QUOTE(Juodai @ 2014 03 12, 12:04)
Kalbant apie gartraukius - pas mus
Electrolux EFG60750X. Pilnai įmontuojamas. Ką galiu pasakyt - lyg ir galindgas atrod, bent jau pagal duomenis - max režime traukia 530m3/h oro, kai
kitas - neįmontuojamas modelis intensyviu režimu dirbdamas tiek traukia
. Mūsiškis intensyviu režimu - 630m3/h. Nežinau, ar jis pakankamo galingumu, ar čia silpnas skaitosi
... bet esmė tame, kad nelabai susidoroja su kvapais
... čia turbūt dėl anglies filtro - reikia jį pakeist, tačiau...
nelabai kur randu pirkt
. Pirmąjį filtrą nusipirkom gana gera (kaip dabar supratau) kaina - už ~48Lt. Dabar mažiausia kaina, kurią randu - 65Lt be pristatymo... O dar vieni, teikiantys garantinio paslaugas šitos firmos produktams, užgiedojo 145Lt
... Žodžiu, pablūdus esu dabar su tuom filtru ir nesuprantu, kodėl tokį gartraukį įsitaisėm
... negalvojau, kad bus tiek valakitos su tuom filtru.
Beje, pas mus gartraukis dirba recirkuliaciniu režimu, nors jis gali dirbti ir išmetimo lauk režimu (ar kaip jis vadinas
).
aha, juodai, skaitau dabar aš biškį apie juos (jo jo, pačiu laiku, tik kažkaip buvo atrodė svarbesnių dalykų nei gartraukiai
), tai tavo aprašytas tikrai skaitos menko galingumo. nors dar aišku priklauso nuo ploto, mano kai virtuvė nedidelė, gal ir pakaktų, kita vertus be durų, tai kvapai sklis po visą butą...
o su tais filtrais. būna keičiamų, kuriuos kiek skaičiau labai jau dažnai keist reik
, būna plaunami...