę projektuotis ir susirinkti patys, t.y. užsisakant plokščių išpjovimą, kantavimą, skylių lankstams frezavimą, o visa kita - mūsų pačių darbas. Ir sakyčiau tikrai neblogai išėjo, beveik susirinkom apačią, dabar lauksim stalviršio, ir judėsim toliau.

Turiu klausimėlį - ūkinė spinta pas mus šiek tiek kitokia - apatinės durelės siauresnės (žr. foto) dėl radiatoriaus ir palangės. Visose durelėse centre vienoj linijoj bus horizontaliai sukamos ilgos rankenėlės (žr. foto). Neapsisprendžiu kaip padaryti su ūkine spinta, ar rankenėles sukti durelių centruose, ar viršutinių durelių centre, o apatinėse derinti su viršutinių durelių rankenėle, kad būtų vienoj linijoj? O gal apatinėse sukti mažesnę rankenėlę, kad vienas jos kraštas sutaptų su viršutinių rankenėle, gal gautųsi tada abiejose durelėse centre g.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif Kas turit HPL sienelę,kokiom viryklėm naudojatės?Užsimaniau ir aš tos sienelės,nes pasirodo,kad kaina ta pati ar net pigesnė gaunasi nei plytelių.Norėjau dėti dujinę viryklę,o pasirodo,kad prie hpl sienelės jos dėti negalima.Ar tikrai?Gal kuri iš savo patirties pasidalintų įspūdžiais g.gif
Atsakyti
Dar klausimas,jeigu atsisakome dujų,kaip būna su vamzdžiais?Tikriausiai vienas vamzdis vistiek lieka,kad praeitų kaimynams? (mes gyvenam 4 aukšte iš 5) Ar įmanoma tą vamzdį perkelti į kampą sienos?Nes dabar vidury sienos ir skaitliukas,ir vamzdžiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2014 03 16, 13:06)
Dar klausimas,jeigu atsisakome dujų,kaip būna su vamzdžiais?Tikriausiai vienas vamzdis vistiek lieka,kad praeitų kaimynams? (mes gyvenam 4 aukšte iš 5) Ar įmanoma tą vamzdį perkelti į kampą sienos?Nes dabar vidury sienos ir skaitliukas,ir vamzdžiai  doh.gif

perkelt įmanoma, bet tai kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 16, 12:09)
perkelt įmanoma, bet tai kainuoja

kazin kaip ten butu imanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 16, 16:22)
kazin kaip ten butu imanoma g.gif

nu o kaip pas mane viską perkėlėl? vamzdžius "suvyniojo" ant sienos, skaitliuką perkėlė
Atsakyti
sveikos, supermamos smile.gif ilgai skaičiau temutes virtuvių ir pagaliau pasibraižiau savo planelį pagal jūsų visų patarimus ir pastabas. įkeliu savo planelius, gal turėsit kokių pastebėjimų ar patarimų 4u.gif

tiesa, ten kur matosi pakabinama spintelė kampinė, tai ji turi būti vienodo aukščio kaip kitos pakabinamos, o ūkinės spintos taip pat eis tokio pačio aukščio kaip kitos pakabinamos spintelės, bet programėlėj niekaip nėjo padaryt taip kaip reikia doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost an angel: 16 kovo 2014 - 17:51
QUOTE(Teka @ 2014 03 16, 15:41)
nu o kaip pas mane viską perkėlėl? vamzdžius "suvyniojo" ant sienos, skaitliuką perkėlė

tai su skaitikliu aisku, bet kaip vamzdi einanti vienoj linijoj per 5 aukstus patraukt g.gif nebent papildomu dajungt, bet cia ir neiseitis ax.gif
Atsakyti