Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

Fijonse, planas panašus į mūsų. Ir manot su kriaukle viskas gerai? Patogu jums bus taip? Nes mes dėl jos daugiausiai ir kėlėm triukšmo. Pas jus labai mažai lieka stalviršio jei patraukti kriauklę, o kampinės spintelės nenorit? Na tokia kirsta, net nežinau ar teisinga būtų ją pavadinti kampine.
Atsakyti
Sveiki,
Gal galėtumėt pakonsultuoti į ką atkreipti dėmėsį renkantis įmontuojamą buitinę technikąc(fima, kaina kt. parametrai)? Gal kam tekę rinktis , kur geresnės kainos Kaune? Ar daugelis iš jūsų renkasi įmontuojamą šaldytuvą ir šaldymo kamerą?(dėl vienintelio šio prietaiso neapsisprendžiu)
Labai ačiū už atsakymus .
Atsakyti
QUOTE(fijonse @ 2014 03 13, 21:11)
Štai mano projektas. Aciu uz komentarus is anksto  4u.gif

Matosi, kad išspausta kiek įmanoma daugiau darbastalio, tačiau, plautuvė man atrodo nepatogiai schmoll.gif . Geriau jau tada apačioje daryti irgi kirstą kampą 45 laipsnių kampu, kaip ir viršuje ir plautuvę orientuoti kitaip - kažkaip va taip.
Tiesa, nežinau, kiek erdvės reikia iš abiejų pusių tokiam variantui, gali būti, kad tų 10 cm kairėje gali neužtekt g.gif .
Nesupratau pakabinamų spintelių kampinio sprendinio g.gif .
Visada norisi matyti visos patalpos planą - tada gali kilti idėjų, nes dabar labai ribotas vaizdas.
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mirara @ 2014 03 14, 09:45)
Sveiki,
Gal galėtumėt pakonsultuoti į ką atkreipti dėmėsį renkantis įmontuojamą buitinę technikąc(fima, kaina kt. parametrai)? Gal kam tekę rinktis , kur geresnės kainos Kaune? Ar daugelis iš jūsų renkasi įmontuojamą šaldytuvą ir šaldymo kamerą?(dėl vienintelio šio prietaiso neapsisprendžiu)

La 4u.gif ,
labai gerai dėl buitinės technikos konsultuoja šitame skyrelyje mirksiukas.gif .
Dėl įmontuojamo šaldytuvo - jis bus brangesnis, nei analogiškas neįmontuojamas, jo talpa mažesnė. Pati rinkausi aukštą įmontuojamą šaldytuvą, bet be kameros. Šaldymo dėžę turime atskirai, garaže.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 kovo 2014 - 08:55
Sveikos,

o kiek +- kainuoja sienelė iš stalviršio? brangaiu nei plytelėm klijuot?
Atsakyti
QUOTE(ixiaa @ 2014 03 14, 10:16)
Sveikos,

Nemanau, kad HPL plokštė išeitų brangiau už plyteles unsure.gif ... aišku, žiūrint kokias plyteles rinksitės, tačiau galvoju, kad jos brangesnis variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ixiaa @ 2014 03 14, 11:16)
Sveikos,

Pritariu Juodai nuomonei, kad viskas priklauso kokios bus plyteles ir kokia bus sienele, bet mano nuomone vidutinio lygio spinteles ir standarte stalvirsio sienele turetu kainuoti panasiai g.gif va stiklas jau kur kas brangiau gaunasi uz abu, bet ir graziausia man dekoruotas stiklas rolleyes.gif nors dabar ir HPl labai graziu yra maciau rolleyes.gif

Palyginimui: Sienelės, kurios matmenys 4100x650 mm, vieneto kaina: 140,00 Lt.

Tos sieneles vadinasi: HPL sienelė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskius: 14 kovo 2014 - 09:47
QUOTE(ixiaa @ 2014 03 14, 10:16)
Sveikos,

Taip, sienele iseina pigiau ir greiciau, del ko mes si karta ir rinkomes ja. Be to kaip kazkas sake (gal ir jus), kad mazam plotui issikviest meistra sunku, kad suklijuotu... o jei paciam klijuot, vel gali buti liapsusu... smile.gif

Nors pas mus su sienele tai gavosi taip, kad reikejo ja jungti, kaip supratau tokio ilgio ploksciu nebuna, ir nesuderino meistras rastu. As kai dabar prisiskaicius SM siuo klausimu, tai jau man akis kliuna del tokio dalyko smile.gif Bet kai su jais susitiksim, prasysiu, kad pakeistu ta dali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 03 14, 10:45)

Palyginimui: Sienelės, kurios matmenys 4100x650 mm, vieneto kaina: 140,00 Lt.

Tos sieneles vadinasi: HPL sienelė  4u.gif

Ačiū! na pas mane kažkur tiek tos sienelės ir tebus, tai 140 Lt tada tikriai pigiai, o dar kiek vargo tas plytes paskiau šveist, nes man atrodo kad tokią sienelę daug patogiau nuvalyt. Kas gali pasidalint patirtim apie jos priežiūrą?
Atsakyti
QUOTE(ixiaa @ 2014 03 14, 12:14)
Ačiū! na pas mane kažkur tiek tos sienelės ir tebus, tai 140 Lt tada tikriai pigiai, o dar kiek vargo tas plytes paskiau šveist, nes man atrodo kad tokią sienelę daug patogiau nuvalyt. Kas gali pasidalint patirtim apie jos priežiūrą?

manau prieziura tokia pat kaip ir stalvirsio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirara @ 2014 03 14, 09:45)

Aš tai dabar jau ziureciau net ir i virtuves stiliu, nes mes buitine nusipirkome moderniam stiliui, tai prie galutinio varianto retro virtuves dar orkaite kaip ir nieko, bet gartraukis, kuris neimontuojamas tai jau nelabai tinka schmoll.gif (per velai pradejau skaityti sia tema unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(mirara @ 2014 03 14, 08:45)
Sveiki,

visą buitinę techniką geriausia išsirinkti parduotuvėje modelį, o paskui to modelio ieškoti internetinėse parduotuvėse. Tikrai gausis pigiau, o jeigu dar kelis daiktus rinksitės iš vienos el. parduotuvės , tai dar paskambinus ir nuolaidą padarys smile.gif
Atsakyti
Klausimas Desimtukui jei noriu kad mano virtuves vidiniai stalciai butu tokiu matmenu, tai kiek reikia palikti sienos, nes pacios spinteles buna platesnes..

Butu toks isdestymas: neisnaudotas kampas (62 ar 65?), 60, 80, 60, 60.

Noriu zinoti uz kiek mazdaug man sienute pasidaryti, nes noriu butent vidiniu stalciu tokiu plociu..
Atsakyti