Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 07, 15:31)
Bet as bijau daryti pas tuos, kur siulo pigiausiai unsure.gif Irgi metaus metaus, pas ka gamintis, uzkniso nerealiai.

Aš taip pat drinks_cheers.gif
Bet tikriausiai rinksiuosi patikimus, kad ir didesnę kainą pasiūliusius, meistrus.

Aš dar tokiu klausimu- kur Jūs laikote duonos gaminius?

Tarp stalviršio ir spintelės dėsime stiklą su dekoruota plėvele. Gal kas ilgiau naudojate ir parašytumėte, ar neišblunka ar dar kažkas neatsitinka per tam tikrą laiką ?
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2014 03 07, 20:50)
Aš dar tokiu klausimu- kur Jūs laikote duonos gaminius?

Šaldytuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2014 03 07, 16:51)
Projektas mano smile.gif, bet nenustebčiau, jei būtu ir antras toks, juk tai standartinė 6m2 virtuvė. O jei esate tas žmogus, kuriam kūriau šį projektą, mielai straipsnyje nurodysime Jus kaip autorių (į PM).

Na man jo niekas nekure, pati susikuriau, pasigrobus dali idejos is musu forumietes. Tik, ale vadinama dizainere, sudeliojo ant programeles ir butent taip, kaip cia. Na gal ten ir jus buvote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 03 07, 14:38)
Dar karta ikelsiu virtuve+svetaine planeli. Kaip manot, turbut geriau butu spinteles iki pat lubu kabinti? Nes  taip ir daiktu daugiau tilps, ir dulkes nesikaups... Paklausiau, pati ir atsakiau biggrin.gif
O kaip isspresti klausima su valgomuoju stalu? Kur man ji ipaisyti? Juk taip norisi visus (4 asm.) susodinti prie pusryciu/pietu/vakarienes stalo  g.gif
<...>
Juodai, gal man ka papaisysit?  blush2.gif  Nes Jusu darbeliai tai  wub.gif  wub.gif  wub.gif 

Ačiū 4u.gif blush2.gif ... Jei atrasiu laiko, gal padėliosiu, bet nepažadu nieko, tiesiog šiuo metu toks periodas kai daug kas suvirto krūvon vienu metu doh.gif ... O Jūs ir pati puikiai dėliojatės, nėra ką ir prikišti mirksiukas.gif , taip greitai net nesugalvoju, ką galėčiau gudriau... nebent šaldytuvą vietoj ūkinės spintos, kaip kažkas jau siūlė, tada arčiau virtuvinio stalą galėtumėt komponuot.

Beje, norėjau paklaust - matau pasistatę kavos staliuką prie sofos - ar realiai juom naudojatės? g.gif Klausiu, nes mes niekaip neprisiruošėm tokio įsigyti, bet ir neprireikė kažkaip rolleyes.gif ... Anksčiau galima buvo sakyti, kad vietos ne prūdus turėjom, bet dabar tai tikrai pakankamai - bet tai turbūt paskutinis dalykas būtų, kurio ieškotumėm ax.gif .
Atsakyti
Sveikos, aš vis dar be virtuvės. dabar bendrauju su kitu meistru ir jis nenori klijuot stalviršio, sako vis tiek po metų dviejų pradės pūstis nuo vandens patekimo, tai geriau juostele aliumine dėt. nu nežinau. Viruve mano kampine L formos, tam kampe dar išpjaut reik skylutė kad dujų vamzdį apeit, kažkur netoli bus plautuve. pjūvis prie jos ir bus kažkur. Tai ar tikrai ta plokšte pūsis, ar tik tingi dirbti, vėl nepataikiau ant gero meistro. jau nežinau ką daryt, kur tie geri meistrai yra. Iš kauno ar Vilniaus nelabai noriu, juk kelionė jiems reiks apmokėt, o km du šimtai .
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2014 03 08, 11:39)
jis nenori klijuot stalviršio, sako vis tiek po metų dviejų pradės pūstis nuo vandens patekimo, tai geriau juostele aliumine dėt. nu nežinau. Viruve mano kampine L formos, tam kampe dar išpjaut reik skylutė kad dujų vamzdį apeit,  kažkur netoli bus plautuve

