Įkraunama...
Įkraunama...

Šukuosenos trumpaplaukėms

As irgi panikuoju... Plaukai vos iki peciu ir iskarpyti. O kazkaip pagrazint vistiek norisi. Su kirpeja jau kalbejausi, bet ta diena ji nelabai gali, o ir toli vaziuot tektu.... Patare susirast ka nors arciau ir kuo greiciau, nes laiko ne taip daug beliko... O as net nenutuokiu ka is tokiu plauku apskritai galima padaryt....
Atsakyti
4u.gif

nežinau kokio čia ilgumo plaukams... vidutiniams gal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 01 gegužės 2008 - 20:43
manau čia nėra labai trumpi plaukai bet visai fainai...
Atsakyti
QUOTE(mdeive @ 2008 05 01, 18:05)
As irgi panikuoju... Plaukai vos iki peciu ir iskarpyti. O kazkaip pagrazint vistiek norisi. Su kirpeja jau kalbejausi, bet ta diena ji nelabai gali, o ir toli vaziuot tektu.... Patare susirast ka nors arciau ir kuo greiciau, nes laiko ne taip daug beliko... O as net nenutuokiu ka is tokiu plauku apskritai galima padaryt....

nepergyvenk, viska atiduok kirpeju rankoms ir padarys, ko net neisivaizduoji, kad imanoma mirksiukas.gif mano plaukai taip pat trumpi ir iskarpyti, gale is vis trumpuciai, o nuometa dar noriu prisegti ax.gif uzsirasiau i Gatineau salona, tai kazkaip nebepergyvenu del sukuosenos ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Mano plaukai peciu nelabai pasiekia, bet visada sukuosena kokia nors gaunasi biggrin.gif
Pernai i vestuves ejau sveciu tai atrodziau taip :

user posted image

user posted image

Manau reikia tik fantazijos bigsmile.gif
Atsakyti
Mano draugė ištekėjo praeitą savaitgalį, jos plaukai trumpučiai, su kirpčiais ir nesiekia pečių, garbanojasi. Ji tiesiog juos ištiesino ir atrodė nuostabiai thumbup.gif Be jokių nuometų, gėlyčių ir papuošimų. Nesiūlau visoms taip elgtis, bet gal kam nors pravers ir tokia paprastutė idėja mirksiukas.gif
Atsakyti
Na tekėdama negalėjau pasigirti ilgais plaukais, tai kirpėja mane padabino štai taip:) Dauguma galvojo,kad mano plaukai yra prisegti, nes juk pas mane tiek mažai,o čia atrodo daug lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Mano plaukai tai net pečių nesiekia (išskyrus 1 sruogelę šone), gal per porą mėn dar šiek tiek paaugs, bet tikrai nedaug, tai nežinau, ką daryt. Nešioju akinius, tad nesinori beleko pridėti į galvą, kad neatrodytų perkrauta. Mama siūlo gėlyčių, tik kad nežinau, ar reikia man jų... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Wim @ 2009 06 07, 21:32)
Mano plaukai tai net pečių nesiekia (išskyrus 1 sruogelę šone), gal per porą mėn dar šiek tiek paaugs, bet tikrai nedaug, tai nežinau, ką daryt. Nešioju akinius, tad nesinori beleko pridėti į galvą, kad neatrodytų perkrauta. Mama siūlo gėlyčių, tik kad nežinau, ar reikia man jų... sad.gif

Gyvos gelytes labai grazu wub.gif
Atsakyti
Dar vienas variantas kaip galima idomiau padeliot tuos plaukucius trumpus smile.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
Sitos mergaites ( mano brolienes) plaukai nesieke peciu, bet buvo deti pridetiniai plaukai ir stai kas gavos 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 08 birželio 2009 - 16:46
QUOTE(Rykute @ 2009 06 08, 17:48)
Dar vienas variantas kaip galima idomiau padeliot tuos plaukucius trumpus smile.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
Sitos mergaites ( mano brolienes) plaukai nesieke peciu, bet buvo deti pridetiniai plaukai ir stai kas gavos  4u.gif

user posted image

Man visai grazu, net nesuprasciau kad plaukai ne jos! blink.gif
Atsakyti