Įkraunama...
Įkraunama...

Šukuosenos trumpaplaukėms

QUOTE(kirmelyte @ 2006 07 26, 13:58)
Novila, mano plaukai irgi mazdaug 10 o gal ir visi 15 cm ilgio  lotuliukas.gif Tai gal isduosi paslapti, kaip ta nuometa tau prisegs  mirksiukas.gif Nes as jo irgi labai noriu  wub.gif  Man visai patiko vienoj is prikabinti foto, kur lygus plaukuciai ir prisegta virsugalvyje (tamsi mergina). As planuoju kazkaip panasiai daryti  blush2.gif

Na man tai ant viršugalvio nuometas gražiausiai atrodo, tai sakė, galima plaukučius pavelti taip, sruogelėm padaryti, kad tvirtai laikytųsi ir ten įsegti tą nuometą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo novila: 27 liepos 2006 - 06:36
Aisku, na tai man panasiai darys smile.gif Ko gero ant trumpu plauku nieko mandriau ir nepadarysi smile.gif
As taip pat galvojau kad nuometa segsiuos tik zemai, nes man taip graziausia, bet kai pradejau matuotis, tai vis del to man geriausiai tinka aukstai prisegtas wub.gif
Atsakyti
Va va, iš pradžių aš net neįsivaizdavau kaip man tą nuometą reiks segtis, bet kai pradėjau matuotis tada pamačiau, jog ant viršugalvio gražiausia. O tada jau nuėjusi pas savo kirpėją klausiau ar įmanoma man kaip nors toje vietoje prisegti tą nuometą. g.gif wub.gif
O šiandien po darbo lėksiu pas savo kirpėją, kad plaukučius padažytų sruogelėm rolleyes.gif , nes kai nudažo dar reikia 1-2 savaitėlių, kad nusiplautų ir įgautų tikrąją spalvą. rolleyes.gif
Atsakyti
as tai nenoriu vestuvem imantrios sukuosenos. mano plaukai iki peciu, tai paprasysiu, kad kirpeja tik kazkiek pakeltu, paveltu, kaip daro, kai pas ja kerpuosi (pirma kirpimo diena atrodau nuostabiai). ir gal paprasysiu, kad pora ramuniu kur ikistu. man kazkaip atrodo, kad vestuviu diena turiu buti naturali, ne per daug ispuosta kaip lele kokia. nes paziuriu i savo 100dienio foto (musu 100dienis buvo baisiai puosnus ir didingas, nuomojomes suknias, lekem pas stilistes), tai as ten labai grazi, bet kazkokia nenaturali, kaip ne as. na, realybeje as irgi nesu bjauri, bet ten atrodziau sau per daug ispustyta, pridazyta ir pan. nu, siaip as irgi nesakau, kad i savo vestuves reik atvaryt su dzinsais. tiesiog nemegstu, kai viskas superdupermegavega puosnu, blizga ir tortai ant galvos vos laikosi.
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 06 26, 23:12)

Niuma tu tikra saunuole biggrin.gif cia tai tikrai sukuosena skirta tiktai trumpaplaukems lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizgute @ 2006 08 31, 11:05)
Niuma tu tikra saunuole  biggrin.gif cia tai tikrai sukuosena skirta tiktai trumpaplaukems  lotuliukas.gif

QUOTE(niuma @ 2006 06 27, 08:35)
bash.gif  nesąmonė kažkokia. visai ne tą foto buvau įkėlus iš interneto....
žodžiu, :

Jei kitą psl būtum atsivertus, nereikėtų vargti su tokiais komentarais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 07 spalio 2006 - 13:23
1.user posted image
2.user posted image
3.user posted image
4.user posted image
5.user posted image
6.user posted image
7.(1)user posted image
7.(2)user posted image
Atsakyti
Mano plaukai nesieke peciu ir va ka su jais padare (sorry del nuotrauku kokybes) smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(panfulia @ 2006 10 11, 22:47)
Mano plaukai nesieke peciu ir va ka su jais padare (sorry del nuotrauku kokybes)  smile.gif
user posted image

wou kaip originalu!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai grazu!
Atsakyti
QUOTE(panfulia @ 2006 10 11, 22:47)
Mano plaukai nesieke peciu ir va ka su jais padare (sorry del nuotrauku kokybes)  smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Labai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
cia yra sukuosenu trumpaplaukems ax.gif

http://newwoman.ru/hair_014.html
Atsakyti
stai tokia, labai grazute tongue.gif
Atsakyti