Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

taip ir reikes padaryti, gal pavyks susitarti del klijavimo, kalbesiu dar karta.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2014 03 08, 11:39)
Sveikos, aš vis dar be virtuvės. dabar bendrauju su kitu meistru ir jis nenori klijuot stalviršio, sako vis tiek po metų dviejų pradės pūstis nuo vandens patekimo, tai geriau juostele aliumine dėt. nu nežinau. Viruve mano kampine L formos, tam kampe dar išpjaut reik skylutė kad dujų vamzdį apeit,  kažkur netoli bus plautuve. pjūvis  prie jos ir bus kažkur. Tai ar tikrai ta plokšte pūsis, ar tik tingi dirbti, vėl nepataikiau ant gero meistro. jau nežinau ką daryt, kur tie geri meistrai yra. Iš kauno ar Vilniaus nelabai noriu, juk kelionė jiems reiks apmokėt, o km du šimtai .

Pas mane virtuvei 8 metai, klijuotas stalvirsis,o kriaukle kampine apvali be padeklo.Is abieju pusiu (kaires ir desines) klijuota, niekas neissipute tik siek tiek siuliu spalva apsitryne, bet man tai netrukdo. Kadangi kriaukle pe padeklo daznai dedu slapius indus ant stalvirsio(ant paciu siuliu).....viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 05, 10:58)
WTF? Cia mano projektas, vienoj firmoj man toki sudeliojo is mano "piesiniu" ant popieriaus doh.gif

Sveiki, norejau paklaust, kokios spalvis dejot stalvirsi, nes pas mane virtuves fasadas riesuto spalvos? Meistras siulo stalvirsi CASABLANKA, bet bijau, kad bus labai marga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 07, 14:31)
Bet as bijau daryti pas tuos, kur siulo pigiausiai unsure.gif Irgi metaus metaus, pas ka gamintis, uzkniso nerealiai.

Jeigu atmesime kažkokias gudrybes taupant medžiagų, kokybės ir mokesčių sąskaita, tai lieka darbo kaina. Vienas meistras gali kokybiškai ir sąžiningai dirbti už 2000 Lt. per mėn., o kitas įsivaizduoja, kad tiek uždirbti per mažai ir už tą patį darbą ima daugiau, bet dar nereiškia, kad jis ir dirba geriau. Todėl bendra kaina gal ir nepasako apie būsimų baldų kokybę, meistro kruopštumą, sąžiningumą ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 10 kovo 2014 - 13:09
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 03 10, 13:05)
Jeigu atmesime kažkokias gudrybes taupant medžiagų, kokybės ir mokesčių sąskaita, tai lieka darbo kaina. Vienas meistras gali kokybiškai ir sąžiningai dirbti už 2000 Lt. per mėn., o kitas įsivaizduoja, kad tiek uždirbti per mažai ir už tą patį darbą ima daugiau, bet dar nereiškia, kad jis ir dirba geriau. Todėl bendra kaina gal ir nepasako apie būsimų baldų kokybę, meistro kruopštumą, sąžiningumą ir t.t.

meistrai vis pasako bendra kaina , kazkokią tai sumą, o aš noriu kad pasakytų išskaidytai-darbas, tiek plokštes tiek, lankstai ir furnitūra tiek,kad galėčiau rinktis ką galiu pakeisti,gal galiu brangesnę furnitūrą, nes nežinau ka jis ten turi galvoj.pvz siulo nepilno ištraukimo stalčių kažkokius daikčiukus, ogal man norėti geriau pilno. kaip sureaguos meistras ir ar pasakys.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2014 03 11, 00:57)
meistrai vis pasako bendra kaina , kazkokią tai sumą, o aš noriu kad pasakytų išskaidytai-darbas, tiek plokštes tiek, lankstai ir furnitūra tiek,kad galėčiau rinktis ką galiu pakeisti,gal galiu brangesnę furnitūrą, nes nežinau ka jis ten turi galvoj.pvz siulo nepilno ištraukimo stalčių kažkokius daikčiukus, ogal man norėti geriau pilno.  kaip sureaguos  meistras ir ar pasakys.

