Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(Y2K @ 2014 03 04, 22:17)

QUOTE(Flirt @ 2014 03 05, 09:58)
WTF? Cia mano projektas, vienoj firmoj man toki sudeliojo is mano "piesiniu" ant popieriaus doh.gif

Štampuoja tuos straipsnius iš vienos vietos į KITĄ. 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif oj kiek daug priplanavot kol aš dirbau, grįžtu jau į naują temutę, visko tikrai neperskaičiau, tai jei kartosiuos nepykit. Dar kartą keliu savo pabraižymus (pataisytus) ir planą. Plane kriauklė persikėlė į kitą pusę ir dabar bus prie lango. Dar dėl tos indaplovės, tai nelabai jau yra kur ją perkelt, man ji ten visai gerai žiūrisi, nebent kažkas dėl montavimo negerai, nors baldininkas nieko neužsiminė g.gif
user posted image
user posted image
Ir planas:
user posted image

Gal kas sugalvosit kur būtų galima pastatyt neįmontuojamą šaldytuvą? Man galva nebedirba, ypač kai laikas jau spaudžia, reikia apsispręst ir užsakinėt doh.gif
Iš anksto dėkoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 03 05, 13:49)
Štampuoja tuos straipsnius iš vienos vietos į KITĄ. 4u.gif  bigsmile.gif

Baldu gidas atejo i SM pasireklaminti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2014 03 03, 13:50)
Sveikos, noriu ir as Jūsų patarimu 4u.gif
Ikeliu savo butuko plana, gal kuri patars del virtuves (ta vieta, kur parasyta 14.5) ax.gif
busiu labai dekinga

Jei norite patarimų, vėlgi, vien tik plano neužtenka - o ir į jį pažiūrėjus kyla klausimų, pvz - kas ta plona linija lango dešinėje? Ar tai virtuvės patalpa atskirta, kad gautųsi stačiakampis, ar ten niša, ar sandėliukas? Butas kaip suprantu nenaujas, kur tiksliai padaryti išvadai? Ko Jums reikia virtuvėje, kaip pati ją įsivaizduojat? Kokie poreikiai yra? Tai tikrai nėra sunku, kad ir su paint programa atsidayti brėžinį ir papiešti stačiakampius kas ir kaip. Arba pieštuku užpiešti. Net ir projektuotojas, gavęs tokį brėžinį, nustebčiau, jei nieko neišklausinėjęs pasiūlytų variantą.

QUOTE(boikaleo @ 2014 03 03, 16:56)
Ir as padeliojau virtuve...
<...>
Ia anksto dekoju uz pastabas ir pasiulymus  4u.gif

Nesupratau, kodėl negalit darytu U formnos vistuvės g.gif . Juk dabar pasibraižėt pussalę - beje, kokį atstumą tarp pussalės ir likusios virtuvės padarėt? Rekomenduojamas kaip optimalus būtų 1,2m, aš sakyčiau, kad iš bėdos gal ir 1m užtektų. Ar tiek yra? O jei jau tiek atitraukias pussalę, nematau jokių problemų ją sujungti kairėje spintelėmis su likusia dalimi. Dar siūlyčiau pagalvoti prie tos kairės sienos kelti viryklę, tada prie 2,2m sienos liktų (iš kairės) šaldytuvas 60cm, indalpovė 45cm (rašėt, kad 50cm planuojat - o tokių yra? galvočiau, kad visai užtektų ir 45cm ax.gif ), plautuvė 50cm durelėmis, kurios atidarytų lieka I formos kampinę spintelę (65cm).
Prie kairės sienos 65cm erdvė kampinei spitelei, 600cm viryklė, nors prieš ją gal vertėtų įterpti mano taip nemėgstamą cargo, kokia 20cm, tiesiog, kad toliau viryklė nuo plautuvės būtų, tolau L tipo kampinė spintelė - ji, su sulenkiamom durelėmis, kurių skyriai yra po 30 cm, berods 86cm erdvės užimtų, tada užsukus jau kokio dydžio telpa stalčių blokas ar spintelė - kaip Jums patogiau, manyčiau dar visai tilptų apie 70cm blokas. Atstumas tarp pussalės ir virtuvės prie viršutinės sienos taip gautųsi apie 1,1m. Šito užsukimo stalviršį pratęsus lango pusėje gautųsi pavalgymo zona - aišku, toli gražu ne stalas, tačiau pagal tai, kaip Jūs nupaišėte, plane projektuotas stalas irgi man rodos netilptų unsure.gif .
Sakot nežinot kur bus radiatorius? Gal jis nebūtinas per visą lango plotį? Nes anksčiau mano aprašytas variantas tinka tik tuomet. Bute turėjom visai mažuliukus radiatorius - dviejų visai užteko 30,3m2 erdvei. Na, o jei būtinas, tai gal yra galimybė šaldytuvo dešinėje esančią sieną pratęsti žemyn? Įėjimas pas jus dabar gaba erdvus, pratęsus tą sieną jį susiaurintumėt, tačiau atsirastų galimybė kitokiam virtuvinio variantui ax.gif .

