Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(braskute_v @ 2014 03 02, 17:24)
Tai žinoma  lotuliukas.gif
Nenoriu indaplovės, bent jau man nėra poreikio  4u.gif

Na taip... jei jau tarnaitė numatyta, kam ta indaplovė irnesakyk.gif
Siauros spintelės

Pakabinamas spinteles siūlau kiek link lango sienos pratęsti - visai neblogai atrodytų, o jei dar jas įrėminti kaip nors panašiai, kaip Blumhen123 virtuvėje wub.gif
user posted image
Tikiuosi autorė nesupyks, kad jos vizualizaciją įkėliau... Neradau temose realios nuotraukos... O gal tikrą nuotrauką parodys, jau su gartraukiu ax.gif
Atsakyti
Bijau, kad virtuvė nepavirstų tik prištampuota spintelių erdve  ax.gif

Ar spinteliu, ar lentynu - tam reikalingas geras dizainas.

QUOTE(braskute_v @ 2014 03 02, 17:29)
Aš gal vietoj tos trečios spintelės norėčiau tokių lentynų  wub.gif

Tai ir dekit, nes po to liks kaip kokia neigyvendinta svajone. Nes matau, kad jau zinot, ko norit ir mes cia kaip ir nereikalingos tongue.gif

Tiesa, o dabar laikot kokius stiklainiukus, o dar geriau foto remelius virtuvej??? Na, kaip foto?
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2014 03 02, 15:29)
Aš gal vietoj tos trečios spintelės norėčiau tokių lentynų  wub.gif

taip, grazu, bet kai tai yra show home 4u.gif ar jus tikites, kad taip ir atrodytu ten gyvenant biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, reikia patarimo arba spyrio į užpakalį, kad nesvaigčiau doh.gif .
Anksčiau buvau nusižiūrėjus tokius šviestuvus virš salos:

user posted image .........user posted image

Bėda su jais ta, ka jie tik už Atlanto pardavinėjami doh.gif ...
Neseniai radau vienos SM narės virtuvę su greičiau pasiekiamais švietuvais ir galvoju, ar jie man tika g.gif ... va:

ir va:

Kaip Jums atrodo g.gif ... labai netinka? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 02, 18:36)

Pakabinamas spinteles siūlau kiek link lango sienos pratęsti - visai neblogai atrodytų, o jei dar jas įrėminti kaip nors panašiai,

Gražu wub.gif Išsisaugojau 4u.gif
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 02, 18:40)
Ar spinteliu, ar lentynu - tam reikalingas geras dizainas.
Tai ir dekit, nes po to liks kaip kokia neigyvendinta svajone. Nes matau, kad jau zinot, ko norit ir mes cia kaip ir nereikalingos tongue.gif

Tiesa, o dabar laikot kokius stiklainiukus, o dar geriau foto remelius virtuvej??? Na, kaip foto?

Prisisaugojus daug foto ir norai skirtingi, net stiliai skirtingi svajonėse, tai kol kas deliojuosi mintis. Visos man reikalingos ir Jūsų visų patarimai reikalingi group.gif

QUOTE(Flirt @ 2014 03 02, 18:40)
taip, grazu, bet kai tai yra show home 4u.gif  ar jus tikites, kad taip ir atrodytu ten gyvenant biggrin.gif

lotuliukas.gif jaučiu įtikinot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 02 kovo 2014 - 16:54
Juodai, o ko nenorit siustis per tarpininkes is uz atlanto?
Atsakyti
Juodai, organizuokis tuos, kurie uz Atlanto, nes jie tiesiog tavo virtuvei pagaminti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 02, 17:53)
Juodai, o ko nenorit siustis per tarpininkes is uz atlanto?

Tų šviestuvų kaina jau ir taip graži -2 x 419 dolerių, o plius dar kiek siuntimas kainuotų - net neįsivaizduoju... blush2.gif . Tiesa, kiek tie modernesni kainuoja irgi nežinau unsure.gif , bet jų Lietuvoje galima nusipirkt... gal netgi gyvai apžiūrėt smile.gif ...

Flirt - 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 kovo 2014 - 16:59
QUOTE(Flirt @ 2014 03 02, 18:55)
Juodai, organizuokis tuos, kurie uz Atlanto, nes jie tiesiog tavo virtuvei pagaminti wub.gif

wub.gif labai gražūs
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 02, 15:58)
Tų šviestuvų kaina jau ir taip graži -2 x 419 dolerių, o plius dar kiek siuntimas kainuotų - net neįsivaizduoju... blush2.gif . Tiesa, kiek tie modernesni kainuoja irgi nežinau unsure.gif , bet jų Lietuvoje galima nusipirkt... gal netgi gyvai apžiūrėt smile.gif ...
Flirt4u.gif  bigsmile.gif

nu kaip uz pora cvambalu daugoka, bet gal verta ax.gif o europoj niekur nesimato g.gif koks pavadinimas g.gif
Atsakyti
Naradau Europoj niekur schmoll.gif . Net klausiau pas gamintojus, ar nepardavinėja kur čia - sakė nea, reikia siųstis doh.gif
Va pavadinimas.
Ačiū, Braskute_v 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 kovo 2014 - 17:12
Kaip iš praktikos, jei virtuvėje tarp kabinamų ir apatinių spintelių dedi stiklą, o po stiklu tapetą? Kaip valymas? kaip naudojimas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 02 kovo 2014 - 17:30