Įkraunama...
Įkraunama...

Šukuosenos trumpaplaukėms

bash.gif nesąmonė kažkokia. visai ne tą foto buvau įkėlus iš interneto....
žodžiu, :
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 27 birželio 2006 - 08:39
dar
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
Visai čia sustojo bendravimas g.gif na aš truputį atgaivinsiu, nes radau kelias foto trumpaplaukėms
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
ir dar
Papildyta:
variantas su nuometu
Papildyta:
rolleyes.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 06 20, 21:24)

nu gi cia ne trumpaplaukems schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Ausrytia @ 2006 06 26, 11:31)
na, tai niekas neranda sukuosenu trumpaplaukems  verysad.gif o gal visos nuotakos tik ilgom kasom?  g.gif as tai tikrai kiek vartau interneta, tai nieko ispudingo nera trumpasniems plaukams  schmoll.gif o gaila, juk ir mums reikia atrodyti nuostabiai  thumbup.gif

nu as manau, kad mes vis tiek atrodys nuostabiai, ir dar nuostabiau, nei ilgaplaukes mirksiukas.gif nors as dar irgi nezinau ka darysiu, o turiu visai trumpus plaukus....
Atsakyti
Man pvz, netinka tos šukuosenos, kur priekyje yra prilaižyta, o gale ant pakaušio jau įvairios sruogelės, gėlytės ir visokios grožybės. man kaip tik reikia, kad pats priekis būtų kaip nors išpurentas, kokiomis nors sruogelėmis, o ant pakaušio kažkaip prisegti nuometą. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2006 07 25, 13:55)
Man pvz, netinka tos šukuosenos, kur priekyje yra prilaižyta, o gale ant pakaušio jau įvairios sruogelės, gėlytės ir visokios grožybės. man kaip tik reikia, kad pats priekis būtų kaip nors išpurentas, kokiomis nors sruogelėmis, o ant pakaušio kažkaip prisegti nuometą. rolleyes.gif

aga, as irgi nenoriu prilaizytu priekiu lotuliukas.gif noriu buti romantiskai iskedentais trumpais plaukais ax.gif o kokio ilgio tavo plaukai- ar visai trumpi ar pusilgiai? mano tai trumpi, tai galvoju visai nuometo nesidet ax.gif juk nenusizengsiu kokioms nors ten baznytinems tradicijoms, ar ne g.gif
Atsakyti
Na mano plaukai, tai apie 10 cm,bet nuometą aš būtinai dėsiuos, ir su kirpėja kalbėjaus, sakė, man įmanoma padaryti taip, kad būtų galima prisegti nuometą bigsmile.gif
Atsakyti
Novila, mano plaukai irgi mazdaug 10 o gal ir visi 15 cm ilgio lotuliukas.gif Tai gal isduosi paslapti, kaip ta nuometa tau prisegs mirksiukas.gif Nes as jo irgi labai noriu wub.gif Man visai patiko vienoj is prikabinti foto, kur lygus plaukuciai ir prisegta virsugalvyje (tamsi mergina). As planuoju kazkaip panasiai daryti blush2.gif
Atsakyti
o man nuometas ant virsugalvio (labai aukstai) nepatinka.... as segsiu ji zemai ax.gif
Atsakyti
nu as kazkaip neisivaizduoju saves su nuometu, nors tu ka... wacko.gif
Atsakyti
aš visą gyvenimą sakiau, kad jokiais būdais nesidėsiu nuometo lotuliukas.gif
man sruogytes suko, kėlė ir prie jų tvirtino nuometą.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 07 26, 16:28)
aš visą gyvenimą sakiau, kad jokiais būdais nesidėsiu nuometo lotuliukas.gif
man sruogytes suko, kėlė ir prie jų tvirtino nuometą.

user posted image

oi, kaip issigandau pirma zvilgsni uzmetus kai nemaciau veido lotuliukas.gif lotuliukas.gif po to supratau kas cia darosi biggrin.gif
Atsakyti