Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 12

QUOTE(naca @ 2014 03 04, 17:13)
O jeigu ja slepti uz zaliuzes ar kaip ji vadinasi ( kaip pas Chill virtuveje tokios metalines traukomos dureles). patogu tuo, kad gali uztraukti ar laikyti atitraukus, jei dazniau naudoji  ax.gif  Bet iprastoje pakabinamoje spinteleje mikrobange netinka pagal gyli,ji buna labiau issikisusi g.gif

tos žaliuzės man nelabai schmoll.gif teisingai pastebėjote dėl gylio, einu matuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 03 04, 19:13)
O jeigu ja slepti uz zaliuzes ar kaip ji vadinasi ( kaip pas Chill virtuveje tokios metalines traukomos dureles). patogu tuo, kad gali uztraukti ar laikyti atitraukus, jei dazniau naudoji  ax.gif  Bet iprastoje pakabinamoje spinteleje mikrobange netinka pagal gyli,ji buna labiau issikisusi g.gif

Vat todel ir klausiau.
Pvz pas mus tiktu toje spinteleje, kuri bus analogiskoj juostoje spinteliu, kaip saldytuvo - jos gilesnes. Dar kitas variantas - pirkti mazesne mikrobange. Kokia pigute, nes retai naudojama, kiek ten jos tekainuoja, tiek ten verta investuoti. Ir tada ta mazesne galima deti i tradicine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 kovo 2014 - 18:37
pas mus maza mikrobange, bet gylis didesnis nei pakabinamu spinteliu
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2014 03 03, 13:50)
Sveikos, noriu ir as Jūsų patarimu 4u.gif
Ikeliu savo butuko plana, gal kuri patars del virtuves (ta vieta, kur parasyta 14.5) ax.gif
busiu labai dekinga

user posted image]My Webpage[/URL]

Kas ten per kaminai lango dešinėje? Ir kokios formos virtuvę įsivaizduoji? Tiesia prie 2800mm sienos, ar užsuktą link lango L formos?

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 03 04, 13:16)
Nežinau kokie reikalavimai, reikia kur paieškoti.
Pas mane balionas nuo kaitlentes stovi kažkur 1 metro atstumu. Spintelės plotis 80 cm. Čia pas mane vadinama spintelė po kriaukle. Dvi durelės. Telpa: šiukšlių dėžė, kibirėlis su bulvėmis, balonas, keli buteliai lenoru, visokia chemija virtuvei, kempineles, šluostės.
Jei dabar daryčiau, gal net siauresne būtų. Tuomet kai dariau, bijojau, kad gali kažkas netilpti.
Pas mano kaimynę toks balonas telpa į 60 cm pločio spintelę, taip pat po kriaukle. Tiesa, pas ją tik šiukšlių dėžė šalia telpa.

Dujų balionas nuo ugnies židinio turi būti atitoles ne mažiau kaip 1m. ir ne daugiau kaip tris (lyg ir ax.gif )

pas mus maza mikrobange, bet gylis didesnis nei pakabinamu spinteliu

Jos visos tokios, gylis apie 35cm. Bet juk spintelės dugną galima padaryti ilgesnį.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 03 04, 12:11)

LABAI patiko, sakykit ten kairėj sienoje šaldytuvas įmontuotas?? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 04, 22:00)
LABAI patiko, sakykit ten kairėj sienoje šaldytuvas įmontuotas?? lens.gif

Įmontuotas šaldytuvas, o šalia jo uždaros lentynėlės.
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2014 03 04, 21:00)
Jos visos tokios, gylis apie 35cm. Bet juk spintelės dugną galima padaryti ilgesnį.

Tai kad ji norejo mikrobange ikisti i paprasta pakabinama uzdaroma spintele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 04, 13:15)
O jeigu kažkaip va taip. Dėmesį kreipti į karštųjų taškų išdėstymą, spintučių/stalčių blokų paskirtis negalvota ax.gif . Pakabinamos spintelės irgi, šitose vietose nelabai patogios turbūt būtų, bent jau antrieji aukštai. Nebent žemesnes daryt, tuo pačiu nuimant po spitelę nuo šaldytuvo ir orkaitės spintos. Galgi pakabinamas spinteles tik ant lango sienos galvot  g.gif

blink.gif afigiet!!! (atsiprasau, bet apsalau pamacius) NEREALIAI! wub.gif Aciu LAAbai! tik galvoju tikrai tas spinteles virsutines gal det palei langa ir zemint viena spintele g.gif bet galiu pasakyt - svajoniu virtuve cool.gif norejau plataus darbastalio ir "baro" tik galvojau kad netilps viskas biggrin.gif o pasirodo telpa thumbup.gif Tiesa, o koks gavos jums tas tarpas kur kaitlente? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2014 03 04, 21:00)

Dujų balionas nuo ugnies židinio turi būti atitoles ne mažiau kaip 1m. ir ne daugiau kaip tris (lyg ir  ax.gif )

Nežinau dėl max ilgio. Pvz.pas tėvus balonas atitolęs kokiais 5 metrais, uošviai išvis išnešė į prieangį, tai bus virš 7 metrų. Tiesa, žinau vienus, kurie laiko šalia viryklės. Man tai atrodo pavojinga, bet jie jau kokius 5 metus taip pastatę. Tfu tfu tfu kol kas viskas gerai. unsure.gif
Atsakyti
negaliu atsigrozet wub.gif vis ziuriu ir galvoju kad spinteliu net nedeciau prie lango o palikciau ten pat cool.gif tik gal virsutines nuimsim..
Juodai, kaip atsidekot? biggrin.gif
Atsakyti
Juodai, gal kas tiks:
http://www.homeclick...k...002135&no=0
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 03 04, 11:11)

WTF? Cia mano projektas, vienoj firmoj man toki sudeliojo is mano "piesiniu" ant popieriaus doh.gif
Atsakyti