Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(Teka @ 2014 03 12, 13:08)
o gal kaip tik, kad erdvė afigiena ir neprisigeria biggrin.gif nu gal aš durna, ar kept nemoku, nu pas mane viskas smirda. aišku, aš gartraukio nenaudoju. ir aišku ne viską kepant smirda, bet žuvis, tai čia jau ir taip aišku, kad smirda, bet ir vištą visada jaučias labai... nu žo biggrin.gif

zinau apie ka kalbi, bet nesuprantu, kaip tai igyvendini lotuliukas.gif mano kolege amziais blynais ir visokiais kokiais maistais prasmirdus ateina i darba doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flirt: 12 kovo 2014 - 14:21
QUOTE(Mindija @ 2014 03 12, 15:12)
tai pas tave gartraukis aukštokai kabo nuo kaitlentės paviršiaus g.gif

Tas tiesa - aukštokai... apie 78cm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 12, 14:18)
zinau apie ka kalbi, bet nesuprantu, kaip tai igyvendini lotuliukas.gif  mano kolege amziais blynais ir visokiais kokiais maistais prasmirdus ateina i darba doh.gif

nu va, prašau. tokia, kaip aš. tai ir sakau, siaubas, nu man tai gėda taip vaikščiot, tai reik gartraukio galingo nuu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 12, 14:18)
zinau apie ka kalbi, bet nesuprantu, kaip tai igyvendini lotuliukas.gif  mano kolege amziais blynais ir visokiais kokiais maistais prasmirdus ateina i darba doh.gif

Tai gal ir tau nieks tiesos nepasako, kad kotletais "dvoki"? lotuliukas.gif

Mano viena pažįstama tai amžiais pelėsiu smirda doh.gif Matyt spinta prilėkus pas juos, bet tai negi pasakysi, kad dvoki kaip pensininkė iš kaimo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 03 12, 14:19)
Tas tiesa - aukštokai... apie 78cm  doh.gif

Nu tai va, užtai ir atrodo, kad silpniau traukia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 12 kovo 2014 - 14:28
QUOTE(Juodai @ 2014 03 12, 14:47)
lotuliukas.gif ... nea, ne mano tikrai  schmoll.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Bet kepant žuvį tikrai pasigendu galingesnio gartraukio  verysad.gif

Užsiparinau, pas mane bus toks pats gartraukis kaip Juodai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaM @ 2014 03 12, 15:28)
Užsiparinau, pas mane bus toks pats gartraukis kaip Juodai  blink.gif

Be reikalo turbūt... matyt per aukštai jis pas mane kabo - matote, dizaaainas aukščiau visko hihihi.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 03 12, 13:28)
Tai gal ir tau nieks tiesos nepasako, kad kotletais "dvoki"? lotuliukas.gif

Mano viena pažįstama tai amžiais pelėsiu smirda doh.gif Matyt spinta prilėkus pas juos, bet tai negi pasakysi, kad dvoki kaip pensininkė iš kaimo doh.gif

Visko gali but lotuliukas.gif Nu bet svarbu zuvim nesmirdet doh.gif blink.gif
Nu bet buna kai gamini man plaukai smarve pagauna, ypatingai palaidi, tai tuoj jauciasi ir paciai, tai kaip ant skuduru nejaust blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 12, 15:30)
Be reikalo turbūt... matyt per aukštai jis pas mane kabo - matote, dizaaainas aukščiau visko  hihihi.gif  doh.gif

Pas mus 60, gal patrauks. Anyway, nebegaliu keisti, nes atoduota meistram montavimui jau beveik pries menesi.
Atsakyti
Nu kaip idomiai, mes 5 metus beveik visai nesijaudojom gartraukiu blush2.gif Kazkodel, nezinau, kodel. lotuliukas.gif Nors yra, geras ir galingas. Tai namai tikrai nepersmelkti kvapais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 12, 15:51)
Nu kaip idomiai, mes 5 metus beveik visai nesijaudojom gartraukiu blush2.gif Kazkodel, nezinau, kodel. lotuliukas.gif  Nors yra, geras ir galingas. Tai namai tikrai nepersmelkti kvapais unsure.gif

Na pas mus irgi virtuve be duru, sienine spinta uz kokiu 6-8 m, pastoviai pravira, bet rubai nesmirda maistu ir riebalais g.gif Mano uosle gera taip pat, galeciau alkotesteriu dirbt biggrin.gif
Man nebent tie rubai, kuriais apsirengus gaminu prasmirsta biggrin.gif
O kai kepu kazka stipriau, tai visada dar papildomai ir langa praveriu, orlaide, ar mikro...

Atsakyti
nu zinokit as irgi nesuprantu kaip rubai ismirsta. Pas mus svetaine bendra su virtuve, striukes net ne spintoj o atvirai ant kabyklos kabo vis uz poros metru , jokio riebalu kvapo nesijaucia. Svetainej net skalbiniai dziusta ziema, nieks neprasmirsta.

Net drauges paklausiau ar nesmirdziu isigerusiais virtuves kvapais biggrin.gif sake ne.

Tai gal priklauso kokie riebalai naudojami virtuveje. Aliejus juk irgi skiriasi vienas labiau ruksta kepant kitas visai ne. O garintuvo , tiesa, irgi nejungiu niekad, nes jis tik del vaizdo pas mus yra, neprijungtas prie ventiliacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 12, 12:04)
Beje, pas mus gartraukis dirba recirkuliaciniu režimu, nors jis gali dirbti ir išmetimo lauk režimu (ar kaip jis vadinas unsure.gif ).

Mums sis variantas nepasiteisino schmoll.gif Kazkaip vistiek, nei garu, nei dumu taip neistraukia, kaip jungiamas prie angos. Nezinau, kokio ten gerumo buvo tas anglies filtras, bet nieko gero neisejo. Tai jungem i anga, kad ir nieko gero netraukiancia ir tolokai esancia, ir vis tiek geriau buvo rolleyes.gif

dar pamaniau, kad jei ventiliacija prasta, tai ir tas galingumas kazi ar pades g.gif

O del tu kvapu tai nezinau- kaip ju nebus nuo maisto ruosos, bet kad taip jau i rubus isigertu, tai niekada neuzuodziau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 12 kovo 2014 - 16:53