Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

isgasdinot su tom juostom g.gif O man netgi grazu, kai juosta stalvirsio spalvos . mes tokia ir uzsisakem, nes plyteles jau buvo anksciau priklijuotos, tai neatitiks aukstis doh.gif

Bet del tu trupinuku ir valymo ar neperdedat? Dar ne taip seniai tai visai jokio pasirinkimo nebuvo ir zmones kazkaip gyveno.

O ir man kazkaip ramiau atrodo, kai spinteles labai prireikus gali atitraukti, o su silikonu jau sunkiau butu. Na , bet aisku, ir tai imanoma ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 03 13, 13:20)
Tai daugeliu atveju nėra stataus kampo, dažniausiai jis pačiame kamputyje būna bukas. Kodėl? Gal koks statybinkas pasakytų. Todėl man patinka kai plyteles būna gero meistro suklijuotos prieš montavimą, tokiame aukštyje kaip tarėmės. Na, o kai pasako, kad patys klijuosime plyteles (nors ir nėra meistrai), tai jau žinau, kad kampai tikrai nebus statūs.

na tai kur rasti ta gera meistra kelioms plytelems biggrin.gif Mes nerandame jokiu meistru (tik tokius tipo visu galu) neypatingai dideliems darbams. Tai tais visu galu meistrais tampame patys , ir nemanau, kad padarome labai jau blogiau, o ir nebera ant ko burnoti biggrin.gif
O geras meistras ta juostele graziai nupjautu ir bukame ar smailiame kampe mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 13 kovo 2014 - 15:34
QUOTE(naca @ 2014 03 13, 16:33)
Bet del tu trupinuku ir valymo ar neperdedat? Dar ne taip seniai tai visai jokio pasirinkimo nebuvo ir zmones kazkaip gyveno.

O ir man kazkaip ramiau atrodo, kai spinteles labai prireikus gali atitraukti, o su silikonu jau sunkiau butu. Na , bet aisku, ir tai imanoma ax.gif

Neperdedu nė kiek schmoll.gif ... gaila, neturiu nuotraukų tos juostelės prie plautuvės ar kaitlentės - gėda tokius vaizdus fotkint doh.gif . Labai bjauriai prilenda ten visko ir viskas matos, o jei drėgmė, tai neišvalius ir juoduot pradeda per laiką blink.gif doh.gif . O išvalyt normaliai problematiška - aš irgi su peiliu grandydavau, vistiek normaliai neišsivalydavo schmoll.gif . Nežinau, galgi Dešimtuko variantas išties geresnis, bet jau anos juostos, tai tragedija kažkokia.
Žmonės gyveno ir gyvens, vieni į tai kreipia dėmesį kiti ne, pas kitus tos kraštinės juostelės gal nepermatomos - visaip gali būti.
O vat kam (labai prireikus?) atitraukinėti spinteles, tai nesuprantu g.gif . Aš ir norėdama neatitraukčiau - pabandyk pajudinti granitą biggrin.gif . Kad ir ne granitas, ankstesnėj virtuvėj stalviršis kampu - kaip jas atitraukti? Juk stalviršis prisuktas prie spintelių - jei nori, gali visą virtuvę traukt, bet kuriem galam? smile.gif Juk cokolį nuėmus visos grindys matos - galima išsivalyt, daugiau atitraukimo priežaščių nematau. Virtuvė nejudinama mirksiukas.gif .
Atsakyti
Siap ne taip baldininkui prisikambinau, liepe det 1.7 -2 mm kryziuka , o apacia uzpildyti silikonu, kuris buna prie plyteliu pirkti- spalvotas KINTO ar kazkaip panasiai vadinasi. Dar sake , kad mazai kada tu juosteliu benaudoja .
Atsakyti
Turėjau senoje virtuvėje, tokias juosteles kaip Dešimtuko pvz, man per pora metų spalva nusitrynė ir liko juodi dryžiai (aišku gal aš labai daug šveičiu) pirmiausia nuėjo ties kaitlente, paskui ten kur rozetes, nes nuo mikserio vis tešla apsitaškydavo ax.gif