Siūlau paieškot meistro, kuris taip nekalbės - aišku, jei tikrai norit suklijuoto stalviršio. Jūsiškis matyt nemoka to kokybiškai padaryt, dėl to taip ir šneka, kad vistiek pradės pūstis. Man niekas niekur naišsipūtė per 7 metus ir nesiruošia pūstis schmoll.gif
Pas mane sujungimas va kokioj vietoj yra senoj virtuvėj:

user posted image

Kaip matot, plautuvė yra šalia irgi.
Gal galit savo virtuvės planelį įkelti - kur pas Jus sujungimas gaunas?
Atsakyti
mano plautuve butu desinej salia indaploves ,kaip pas jus,, tai sujungimas atvirksciai kaip tam paveiksliuke, bet ten yra ilgoji siena, jei be padeklo imciau plautuve, tai tada toj pacioj vietoj kaip matosi liktu sujungimas.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 08, 10:41)
Siūlau paieškot meistro, kuris taip nekalbės - aišku, jei tikrai norit suklijuoto stalviršio. Jūsiškis matyt nemoka to kokybiškai padaryt, dėl to taip ir šneka, kad vistiek pradės pūstis. Man niekas niekur naišsipūtė per 7 metus ir nesiruošia pūstis schmoll.gif
Pas mane sujungimas va kokioj vietoj yra senoj virtuvėj:

drinks_cheers.gif pas mane ir jungimas buvo suklijuotas, plautuve buvo ir panasiu atstumu, tankiai ta vieta vandens gaudavo, per 3metus nieks neissipute taip pat schmoll.gif manau ir dar minimum 5 tarnaus, bet issikraustem, tai negaliu nei parodyt, nei daugiau ka pakomentuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2014 03 08, 13:13)
mano plautuve butu desinej salia indaploves ,kaip pas jus,, tai sujungimas atvirksciai kaip tam paveiksliuke, bet ten yra ilgoji siena, jei be padeklo imciau plautuve, tai tada toj pacioj vietoj kaip matosi liktu sujungimas.

Kaip sudėtingai. g.gif Jei gerai supratau, tai kriauklė vietoje indaplovės, o sujungimas gali būti toje vietoje kur ir matosi nuotraukoje (ne tas raudonas brūkšnelis). Jei taip, atstumas gana didelis, o jei dar ir indaplovė bus, vadinasi ir drėgmės gerokai mažiau. Vis dėl to klausimas, ne ar išpūs, o ar pavyks meistrą įkalbėti padaryti šį sujungimą ir prisiimti atsakomybę.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2014 03 08, 13:13)

Žinokit, nelabai supratau... Nes jei dešinėj indaplovės (imant pavyzdį mano paveiksliuką) plautuvė, tai ji visai toli nuo sujungimo - nesuprantu problemos tada doh.gif . Gal galit tiesiog paint'u ar ranka papaišyt situaciją g.gif
Papildyta:
QUOTE(Liko @ 2014 03 08, 16:07)
Vis dėl to klausimas, ne ar išpūs, o ar pavyks meistrą įkalbėti padaryti šį sujungimą ir prisiimti atsakomybę.

Jūs vistiek daugiau patirties su baldų gamyba turite - pasakykit, ar teko susidurti praktikoje su išsipūtusiais suklijuotais stalviršiais g.gif? Ar tikrai uždėjus tą neišvaizdžią sujungimo juostą išsipūtimo galimybė sumažėja, lyginant su suklijavimu? Juk po ta juosta drėgmė taip pat sėkmingai gali patekti, gal net greičiau nei į suklijavimo siūlę. Ir nenusausinsi juk po juosta, o ant siūlės išsiliejusį vandenį - visai paprastai. Tiesą sakant aš net neįsivaizduoju, kaip drėgmė gali patekti į suklijavimo siūlę, nes kokybiškai tai padarius ji pati vos matosi mirksiukas.gif . Bent jau pas mane taip yra ankstesnėj virtuvėj. Buvau kažkada įkėlusi nuotrauką, gaila, dabar neberandu jos. Bet gal išeis kada dar nuotografuoti, būtinai įkelsiu. Ir tas suklojavimas buvo darytas prieš 7 metus. Laikas bėga, turėtų rastis vis naujesnių, geresnių metodų tai padaryt smile.gif .
Atsakyti
neaiškiai gal parašiau,kriauklė būtų iškart už raudono brūkšnio, paskui indaplovė.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2014 03 08, 20:13)
neaiškiai gal parašiau,kriauklė būtų iškart už raudono brūkšnio, paskui indaplovė.

Tuomet sujungimą reikia daryti statmenai raudonam brūkšniui mirksiukas.gif .
Vat taip va, kur mėlynas brūkšnys smile.gif :
user posted image

Atsakyti