QUOTE(Aetna @ 2014 03 04, 16:19)
Kaip atrodo iš šono?
Tik dar turiu galvaskausmį dėl mikrobangės. Įmontuojamos nenoriu, turiu seną, galvoju kur ją paslėpt. Vienintelis variantas pakabinamoj kairiojoj spintelėj apačioj ją padėt. 

Iš to, kiek matyt - viskas normaliai atrodo iš šono bigsmile.gif . O dėl senos retai naudojamos mikrobangės nesukčiau sau galvos ir tikrai neaukočiau spintutės jos paslėpimui. Mesčiau lauk ją blush2.gif ...

Papildyta:
QUOTE(ciaumakau @ 2014 03 04, 17:03)
Graziai wub.gif

QUOTE(plan @ 2014 03 04, 17:59)
Juodai,kaip jums taip graziai gaunasi? Super .

QUOTE(cuaren @ 2014 03 04, 18:33)
drinks_cheers.gif tikrai super wub.gif
tik aš irgi dėčiau pakabinamas spinteles prie lango sienos 4u.gif

Ačiū, mergaitės blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kažkaip gaunas... ax.gif . Įpatingai greitai gaunas, kai šeimininkė būna pusę darbo padarius, belieka tik kai ką pakeisti - tuomet, tingiu rašyt, nupasakodama viską, greičiau gaunas papiešt bigsmile.gif .

QUOTE(Ruta7777 @ 2014 03 04, 22:21)
blink.gif  afigiet!!! (atsiprasau, bet apsalau pamacius) NEREALIAI! wub.gif Aciu LAAbai! tik galvoju tikrai tas spinteles virsutines gal det palei langa ir zemint viena spintele g.gif  bet galiu pasakyt - svajoniu virtuve  cool.gif  norejau plataus darbastalio ir "baro" tik galvojau kad netilps viskas biggrin.gif  o pasirodo telpa thumbup.gif  Tiesa, o koks gavos jums tas tarpas kur kaitlente? smile.gif

Ačiū 4u.gif . Tarpas tarp stalviršių ~1200mm. Dešinėje kampinė spintelė su sulenkiamom durelėm 2x300mm, kairiau 900mm stačių blokas su kaitlente, taigi gavos 300+900 - 1200mm smile.gif . Esmė ta, kad čia galite žaisti ir daryti tokį jų plotį, kokio reika mirksiukas.gif .

Papildyta:
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 03 04, 22:35)
negaliu atsigrozet  wub.gif  vis ziuriu ir galvoju kad spinteliu net nedeciau prie lango o palikciau ten pat cool.gif  tik gal virsutines nuimsim..
Juodai, kaip atsidekot?  biggrin.gif

Žiūriu, klaipėdietė esat bigsmile.gif . Tada gausit vaišint kava ir pyragu... pageidautina naujoj virtuvėj blush2.gif biggrin.gif
QUOTE(Y2K @ 2014 03 04, 23:17)

Ačiū 4u.gif . Būtent iš šio tinklapio tuos užatlantinius ir išsirinkau hihihi.gif.

