Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(airise @ 2014 03 10, 22:57)
meistrai vis pasako bendra kaina , kazkokią tai sumą, o aš noriu kad pasakytų išskaidytai-darbas, tiek plokštes tiek, lankstai ir furnitūra tiek,kad galėčiau rinktis ką galiu pakeisti,gal galiu brangesnę furnitūrą, nes nežinau ka jis ten turi galvoj.pvz siulo nepilno ištraukimo stalčių kažkokius daikčiukus, ogal man norėti geriau pilno.  kaip sureaguos  meistras ir ar pasakys.

Tai ir perkant lovą ar spintą parduotuvėje Jūs nesužinosite kiek baldų fabrikui kainavo plokštė, kiek veidrodis ir t.t. Kai perkat naują mašiną irgi Jums niekas neduos ataskaitos kiek kainuoja gamintojams sėdynės, kiek variklis ir t.t. Tas pats ir su nestandartiniais baldais. Baldininkai Jums parduoda galutinį produktą - sumontuotus baldus Jūsų namuose. Jeigu norite vienokių ar kitokių bėgelių ar dar ko nors, visada galim paklausti kaip keisis kaina montuojant tą ar kitą furnitūrą, naudojant to ar kito gamintojo plokštę ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 12 kovo 2014 - 13:23
QUOTE(Teka @ 2014 03 12, 11:50)
koks modeliukas?

na nereik jau taip perdėt, bet pvz dabar, kai aš ką kepu, tai kapec, pradvokia visi namai, visi rūbai prisigeria kvapų, načert, žinok...

Elica FILO IX/A/60

Nu bet pasakykit jūs man, ar teko lankytis pas ką namuose kai gaminamas maistas ir nėra jokio kvapo? g.gif Gi bet kokiu atveju, dedant į lėkštes, valgant tas kvapas sklinda po namus doh.gif Suprantu, kad gartraukis ištraukia tuos dūmus svylant kažkam, smarkiai garuojant ir panašiai, bet kad gaminant maistą namuose nesijaustų kvapo, dar taip nebuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 03 12, 13:36)
Elica FILO IX/A/60

Nu bet pasakykit jūs man, ar teko lankytis pas ką namuose kai gaminamas maistas ir nėra jokio kvapo? g.gif Gi bet kokiu atveju, dedant į lėkštes, valgant tas kvapas sklinda po namus doh.gif Suprantu, kad gartraukis ištraukia tuos dūmus svylant kažkam, smarkiai garuojant ir panašiai, bet kad gaminant maistą namuose nesijaustų kvapo, dar taip nebuvo unsure.gif

nu varge, aš gi ir nekalbu apie tai, kad kvapo nesijaustų namuose, aš kalbu apie tai, kad GAMINANT pradvokia viskas, man tas riebalų kvapas nepriimtinas, kai išeini po to į kokį svarbų susitikimą, o tavo rūbai dvokia, kaip iš valgyklos kokios, nes mat tavo kostiumas kabėjo spintoj, kur durys buvo praviros ir prisigėrė riebalų. mes išvis jau ne apie tai kalbam, kalbam, kad man reik galingo gartraukio ir tiek, o kiek galingo kam reik, čia jau kiekvieno reikalas, tiesa? smile.gif

o šis elica pakankamai galingas mirksiukas.gif ypač mažai virtuvei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 12 kovo 2014 - 13:40
QUOTE(Mindija @ 2014 03 12, 12:36)
Elica FILO IX/A/60

Man labai patiko zodziai kazkurioj temoj, tik nepamenu tavo ar Juodai: " As ne sh... gaminu!" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 12, 13:42)
Man labai patiko zodziai kazkurioj temoj, tik nepamenu tavo ar Juodai: " As ne sh... gaminu!"  mirksiukas.gif

nu aš ir ne š... gaminu

Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 12, 14:42)
Man labai patiko zodziai kazkurioj temoj, tik nepamenu tavo ar Juodai: " As ne sh... gaminu!"  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif ... nea, ne mano tikrai schmoll.gif biggrin.gif
Papildyta:
Bet kepant žuvį tikrai pasigendu galingesnio gartraukio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 12, 13:39)
nu varge, aš gi ir nekalbu apie tai, kad kvapo nesijaustų namuose, aš kalbu apie tai, kad GAMINANT pradvokia viskas, man tas riebalų kvapas nepriimtinas, kai išeini po to į kokį svarbų susitikimą, o tavo rūbai dvokia, kaip iš valgyklos kokios, nes mat tavo kostiumas kabėjo spintoj, kur durys buvo praviros ir prisigėrė riebalų. mes išvis jau ne apie tai kalbam, kalbam, kad man reik galingo gartraukio ir tiek, o kiek galingo kam reik, čia jau kiekvieno reikalas, tiesa? smile.gif

o šis elica pakankamai galingas  mirksiukas.gif ypač mažai virtuvei

Tikrai, kad varge... biggrin.gif Man asmeniškai jei kas ir dvokia, tai kepama žuvis doh.gif Nekenčiu žuvies ir jos kvapo. Todėl aš ją kepu labai retai, nors šeimyna galėtų ją valgyt kasdien doh.gif Visa kita kvapas kaip kvapas, nu paprastai maistas ne šūdu smirda lotuliukas.gif

