QUOTE(drieziuxx @ 2014 03 03, 13:50)
Sveikos, noriu ir as Jūsų patarimu
Ikeliu savo butuko plana, gal kuri patars del virtuves (ta vieta, kur parasyta 14.5)
busiu labai dekinga
Jei norite patarimų, vėlgi, vien tik plano neužtenka - o ir į jį pažiūrėjus kyla klausimų, pvz - kas ta plona linija lango dešinėje? Ar tai virtuvės patalpa atskirta, kad gautųsi stačiakampis, ar ten niša, ar sandėliukas? Butas kaip suprantu nenaujas, kur tiksliai padaryti išvadai? Ko Jums reikia virtuvėje, kaip pati ją įsivaizduojat? Kokie poreikiai yra? Tai tikrai nėra sunku, kad ir su paint programa atsidayti brėžinį ir papiešti stačiakampius kas ir kaip. Arba pieštuku užpiešti. Net ir projektuotojas, gavęs tokį brėžinį, nustebčiau, jei nieko neišklausinėjęs pasiūlytų variantą.
QUOTE(boikaleo @ 2014 03 03, 16:56)
Ir as padeliojau virtuve...
<...>
Ia anksto dekoju uz pastabas ir pasiulymus
Nesupratau, kodėl negalit darytu U formnos vistuvės
. Juk dabar pasibraižėt pussalę - beje, kokį atstumą tarp pussalės ir likusios virtuvės padarėt? Rekomenduojamas kaip optimalus būtų 1,2m, aš sakyčiau, kad iš bėdos gal ir 1m užtektų. Ar tiek yra? O jei jau tiek atitraukias pussalę, nematau jokių problemų ją sujungti kairėje spintelėmis su likusia dalimi. Dar siūlyčiau pagalvoti prie tos kairės sienos kelti viryklę, tada prie 2,2m sienos liktų (iš kairės) šaldytuvas 60cm, indalpovė 45cm (rašėt, kad 50cm planuojat - o tokių yra? galvočiau, kad visai užtektų ir 45cm
), plautuvė 50cm durelėmis, kurios atidarytų lieka I formos kampinę spintelę (65cm).
Prie kairės sienos 65cm erdvė kampinei spitelei, 600cm viryklė, nors prieš ją gal vertėtų įterpti mano taip nemėgstamą cargo, kokia 20cm, tiesiog, kad toliau viryklė nuo plautuvės būtų, tolau L tipo kampinė spintelė - ji, su sulenkiamom durelėmis, kurių skyriai yra po 30 cm, berods 86cm erdvės užimtų, tada užsukus jau kokio dydžio telpa stalčių blokas ar spintelė - kaip Jums patogiau, manyčiau dar visai tilptų apie 70cm blokas. Atstumas tarp pussalės ir virtuvės prie viršutinės sienos taip gautųsi apie 1,1m. Šito užsukimo stalviršį pratęsus lango pusėje gautųsi pavalgymo zona - aišku, toli gražu ne stalas, tačiau pagal tai, kaip Jūs nupaišėte, plane projektuotas stalas irgi man rodos netilptų
.
Sakot nežinot kur bus radiatorius? Gal jis nebūtinas per visą lango plotį? Nes anksčiau mano aprašytas variantas tinka tik tuomet. Bute turėjom visai mažuliukus radiatorius - dviejų visai užteko 30,3m2 erdvei. Na, o jei būtinas, tai gal yra galimybė šaldytuvo dešinėje esančią sieną pratęsti žemyn? Įėjimas pas jus dabar gaba erdvus, pratęsus tą sieną jį susiaurintumėt, tačiau atsirastų galimybė kitokiam virtuvinio variantui
.
QUOTE(Aetna @ 2014 03 04, 16:19)
Kaip atrodo iš šono?
Tik dar turiu galvaskausmį dėl mikrobangės. Įmontuojamos nenoriu, turiu seną, galvoju kur ją paslėpt. Vienintelis variantas pakabinamoj kairiojoj spintelėj apačioj ją padėt.
Iš to, kiek matyt - viskas normaliai atrodo iš šono
. O dėl senos retai naudojamos mikrobangės nesukčiau sau galvos ir tikrai neaukočiau spintutės jos paslėpimui. Mesčiau lauk ją
...
Papildyta:
QUOTE(ciaumakau @ 2014 03 04, 17:03)
Graziai
QUOTE(plan @ 2014 03 04, 17:59)
Juodai,kaip jums taip graziai gaunasi? Super .
QUOTE(cuaren @ 2014 03 04, 18:33)
tikrai super
tik aš irgi dėčiau pakabinamas spinteles prie lango sienos
Ačiū, mergaitės
Kažkaip gaunas...
. Įpatingai greitai gaunas, kai šeimininkė būna pusę darbo padarius, belieka tik kai ką pakeisti - tuomet, tingiu rašyt, nupasakodama viską, greičiau gaunas papiešt
.
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 03 04, 22:21)
afigiet!!! (atsiprasau, bet apsalau pamacius) NEREALIAI!
Aciu LAAbai! tik galvoju tikrai tas spinteles virsutines gal det palei langa ir zemint viena spintele
bet galiu pasakyt - svajoniu virtuve
norejau plataus darbastalio ir "baro" tik galvojau kad netilps viskas
o pasirodo telpa
Tiesa, o koks gavos jums tas tarpas kur kaitlente?
Ačiū
. Tarpas tarp stalviršių ~1200mm. Dešinėje kampinė spintelė su sulenkiamom durelėm 2x300mm, kairiau 900mm stačių blokas su kaitlente, taigi gavos 300+900 - 1200mm
. Esmė ta, kad čia galite žaisti ir daryti tokį jų plotį, kokio reika
.
Papildyta:
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 03 04, 22:35)
negaliu atsigrozet
vis ziuriu ir galvoju kad spinteliu net nedeciau prie lango o palikciau ten pat
tik gal virsutines nuimsim..
Juodai, kaip atsidekot?
Žiūriu, klaipėdietė esat
. Tada gausit vaišint kava ir pyragu... pageidautina naujoj virtuvėj
QUOTE(Y2K @ 2014 03 04, 23:17)
Ačiū
. Būtent iš šio tinklapio tuos užatlantinius ir išsirinkau
.
QUOTE(Flirt @ 2014 03 05, 10:58)
WTF? Cia mano projektas, vienoj firmoj man toki sudeliojo is mano "piesiniu" ant popieriaus
Neužpatentavai, o dabar matai - pilnas internetas Tavo projektų