Šiuo metu pas mane tarpas užsilikonintas (plyteles klijavom prieš montuojant virtuvę)

pvz

user posted image
http://images60.fotk...DSCF6968-vi.jpg
user posted image

Ir įkeliu, kas lieka iš juostelių (4-5 metai naudota). Mamos virtuvė. Taip ji verda ir burokus ir gamina mažiausiaię kartus per dieną,beeet...
Vaizdelis....

user posted image

Ko gero, jei virtuvėje būtu verdamas tik kiaušinis sekmadienio pusryčiams taip nenutiktu, bet turint šeima ir valgant namuose nerekomenduočiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruc: 13 kovo 2014 - 16:33
Bruc, o jusu stalvirsis palindo po plytelemis ar tiesiog tokia lygi siena ir graziai prigludo?

Manau, kad ir juostele galima pakeisti , jei ka. As tai net nezinau, ar ji bus permatoma ar ne, neatkreipaiu demesio.

Juodai, na gal ir nereikia stumdyti, nebent jei grindis keisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2014 03 13, 17:32)

Ačiū už puikias iliustracijas - net kalbėt nereikia jas pamačius smile.gif . Gal dar galėtumėt savo naująją virtuvę parodyti? ... įdomūs sprendimai ir deriniai, smalsu pamatyti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2014 03 13, 19:20)
Juodai, na gal ir nereikia stumdyti, nebent jei grindis keisti biggrin.gif

tai va va, o kokia tikimybė, kad pasistatę naiją virtuvę vėliau sugalvosit grindis keisti? tuomet galima jas keisti iki virtuvinio mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytes 4u.gif perskaiciau tris paskutines temas. Kuo geriausi zodziai tokioms kuribingoms moterims 4u.gif kadangi greitu metu isirenginesime nauja buta, labai noreciau jusu patarimu kuriant virtuve. Jei pavyks ikelsiu savo paruosta pirmini projekta. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fijonse: 13 kovo 2014 - 20:00
Na jei baisiai nusideves, tai kazka prikursim g.gif
Atsakyti
Neberandu kuri čia rašėte, kad bus staljuostė stalviršio spalvos. Tai pats parsčiausiais variantas. Ten į staljuostę įkišama stalviršio spalvos HPL juostelė. Ta staljuostė ir deformuojasi nuo karščio ir visokie nešvarumai labai kaupiasi ir išvalyti labai sunku.

Jeigu labai nenorite dėti staljuostės, tai yra du variantai.
1. Turi būti labai lygiai ir gražiai, išlaikant idealiai stačius kampus suklijuotos plytelės, prieš montuojant virtuvę.
2. Plytelės klijuojamos po baldų montavimo. Meistras klijuojantis plyteles turi apsiimti padaryti tokį dailų tarpelį kurį būtų galima hermetizuoti silikonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 13 kovo 2014 - 20:10
Štai mano projektas. Aciu uz komentarus is anksto 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pas mus uzdejo ta juostele baldininkai, tokia kaip pas Desimtuka. Man asmeniskai graziau be jos. Bet... praziopsojau ta momenta, kai ja montavo ir kai pamaciau buvo jau per velu smile.gif Tai galvoju, kad kol kas tegul ji buna, o po to nuimsim ir uzsilikoninsim g.gif
Dar nedaug naudojames virtuve, bet jau prie virykles nusitryne vienas taskas, matyt karstas riebalas uztisko, ar koks brokas buvo g.gif
O ties plautuve vos vos atkibo ta gumele nuo sienos. Tai itariu, ilgai nelaikys, nes pastoviai ten slapinama.
Papildyta:
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 03 13, 21:01)
Jeigu labai nenorite dėti staljuostės, tai yra du variantai.
1. Turi būti labai lygiai ir gražiai, išlaikant idealiai stačius kampus suklijuotos plytelės, prieš montuojant virtuvę.
2. Plytelės klijuojamos po baldų montavimo. Meistras klijuojantis plyteles turi apsiimti padaryti tokį dailų tarpelį kurį būtų galima hermetizuoti silikonu.

GErai, o kaip, jeigu ant sienos ne plyteles o baldine plokste?
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 03 13, 20:14)
GErai, o kaip, jeigu ant sienos ne plyteles o baldine plokste?

Tai dar lengviau išgauti stačius kampus ir padaryti be staljuostės. smile.gif
Atsakyti