Mano nuomone tikrai geriau pilno istraukimo stalciai, aisku ju mechanizmai brangesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 03 11, 07:35)
Mano nuomone tikrai geriau pilno istraukimo stalciai, aisku ju mechanizmai brangesni  4u.gif

O kaip suprast nepilno g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Candy- @ 2014 03 07, 14:52)
Aš šaldytuvą statyčiau vietoj tos aukštos ūkinės spintos, pakabinamas spinteles iki lubų, o stalui atsirastų vietos perkėlus šaldytuvą

Ačiū, tikriausiai tai bus tinkamiausias variantas 4u.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 03 08, 00:41)
Ačiū  4u.gif  blush2.gif ... Jei atrasiu laiko, gal padėliosiu, bet nepažadu nieko, tiesiog šiuo metu toks periodas kai daug kas suvirto krūvon vienu metu  doh.gif ... O Jūs ir pati puikiai dėliojatės, nėra ką ir prikišti  mirksiukas.gif , taip greitai net nesugalvoju, ką galėčiau gudriau... nebent šaldytuvą vietoj ūkinės spintos, kaip kažkas jau siūlė, tada arčiau virtuvinio stalą galėtumėt komponuot.

Beje, norėjau paklaust - matau pasistatę kavos staliuką prie sofos - ar realiai juom naudojatės? g.gif  Klausiu, nes mes niekaip neprisiruošėm tokio įsigyti, bet ir neprireikė kažkaip rolleyes.gif ... Anksčiau galima buvo sakyti, kad vietos ne prūdus turėjom, bet dabar tai tikrai pakankamai - bet tai turbūt paskutinis dalykas būtų, kurio ieškotumėm  ax.gif .

Juodai, as tikrai neskubu, nes dar kol lubas, sienas, grindis susitvarkysim, tai laiko virtuvės planavimui sočiai turiu 4u.gif Ir tikrai būtų be galo įdomu Jūsų padėliojimą pamatyt, nes Jūs kažkaip jaučiat, kur ir kaip viską funkcionaliai ir gražiai sudėliot wub.gif
Dėl šaldytuvo, tai turbūt tikrai jį reiks į kitą vietą kelt. Žodžiu, bandysiu viską siaurint ir iki pat lubų išnaudot erdvę. Dar mąstau, kaip čia su apšvietimu reiks žaist, nes šviesos trūkumas bus, kadangi langai priešingoje pusėje...
O kavos staliukas būtų TV pulteliams susidėt, žurnalams, kavos/arbatos puodeliui. Man atrodo, kad toks daiktas tikrai reikalingas smile.gif Kad ir kokį dekoratyvinį indą pastatyt... Kažkaip kavos stalelis man kaip svetainės akcentas, jei galima taip įvardyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salamandra*: 11 kovo 2014 - 09:44
Sveikos ,gal uzmatet kur LT maisytuvu su dusiuku ,bet ne paciam krane o atskirai i kriaukle isistato smile.gif
http://www.houzz.com...kitchen-faucets
Va tokiu ar kazko panasaus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidastep: 11 kovo 2014 - 17:51
QUOTE(vaidastep @ 2014 03 11, 16:47)
Sveikos ,gal uzmatet kur LT  maisytuvu su dusiuku ,bet ne paciam krane o atskirai i kriaukle isistato  smile.gif
http://www.houzz.com...kitchen-faucets
Va tokiu ar kazko panasaus  ax.gif

Mes pirkom, bet ne Lt ax.gif Kodel nenorit uzsisakyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 11, 08:54)
O kaip suprast nepilno g.gif  blush2.gif

Nepilno ištraukimo, tai čia kai yra riba kiek gali traukti, jei trauksi daugiau stalčius išsiners iš savo bėgelių ir liks rankose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hadi @ 2014 03 11, 18:05)
Nepilno ištraukimo, tai čia kai yra riba kiek gali traukti, jei trauksi daugiau stalčius išsiners iš savo bėgelių ir liks rankose smile.gif

Aaa doh.gif blush2.gif Buvau apie tai pagalvojus, bet pamaniau, kad jau seniai tokiu nebegamina blink.gif Turejom, kazkada komoda su tokiais stalciais ir kad ir kiek ilgai teko su ja gyvent, vis kartas nuo karto uzsimesdavau stalciu ant koju doh.gif Ka tokie stalciai, tai jau geriau paprastos spinteles ax.gif
Atsakyti