Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(Juodai @ 2014 03 06, 13:53)
Tai Jums tilpo fiziškai tą indaplovę įmontuot, kai už jos vandens įvadai? Ar ne taip supratau unsure.gif ?

Turbūt ne taip supratot.
Turėjome senas virtuvinės spinteles, ruošėmes keisti. Nupirkom pirmiau indaplove, bet su baldais teko palaukti. O indaplove norėjau naudotis. Tai šalia kriauklės buvusia spintelę išmetėm lauk, pastatėm ten indaplove. Bet ji buvo "plika", be nieko. vyras pajunge vandenį (vanduo ir kanalizacija tai šalia kriauklės spintelėje), ir normaliai naudojomes indaplove. Nieko jai nenutiko.
Atsakyti
Ateinu prašyt pagalbos iš jau turinčių savo svajonių virtuvę.
Pakomentuokit kas turit Corian stalviršį ir Baltijos marmuro.
Skaičiau, kad BM dažo, įgeria skysčius, o Corian neva tai, atsparus viskam, superfantastiškas.
Noriu, kad būtų stalviršis ir sienutė iki spintelių. Corian ir BM kaina skiriasi 50% blink.gif
Spalvą iš Corian išsirinau tokią
user posted image
Bet dabar kainos išsigandau..
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 03 07, 11:26)

Ai, dabar supratau - tai aišku kad jai nieko ir neturėjo nutikti drinks_cheers.gif , čia kalba ėjo apie tai, kad normaliai įmontuot neina indaplovės, jeigu už jos bus vandena išvadai padaryti... o kaip Dešimtukas sakė, netgi kištukinis lizdas jau gaunas per daug išsikišęs (su kištuku suprantama) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AstaM @ 2014 03 07, 12:23)
Corian ir BM kaina skiriasi 50%  blink.gif
<...>
Bet dabar kainos išsigandau..

Na, matyt, jei jis jau toks geras, tai ir kaina atitinkama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 07, 12:26)
Na, matyt, jei jis jau toks geras, tai ir kaina atitinkama  ax.gif

Idomu būtų sužinot iš praktikos, nes kol kas tai tik marketinginė medžiaga internete.
Atsakyti
QUOTE(AstaM @ 2014 03 07, 11:37)
Idomu būtų sužinot iš praktikos, nes kol kas tai tik marketinginė medžiaga internete.

čia man rods nieks neturi coriano...
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 07, 12:39)
čia man rods nieks neturi coriano...

O gal kas Baltijos marmuro stalviršį turit ir galit pakomentuoti kaip "nešiojasi".
Atsakyti
Aš irgi neturiu patirties su Corian, tačiau šiaip, logiškai galvojant - jeigu toks didelis kainų skirtumas, tai tikrai ne iš piršto laužtas... Apskritai su savo patirtim, būčiau linkus galvoti, kad jei daiktas pigus, net dvigubai pigesnis nei analogoškas, didelės kokybės iš jo nelauk schmoll.gif . Tai galioja ne tik stalviršiams. Aišku, kitąkart reikia pažiūrėti, ar ne už vardą antkainis yra uždėtas. Dėl to siūlau paieškoti dar analogų ir palyginti kainas mirksiukas.gif
Šitoj temoj daugiau buvo kalbėta apie stalviršius, paskaitykit 4u.gif .
Atsakyti
Ateinu su labai durnu klausimu ax.gif
Išsiuntinėjau savo virtuvės brėžinius gamybininkams. Kaina maždaug apie 8000Lt svyruoja (originalūs Bloom'ai ir austriška, čekiška plokštė). Tačiau vieni parašė, kad kaina apie 5000Lt. Medžiagos tos pačios. Ar realu??? g.gif Ant ko jie gali tiek sutaupyti???
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Buvau atitrukus nuo savo virtuves kurimo. Siandien vel prisedau, kazka padeliojau programelej ir supratau, kad reikia kukliai projektuoti, kad tik erdves daug neuzimti.
Dar karta ikelsiu virtuve+svetaine planeli. Kaip manot, turbut geriau butu spinteles iki pat lubu kabinti? Nes taip ir daiktu daugiau tilps, ir dulkes nesikaups... Paklausiau, pati ir atsakiau biggrin.gif
O kaip isspresti klausima su valgomuoju stalu? Kur man ji ipaisyti? Juk taip norisi visus (4 asm.) susodinti prie pusryciu/pietu/vakarienes stalo g.gif

Juodai, gal man ka papaisysit? blush2.gif Nes Jusu darbeliai tai wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2014 03 07, 14:09)
Ateinu su labai durnu klausimu ax.gif
Išsiuntinėjau savo virtuvės brėžinius gamybininkams. Kaina maždaug apie 8000Lt svyruoja (originalūs Bloom'ai ir austriška, čekiška plokštė). Tačiau vieni parašė, kad kaina apie 5000Lt. Medžiagos tos pačios. Ar realu???  g.gif  Ant ko jie gali tiek sutaupyti???

Gali būti, bet:
1. Jei tik išsiuntinėjot brėžinį, gavot preliminarią kainą. Kai baldininkas pradės daryti savo gamybinį brėžinį kaina gali pradėti keistis. Nesakau, kad 100%, bet man taip buvo. Tai tas neaišku, tai anas.
2. Sutaupyti gali ant PVM pvz. Žinodami, kad esat privatus asmuo nerašys Sąskaitos Faktūros ir paims pinigus grynais.
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 03 07, 11:38)
O kaip isspresti klausima su valgomuoju stalu? Kur man ji ipaisyti?

Aš šaldytuvą statyčiau vietoj tos aukštos ūkinės spintos, pakabinamas spinteles iki lubų, o stalui atsirastų vietos perkėlus šaldytuvą
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2014 03 07, 14:09)

Gali buti, nes musu skaiciavo nuo 5600 iki 9500 Lt, paskui dar perklausiau tu pigiuju ar tikrai ta plokste, vidus ir t.t., tai kaina pakilo iki 6500 Lt, del rankeneliu kainos, stalciu plokstes (nes reikejo is pilkos plokstes prie stalciu sonu, o standartiskai buna kad balta deda ir t.t., ) bet visvien skirtumas 3000
Atsakyti