Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

Merginos, ar tie įmontuojami gartraukiai tikrai nėra tokie galingi, kaip neįmontuojami, tie dideli, griozdai? Man vyras šiandien pareiškė, kad jau pas mus tikrai nebus to įmontuojamo gartraukio, nes jie nifiga netraukia doh.gif Ple, kai jau praktiškai virtuvę užsakinėt reik. Jei tą griozdą kabint, tai man absoliučiai lievai viršus spintelių dėliojas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 11, 20:16)
Mes pirkom, bet ne Lt ax.gif  Kodel nenorit uzsisakyt? g.gif

Kur uzsakinejot? ir koki gal nuorada galetumet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 03 11, 18:28)
Kur uzsakinejot? ir koki gal nuorada galetumet blush2.gif

Pirkom is bathroomz.com 4u.gif Bet mes norejom buten vieokio, tai pasirinkimas nelabai kur buvo doh.gif O siaip tai pasigooglinkit su modeliuku ir tikrai rasit mirksiukas.gif O kokios firmos ieskot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 11, 20:47)
Pirkom is bathroomz.com  4u.gif  Bet mes norejom buten vieokio, tai pasirinkimas nelabai kur buvo doh.gif  O siaip tai pasigooglinkit su modeliuku ir tikrai rasit mirksiukas.gif  O kokios firmos ieskot? g.gif

Tu modeliu gausybe, tai man susisuka galva doh.gif
Sito ir spava tokia idomi http://www.houzz.com...itchen-faucets-

Kaip issirinkti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 11, 19:26)
Merginos, ar tie įmontuojami gartraukiai tikrai nėra tokie galingi, kaip neįmontuojami, tie dideli, griozdai? Man vyras šiandien pareiškė, kad jau pas mus tikrai nebus to įmontuojamo gartraukio, nes jie nifiga netraukia  doh.gif Ple, kai jau praktiškai virtuvę užsakinėt reik.  Jei tą griozdą kabint, tai man absoliučiai lievai viršus spintelių dėliojas doh.gif

O mes pradzioje galvojom imontuojama arba po spintele, bet atsisakem ne del galingumo, o del stilingumo. man kamino tipo stilingiau atrodo ir galingesni smile.gif Bet, jei turetume mazai vietos spintelems, tai virsu paimtu pirmieji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 11, 21:47)
Pirkom is bathroomz.com  4u.gif  Bet mes norejom buten vieokio, tai pasirinkimas nelabai kur buvo doh.gif  O siaip tai pasigooglinkit su modeliuku ir tikrai rasit mirksiukas.gif  O kokios firmos ieskot? g.gif

oi zinokit del firmos tai tikrai nepasakysiu blush2.gif o kokios geresnes ? bandysiu ieskot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 11, 19:40)
Kaip issirinkti? doh.gif

As tai parodoj buvau nusiziurejus, tai man labai paprasta buvo ax.gif O jei ne paroda, tai dar ir dabar blaskyciaus, kaip ir su duso sistema doh.gif Nors ir nusipirkau, bet vis dar blaskausi biggrin.gif

QUOTE(vaidastep @ 2014 03 11, 20:18)
oi zinokit del firmos tai tikrai nepasakysiu  blush2.gif o kokios geresnes ? bandysiu ieskot  smile.gif

Grohe, Hansgrohe, Franke, Franco Ferelli(jei idomesnio ieskot) ir t.t biggrin.gif Kiek ir kurie cia geresni neklauskit biggrin.gif Pavardinau, kad bent pasidairyt butu i ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 11, 23:35)
As tai parodoj buvau nusiziurejus, tai man labai paprasta buvo ax.gif  O jei ne paroda, tai dar ir dabar blaskyciaus, kaip ir su duso sistema doh.gif  Nors ir nusipirkau, bet vis dar blaskausi  biggrin.gif
Grohe, Hansgrohe, Franke, Franco Ferelli(jei idomesnio ieskot) ir t.t  biggrin.gif  Kiek ir kurie cia geresni neklauskit biggrin.gif  Pavardinau, kad bent pasidairyt butu i ka mirksiukas.gif

Aciukas,gerai priminet paroda,varysiu dabar su tikslu pasidairyt i tai ,gal ka atrasiu gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 03 11, 22:46)
Aciukas,gerai priminet paroda,varysiu dabar su tikslu pasidairyt i tai ,gal ka atrasiu gero biggrin.gif

i resta?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 12, 00:00)

schmoll.gif i Namu Pasaulis,tikiuos gal ka atrasiu ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 11, 19:26)
Merginos, ar tie įmontuojami gartraukiai tikrai nėra tokie galingi, kaip neįmontuojami, tie dideli, griozdai? Man vyras šiandien pareiškė, kad jau pas mus tikrai nebus to įmontuojamo gartraukio, nes jie nifiga netraukia  doh.gif Ple, kai jau praktiškai virtuvę užsakinėt reik.  Jei tą griozdą kabint, tai man absoliučiai lievai viršus spintelių dėliojas doh.gif

Nu tikrai ne biggrin.gif Pas mane įmontuojamas, trys galingumo lygiai + intensyvus, tai užtenka ir pirmu greičiu kai veikia, kelis kartus jungiau ant antro greičio, nes kažką daug viriau ir dar kepiau g.gif Trečio galingumo gal ir prireiks kada, gal kepant žuvį ar dar ką, kai rūksta labai...

Ir išvis nesuprantu, kelios mamos kažkurioj temoj ieškojo kuo galingesnio gartraukio, kad kvapą visą maisto sutrauktų. doh.gif Tai jei reikia gartraukio ne garams, o kvapams, tai tada ir virš stalo reikia kaminą pritaisyt, kad valgant iš lėkščių kvapas į namus nesklistų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 03 12, 10:28)
Nu tikrai ne biggrin.gif Pas mane įmontuojamas, trys galingumo lygiai + intensyvus, tai užtenka ir pirmu greičiu kai veikia, kelis kartus jungiau ant antro greičio, nes kažką daug viriau ir dar kepiau g.gif Trečio galingumo gal ir prireiks kada, gal kepant žuvį ar dar ką, kai rūksta labai...

Ir išvis nesuprantu, kelios mamos kažkurioj temoj ieškojo kuo galingesnio gartraukio, kad kvapą visą maisto sutrauktų.  doh.gif  Tai jei reikia gartraukio ne garams, o kvapams, tai tada ir virš stalo reikia kaminą pritaisyt, kad valgant iš lėkščių kvapas į namus nesklistų lotuliukas.gif

Kokios firmos turit, jei nepaslaptis? blush2.gif Pradedu dairytis, tai net nežinau į kokius atkreipti dėmesį 4u.gif

Merginos, sakykit baldus užsakinėjat į virtuvę, tai buitinę techniką reikia jau būt susipirkus...? ax.gif
Atsakyti