QUOTE(Flirt @ 2014 03 05, 10:58)
WTF? Cia mano projektas, vienoj firmoj man toki sudeliojo is mano "piesiniu" ant popieriaus
Projektas mano
, bet nenustebčiau, jei būtu ir antras toks, juk tai standartinė 6m2 virtuvė. O jei esate tas žmogus, kuriam kūriau šį projektą, mielai straipsnyje nurodysime Jus kaip autorių (į PM).
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 03 05, 13:49)
Štampuoja tuos straipsnius iš vienos vietos į
KITĄ.
Taip, Delfio skiltyje Moteris.lt patalpino jau antrą mūsų straipsnį. Vadinasi rašome gerai
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 05, 14:57)
Baldu gidas atejo i SM pasireklaminti
Tinklalapis informacinis, ne komercinis.
QUOTE(sweet_lips @ 2014 03 05, 14:39)
Labas
oj kiek daug priplanavot kol aš dirbau, grįžtu jau į naują temutę, visko tikrai neperskaičiau, tai jei kartosiuos nepykit. Dar kartą keliu savo pabraižymus (pataisytus) ir planą. Plane kriauklė persikėlė į kitą pusę ir dabar bus prie lango. Dar dėl tos indaplovės, tai nelabai jau yra kur ją perkelt, man ji ten visai gerai žiūrisi, nebent kažkas dėl montavimo negerai, nors baldininkas nieko neužsiminė
Gal kas sugalvosit kur būtų galima pastatyt neįmontuojamą šaldytuvą? Man galva nebedirba, ypač kai laikas jau spaudžia, reikia apsispręst ir užsakinėt
Iš anksto dėkoju
Dėl indaplovės techninės dalies nesukite galvos. Jei spintelės ties langu, problemų neturėtu būti.
Šalia orkaitės yra spinta. Ten gali būti ir įmontuojamas ir pastatomas šaldytuvas.
Antras varantas prie lango, kitoje virtuvės pusėje nei indaplovė. Tai, mano nuomone, tinkamiausios vietos šaldytuvui.
QUOTE(AstaM @ 2014 03 07, 12:23)
Ateinu prašyt pagalbos iš jau turinčių savo svajonių virtuvę.
Pakomentuokit kas turit Corian stalviršį ir Baltijos marmuro.
Skaičiau, kad BM dažo, įgeria skysčius, o Corian neva tai, atsparus viskam, superfantastiškas.
Noriu, kad būtų stalviršis ir sienutė iki spintelių. Corian ir BM kaina skiriasi 50%
Spalvą iš Corian išsirinau tokią
Bet dabar kainos išsigandau..
Corianas pagarsėjes kaip įtin patvari medžiaga, nors ir gaminamas iš tų pačių elementų kaip ir BM. Corianas vežamas tiesiai iš gamyklos, lakštais ir čia, Lietuvoje, formuojami gaminiai. Tuo tarpu BM viską daro pats. Matyt tai ir lemia tą skirtumą. Asmeniškai man niekas nesiskundė nei Coriano,nei BM kokybe.
Reiktu paminėti,kad BM visi paviršiai matiškesni, tad tektu rinktis kitą spalvą.
Siūlau alternatyvą: Montelli. Tai Coriano grupė, tik pigesnė (kaip BM).
QUOTE(werika @ 2014 03 07, 14:09)
Ateinu su labai durnu klausimu
Išsiuntinėjau savo virtuvės brėžinius gamybininkams. Kaina maždaug apie 8000Lt svyruoja (originalūs Bloom'ai ir austriška, čekiška plokštė). Tačiau vieni parašė, kad kaina apie 5000Lt. Medžiagos tos pačios. Ar realu???
Ant ko jie gali tiek sutaupyti???
1. Naudojasi neteisingai suformuluotu užklausimu. PVZ: Stalčiai Blum: a) Blum TandemBox (su metaliniais šonais) 100lt; b ) Blum Tandem (daroma medinė dėžutė, o po ja bėgeliai. Tyliai prisitraukia ir t.t.) ~30lt.
2. Be papildomų paslaugų ir vidaus įrangos: pristatymas, montavimo darbai, buitinės technikos integravimas, be įrankinės, būna paskaičiavimai net ir be rankenėlių, be staljuostės, be grindjuostės, be popierių
.
3. Prastesnės kokybės medžiagos (tos kurių neįvardinote).
Siūlau teisingai suformuoti ko Jums reikia ir tuomet klausti kainos. Ir gink Dieve, jokių virtuvės baldų be sutarties.