Įkraunama...
Įkraunama...

Šukuosenos trumpaplaukėms

QUOTE(lucja @ 2007 05 28, 13:04)
va cia tokia mielute suradau smile.gif 

Tikrai kad graži meilutė biggrin.gif wub.gif
taip subtiliai ir paprastai thumbup.gif
Atsakyti
dar trumpaplaukems...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Turiu klausimeli, kaip trumpaplaukems pritvirtina nuometa? Mano plaukai neilgi, eisiu rytoj daryti bandomaja sukuosena, tai kirpeja prase atsinest nuometa kad galetu pabandyt prisegt ir paziuret kokiu segtuku reikes. Sako kad visokiu tu nuometu buna mastau.gif o as saviski nuomosiuos toki paprastuti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Europiete @ 2007 01 24, 22:00)

labutis, as tai prasysiu, kad man nuometa isegtu kaip 6 nuotraukytej nuo virsaus yra, nes mano plaukuciai irgi trumpi smile.gif tik mano bus karaliskas (nu bent jau dabar tokio noriu) o kaip bus paskui tai pamatysiu biggrin.gif gal dar persigalvosiu
Atsakyti
Trumpiems...
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Atgaivinam tema mirksiukas.gif
Mano palukai trumpi, vos siekia pecius, be to iskarpyti doh.gif
o taip noreciau romantiskai susigarbanuot wub.gif
gal kas gali parekomenduot gera kirpeja? g.gif Kaune
Atsakyti
Štai kelios. Nežinau, gal jau kas rodė ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mylia @ 2006 10 12, 16:03)
Labai graziai atrodo  thumbup.gif

Nium laabai grazu! wub.gif
Atsakyti
as tai tokios noriu,jokio veliumo nebus tik karunele biggrin.gif
Papildyta:
dar apie sita mastau g.gif
Atsakyti
as pati eu kirpeja tik gaila neturiu foto kompe is trumpu plauku kartais galima padaryti dar daugi nei is ilgu,o be to visada yr aiseiti sinjonai juos pridejus gaunasi nuostabios sukuosenos karta yra teke is tokiu trumpu plauku daryt sukuosena nes moteryte sugalvojo namie pasigrazint ir nuej kuokstais bet plauku dar liko tai ka u smanot jaunikis per vestuves nepazino,pritaukem sunjona padarem sukuosena ir atrode oteris nuostabiai
Atsakyti
QUOTE(laura-jur @ 2008 02 12, 15:04)
as pati eu kirpeja tik gaila neturiu foto kompe is trumpu plauku kartais galima padaryti dar daugi nei is ilgu,o be  to visada yr aiseiti sinjonai juos pridejus gaunasi nuostabios sukuosenos karta yra teke is tokiu trumpu plauku daryt sukuosena nes moteryte sugalvojo namie pasigrazint ir nuej kuokstais bet plauku dar liko tai ka u smanot jaunikis per vestuves nepazino,pritaukem sunjona padarem sukuosena ir atrode oteris nuostabiai

butu idomu pamatyti jusu darbus .... manau rastumnete cia nemaai klienturos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laura-jur @ 2008 02 12, 16:04)
as pati eu kirpeja tik gaila neturiu foto kompe is trumpu plauku kartais galima padaryti dar daugi nei is ilgu,o be  to visada yr aiseiti sinjonai juos pridejus gaunasi nuostabios sukuosenos karta yra teke is tokiu trumpu plauku daryt sukuosena nes moteryte sugalvojo namie pasigrazint ir nuej kuokstais bet plauku dar liko tai ka u smanot jaunikis per vestuves nepazino,pritaukem sunjona padarem sukuosena ir atrode oteris nuostabiai

laura-jur o gal atrastute nuotraukyciu su trumpais plaukuciais,nes nezinau kaip trumpus plaukucius pagrazinti doh.gif
Atsakyti