QUOTE(airise @ 2014 03 08, 13:13)
mano plautuve butu desinej salia indaploves ,kaip pas jus,, tai sujungimas atvirksciai kaip tam paveiksliuke, bet ten yra ilgoji siena, jei be padeklo imciau plautuve, tai tada toj pacioj vietoj kaip matosi liktu sujungimas.
Žinokit, nelabai supratau... Nes jei dešinėj indaplovės (imant pavyzdį mano paveiksliuką) plautuvė, tai ji visai toli nuo sujungimo - nesuprantu problemos tada
. Gal galit tiesiog paint'u ar ranka papaišyt situaciją
Papildyta:
QUOTE(Liko @ 2014 03 08, 16:07)
Vis dėl to klausimas, ne ar išpūs, o ar pavyks meistrą įkalbėti padaryti šį sujungimą ir prisiimti atsakomybę.
Jūs vistiek daugiau patirties su baldų gamyba turite - pasakykit, ar teko susidurti praktikoje su išsipūtusiais suklijuotais stalviršiais
? Ar tikrai uždėjus tą neišvaizdžią sujungimo juostą išsipūtimo galimybė sumažėja, lyginant su suklijavimu? Juk po ta juosta drėgmė taip pat sėkmingai gali patekti, gal net greičiau nei į suklijavimo siūlę. Ir nenusausinsi juk po juosta, o ant siūlės išsiliejusį vandenį - visai paprastai. Tiesą sakant aš net neįsivaizduoju, kaip drėgmė gali patekti į suklijavimo siūlę, nes kokybiškai tai padarius ji pati vos matosi
. Bent jau pas mane taip yra ankstesnėj virtuvėj. Buvau kažkada įkėlusi nuotrauką, gaila, dabar neberandu jos. Bet gal išeis kada dar nuotografuoti, būtinai įkelsiu. Ir tas suklojavimas buvo darytas prieš 7 metus. Laikas bėga, turėtų rastis vis naujesnių, geresnių metodų tai padaryt
.