Neperskaiciau, nuo ko cia diskusija prasidejo , bet galiu papasakoti, koki sprendima priemiau savo vestuvems. Kadangi norejome tam tikro retro stiliaus, o tuo metu labai populiarus buvo sinjonai, stiliste labai rekomendavo issinuomoti gera sinjona ir butu kazka ten toookio padarius Bet as irgi kazkaip uzsikompleksavau, kiek cia to nenaturalumo gali buti, tai ka, visai gal veida persipiesti, plaukai netikri, zodziu, nenoriu ir viskas Bet galiausiai ji sugebejo ir is mano "triju plauku" sukelti tokia sukuosena, kad negalejau patiketi, jog tai imanoma Ta prasme, plauku atrode daug ir dar galai buvo uzriesti, nors siaip mano plaukai visiskai tiesus ir sukimo atseit nelaiko Taigi toms nenorincioms "priedu" tereikia pasirinkti gera kirpeja - viskas su tam tikrom priemonem imanoma
QUOTE(Suomi @ 2009 06 17, 20:24)
bet galiu papasakoti, koki sprendima priemiau savo vestuvems
o gal ir parodyt gali
Galiu Stai cia dvi nuotraukos: is vestuviu ir is medaus menesio po to (tiesa, truputi jau patrumpinus plaukus. bet apimtis vis tiek matosi ). Atsiprasau, vestuvines nuotraukytes niekaip neisejo padidinti po to, kai apkirpau, kad tik sukuosena matytusi
QUOTE(Suomi @ 2009 06 17, 21:50)
Galiu Stai cia dvi nuotraukos: is vestuviu ir is medaus menesio po to (tiesa, truputi jau patrumpinus plaukus. bet apimtis vis tiek matosi ). Atsiprasau, vestuvines nuotraukytes niekaip neisejo padidinti po to, kai apkirpau, kad tik sukuosena matytusi
gerai viskas matosi labai gražu ir elegantiška
QUOTE(zuzla @ 2009 06 17, 21:58)
labai gražu ir elegantiška
Aciu. Man svarbiausia buvo, kad plauku atrode daug ir viskas puikiai laikesi. Nes baisiai kompleksavau pries vestuves, ka ten is mano biednos galvos galima padaryti
QUOTE(Suomi @ 2009 06 17, 22:10)
Aciu. Man svarbiausia buvo, kad plauku atrode daug ir viskas puikiai laikesi. Nes baisiai kompleksavau pries vestuves, ka ten is mano biednos galvos galima padaryti
mano plaukai irgi garbanų nelaiko, bet per vestuves viskas buvo super
O gal galite pasiūlyti kokią šukuoseną svečiui į vestuves? mano plaukai irgi tik iki pečiu, na gal ant pečių koks vienas kitas cm
QUOTE(jurga...a @ 2009 06 25, 09:19)
O gal galite pasiūlyti kokią šukuoseną svečiui į vestuves? mano plaukai irgi tik iki pečiu, na gal ant pečių koks vienas kitas cm
o kuo skiriasi vestuvinė šukuosena nuo proginės? man tai tik aksesuarais
Na gal ir nesiskiria, tik va kad paskui jaunosios šukuosena nenurungčiau turėjau omenyje šiek tiek paprastesnių šukuosenų, be tokių įmantrybių.. ar tokių nebūna?
QUOTE(jurga...a @ 2009 06 25, 09:54)
Na gal ir nesiskiria, tik va kad paskui jaunosios šukuosena nenurungčiau turėjau omenyje šiek tiek paprastesnių šukuosenų, be tokių įmantrybių.. ar tokių nebūna?
tai kad visokių čia pridėta... ir vestuvinė šukuosena nebūtinai turi būt įmantri...
QUOTE(Suomi @ 2009 06 17, 21:50)
Man ir grazu