QUOTE(Flirt @ 2014 03 05, 10:58)
WTF? Cia mano projektas, vienoj firmoj man toki sudeliojo is mano "piesiniu" ant popieriaus doh.gif

Neužpatentavai, o dabar matai - pilnas internetas Tavo projektų lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas uzmatet toki kiaurasamti kriauklei? Zianu, kad kriaukliu su jais buna, bet man reikia universalaus atskiro.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sweet_lips @ 2014 03 05, 14:39)
Dar dėl tos indaplovės, tai nelabai jau yra kur ją perkelt, man ji ten visai gerai žiūrisi, nebent kažkas dėl montavimo negerai, nors baldininkas nieko neužsiminė g.gif

Apžiūrėjau savo indaplovę - esmė ta, kad jai nėra spintelės, o ji tvirtinama prie šalia esančių spintelių šonų. Tad pas Jus gautųsi, kad ji dešinėj pusėj prisitvirtins normaliai, o kairėj kažkaip prie sienos unsure.gif ... o gal baldininkai turi kažkokį metodą išdirbę tokiam variantui, gal Dešimtukas ką pakomentuos g.gif . O stalviršis virš indaplovės tai tikrai prie jos nesitvirtins, tą reiks prie sienos kažkaip sukti - irgi neįsivaiszduoju kaip unsure.gif . Žiūrisi gal ir gerai, bet vat kaip bus su tuom tvirtinimu - neaišku. Jeigu perkeltumėt ją į dešinę plautuvės pusę, tai ir indus iš jos būtų patogiau tiesiai į stalčius dėt mirksiukas.gif . Ir darbastalis didesnis toje pusėje gautųs, aišku, jei plautuvė kartais be padėklo būtų smile.gif . O plautuvė prie sienos - visai nieko baisaus rolleyes.gif . Tiesa, tas uždengtos plytelėmis sienos plotą kairėje sulyginčiau su po gartraukiu esančiu plotu - tas nelygumas man nedailiai atrodo ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 05, 13:41)
Iš to, kiek matyt - viskas normaliai atrodo iš šono  bigsmile.gif .  O dėl senos retai naudojamos mikrobangės nesukčiau sau galvos ir tikrai neaukočiau spintutės jos paslėpimui. Mesčiau lauk ją  blush2.gif ...

taip ir nusprendėm, kad su mikrobange atsisveikinsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 03 05, 16:11)
Gal kas uzmatet toki kiaurasamti kriauklei? Zianu, kad kriaukliu su jais buna, bet man reikia universalaus atskiro.

Kažkas panašaus čia ir čia 4u.gif . beje, jei neklystu pirmąjį variantą Mindija turi jai nereikalingą ax.gif .

QUOTE(Aetna @ 2014 03 05, 16:13)
taip ir nusprendėm, kad su mikrobange atsisveikinsim  biggrin.gif

Su kuom ir sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
tai va kaip jis vadinasi biggrin.gif todel ir neradau doh.gif nesitikejau, kad toks brangus unsure.gif
Atsakyti
Gal kur pigiau rasit... ax.gif
Atsakyti
Ieskosiu 4u.gif
kaip suprantu, kad Ikea dar ir nesiuncia prekiu pastu doh.gif
Atsakyti
Paštu, kiek suprantu ne. Patys lyg veža, bet pristatymo kaina priklausu nuo kilometražo - gaunas tikrai nemaža doh.gif . Sakau, pakalbinkit Mindiją, jeigu jin dar turi tą koštuvą ir Jums toks tinka pagal išmatavimus. Sutarsit kainą ir gal išsiųs Jums paštu smile.gif .
Atsakyti