Ir, kad riebalais kostiumai prisigertų spintoje, tai dar taip negirdėjau blush2.gif

Pas mane erdvė nėr maža, virš 30kv.m. nes nėra durų, o į kitus kambarius(vaikų, miegamąjį) irgi durų neuždarinėjam dieną, tai "dvoksta" visas 80kv.m. antras aukštas ir kadangi atvirą laiptinė, dar dar tiek pat pirmo aukšto doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 12 kovo 2014 - 14:00
QUOTE(Mindija @ 2014 03 12, 13:59)
Tikrai, kad varge... biggrin.gif  Man asmeniškai jei kas ir dvokia, tai kepama žuvis doh.gif Nekenčiu žuvies ir jos kvapo. Todėl aš ją kepu labai retai, nors šeimyna galėtų ją valgyt kasdien doh.gif  Visa kita kvapas kaip kvapas, nu paprastai maistas ne šūdu smirda lotuliukas.gif

Ir, kad riebalais kostiumai prisigertų spintoje, tai dar taip negirdėjau blush2.gif
Pas mane erdvė nėr maža, virš 30kv.m. nes nėra durų, o kitus kambarius(vaikų, miegamąjį) irgi durų neuždarinėjam dieną, tai "dvoksta" visas 80kv.m. antras aukštas ir kadangi  atvirą laiptinė, dar dar tiek pat pirmo aukšto  doh.gif

pas mus spinta sieninė netoli virtuvės, virtuvė, svetainė, koridorius su ta sienine spinta - viskas vienoje erdvėje, durys spintos ne visada būna užstumtos, prisigeria dar ir kaip, patikėk. ir be proto jaučias tie riebalai, kai išeini kur, rūbai būna prisigėrę. gal jūs papračiausiai nepastebit, nieks nepasakė, kad smirdat lotuliukas.gif biggrin.gif

nu kaip visada jau į lankas nukrypom biggrin.gif
Atsakyti
Nu pas mane dabar lauko drabužinė visai šalia - atvira blink.gif .... o erdvė tai afigiena ~9m x 6m ploto ir vidutiniškai 4,5m aukštis doh.gif ... matyt per mažai skrudinu, kad kvapo drabužiuose tikrai nėra schmoll.gif .. aš labai jautri kvapams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 12 kovo 2014 - 14:11
QUOTE(Juodai @ 2014 03 12, 14:07)
Nu pas mane dabar lauko drabužinė visai šalia blink.gif .... o erdvė tai afigiena  doh.gif ... matyt per mažai skrudinu, kad kvapo drabužiuose tikrai nėra  schmoll.gif .. aš labai jautri kvapams  ax.gif

o gal kaip tik, kad erdvė afigiena ir neprisigeria biggrin.gif nu gal aš durna, ar kept nemoku, nu pas mane viskas smirda. aišku, aš gartraukio nenaudoju. ir aišku ne viską kepant smirda, bet žuvis, tai čia jau ir taip aišku, kad smirda, bet ir vištą visada jaučias labai... nu žo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 12, 13:47)
lotuliukas.gif ... nea, ne mano tikrai  schmoll.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Bet kepant žuvį tikrai pasigendu galingesnio gartraukio  verysad.gif

tai pas tave gartraukis aukštokai kabo nuo kaitlentės paviršiaus g.gif

QUOTE(Teka @ 2014 03 12, 14:03)
pas mus spinta sieninė netoli virtuvės, virtuvė, svetainė, koridorius su ta sienine spinta - viskas vienoje erdvėje, durys spintos ne visada būna užstumtos, prisigeria dar ir kaip, patikėk. ir be proto jaučias tie riebalai, kai išeini kur, rūbai būna prisigėrę. gal jūs papračiausiai nepastebit, nieks nepasakė, kad smirdat  lotuliukas.gif  biggrin.gif

nu kaip visada jau į lankas nukrypom biggrin.gif

Nu gal biggrin.gif Aišku, kad nieks nepasako, bijo, kad akis išlupsiu už teisybę lotuliukas.gif

Pas mus lauko rūbai pirmam aukšte kabo, tai matyt neprasmirsta ax.gif O dar kai rūkau, tai matyt nikotinas užmuša visą maisto "dvoką" striukėse lotuliukas.gif Ne namie aišku rūkau, bet kartais mašinoj važiuojant, tai aišku kad ir kvepalai ne visada gelbėja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 12 kovo 2014 - 14:13
QUOTE(Mindija @ 2014 03 12, 14:12)
tai pas tave gartraukis aukštokai kabo nuo kaitlentės paviršiaus g.gif
Nu gal biggrin.gif Aišku, kad nieks nepasako, bijo, kad akis išlupsiu už teisybę lotuliukas.gif

Pas mus lauko rūbai pirmam aukšte kabo, tai matyt neprasmirsta ax.gif O dar kai rūkau, tai matyt nikotinas užmuša visą maisto "dvoką" striukėse lotuliukas.gif Ne namie aišku rūkau, bet kartais mašinoj važiuojant, tai aišku kad ir kvepalai ne visada gelbėja doh.gif

biggrin.gif
Atsakyti