nesąmonė kažkokia. visai ne tą foto buvau įkėlus iš interneto....
žodžiu, :
dar
Papildyta:
Papildyta:
Visai čia sustojo bendravimas na aš truputį atgaivinsiu, nes radau kelias foto trumpaplaukėms
Papildyta:
Papildyta:
ir dar
Papildyta:
variantas su nuometu
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
ir dar
Papildyta:
variantas su nuometu
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(niuma @ 2006 06 20, 21:24)
nu gi cia ne trumpaplaukems
Papildyta:
QUOTE(Ausrytia @ 2006 06 26, 11:31)
na, tai niekas neranda sukuosenu trumpaplaukems o gal visos nuotakos tik ilgom kasom? as tai tikrai kiek vartau interneta, tai nieko ispudingo nera trumpasniems plaukams o gaila, juk ir mums reikia atrodyti nuostabiai
nu as manau, kad mes vis tiek atrodys nuostabiai, ir dar nuostabiau, nei ilgaplaukes nors as dar irgi nezinau ka darysiu, o turiu visai trumpus plaukus....
Man pvz, netinka tos šukuosenos, kur priekyje yra prilaižyta, o gale ant pakaušio jau įvairios sruogelės, gėlytės ir visokios grožybės. man kaip tik reikia, kad pats priekis būtų kaip nors išpurentas, kokiomis nors sruogelėmis, o ant pakaušio kažkaip prisegti nuometą.
QUOTE(novila @ 2006 07 25, 13:55)
Man pvz, netinka tos šukuosenos, kur priekyje yra prilaižyta, o gale ant pakaušio jau įvairios sruogelės, gėlytės ir visokios grožybės. man kaip tik reikia, kad pats priekis būtų kaip nors išpurentas, kokiomis nors sruogelėmis, o ant pakaušio kažkaip prisegti nuometą.
aga, as irgi nenoriu prilaizytu priekiu noriu buti romantiskai iskedentais trumpais plaukais o kokio ilgio tavo plaukai- ar visai trumpi ar pusilgiai? mano tai trumpi, tai galvoju visai nuometo nesidet juk nenusizengsiu kokioms nors ten baznytinems tradicijoms, ar ne
Na mano plaukai, tai apie 10 cm,bet nuometą aš būtinai dėsiuos, ir su kirpėja kalbėjaus, sakė, man įmanoma padaryti taip, kad būtų galima prisegti nuometą
Novila, mano plaukai irgi mazdaug 10 o gal ir visi 15 cm ilgio Tai gal isduosi paslapti, kaip ta nuometa tau prisegs Nes as jo irgi labai noriu Man visai patiko vienoj is prikabinti foto, kur lygus plaukuciai ir prisegta virsugalvyje (tamsi mergina). As planuoju kazkaip panasiai daryti
o man nuometas ant virsugalvio (labai aukstai) nepatinka.... as segsiu ji zemai
nu as kazkaip neisivaizduoju saves su nuometu, nors tu ka...
aš visą gyvenimą sakiau, kad jokiais būdais nesidėsiu nuometo
man sruogytes suko, kėlė ir prie jų tvirtino nuometą.
QUOTE(niuma @ 2006 07 26, 16:28)
aš visą gyvenimą sakiau, kad jokiais būdais nesidėsiu nuometo
oi, kaip issigandau pirma zvilgsni uzmetus kai nemaciau veido po to supratau kas cia darosi