Turiu klausimeli, kaip trumpaplaukems pritvirtina nuometa? Mano plaukai neilgi, eisiu rytoj daryti bandomaja sukuosena, tai kirpeja prase atsinest nuometa kad galetu pabandyt prisegt ir paziuret kokiu segtuku reikes. Sako kad visokiu tu nuometu buna o as saviski nuomosiuos toki paprastuti
labutis, as tai prasysiu, kad man nuometa isegtu kaip 6 nuotraukytej nuo virsaus yra, nes mano plaukuciai irgi trumpi tik mano bus karaliskas (nu bent jau dabar tokio noriu) o kaip bus paskui tai pamatysiu gal dar persigalvosiu
Atgaivinam tema Mano palukai trumpi, vos siekia pecius, be to iskarpyti o taip noreciau romantiskai susigarbanuot gal kas gali parekomenduot gera kirpeja? Kaune
as pati eu kirpeja tik gaila neturiu foto kompe is trumpu plauku kartais galima padaryti dar daugi nei is ilgu,o be to visada yr aiseiti sinjonai juos pridejus gaunasi nuostabios sukuosenos karta yra teke is tokiu trumpu plauku daryt sukuosena nes moteryte sugalvojo namie pasigrazint ir nuej kuokstais bet plauku dar liko tai ka u smanot jaunikis per vestuves nepazino,pritaukem sunjona padarem sukuosena ir atrode oteris nuostabiai
as pati eu kirpeja tik gaila neturiu foto kompe is trumpu plauku kartais galima padaryti dar daugi nei is ilgu,o be to visada yr aiseiti sinjonai juos pridejus gaunasi nuostabios sukuosenos karta yra teke is tokiu trumpu plauku daryt sukuosena nes moteryte sugalvojo namie pasigrazint ir nuej kuokstais bet plauku dar liko tai ka u smanot jaunikis per vestuves nepazino,pritaukem sunjona padarem sukuosena ir atrode oteris nuostabiai