bandau ikelti savo sukuosenos is priekio foto. sorry kokybe tai bet is priekio matosi, kaip buvo pasiausti galiukai, o plaukai sruogelem susukti i baronkytes tokias ir prisegtos tos baronkytes prie galvos. mano ilgiausi plaukai siekia pecius, na, gal ant peciu guli kokius 3 cm., o siaip visi iskarpyti, virsugalvyje tai is viso yra tokiu po kokius 5 cm ilgio beje, sitoj sukuosenoj buvo sukisti 54 smeigtukai
Manau kažkiek papuošus gėlytėm - visai šauniai atrodytų
Papildyta:
tik, aišku, būt gražiau ne plasmasiniai sagučiai
QUOTE(niuma @ 2006 06 20, 21:17)
va sita sukuosena nesioju kasdienai man grazu tik mano plaukai dabar ilgesni siek tiek negu jos, tai jau sunkesni pasidare, ir svyra zemyn, nenori laikytis uzriesti i virsu tai dabar jau matau reikes keist pricioska
QUOTE(VILGRA @ 2006 06 20, 22:47)
manau, cia vidutinio ilgio plaukams, tokiems, iki peciu na ka, gal tos kurios turi visai trumpucius, dar pasiaugins bent 5 cm?
QUOTE(VILGRA @ 2006 06 20, 21:47)
QUOTE(Ausrytia @ 2006 06 20, 21:53)
manau, cia vidutinio ilgio plaukams, tokiems, iki peciu na ka, gal tos kurios turi visai trumpucius, dar pasiaugins bent 5 cm?
va va, manau cia pecius siekantys plaukai tik sukelti jie..
QUOTE(Ausrytia @ 2006 06 20, 21:26)
va sita sukuosena nesioju kasdienai man grazu
man irgi labai
Va man tai šita labai romantiška, tikra nuotakos šukuosena
Papildyta:
Na čia suknelės foto, bet gerai matosi ir šukuosena
Papildyta:
Na čia suknelės foto, bet gerai matosi ir šukuosena
na, tai niekas neranda sukuosenu trumpaplaukems o gal visos nuotakos tik ilgom kasom? as tai tikrai kiek vartau interneta, tai nieko ispudingo nera trumpasniems plaukams o gaila, juk ir mums reikia atrodyti nuostabiai